FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sljedeci omladinac kojeg treba isforsirati i u konacnici unovciti je A. Hodzic. Mali je vrhunski talenat i nadam se da ce, ko god nas vodio, davati mu sansu od pocetka i istrpiti ga max. Bega 90% da odlazi ovog ljeta i bio bi nakon Darke drugi nas igrac kojeg smo prodali u godinu dana... Od Azira mislim da nema nista s obzirom da ima jos pola godine ugovora...
075
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa da A.Hodzic treba dobiti punu minutazu ove sezone, svi se slazu i prizeljkuju to.
Ma i Maksimovic je strasan potencijal, isto treba dobiti priliku da vidimo od cega je.TzBulevar87 je napisao/la:Sljedeci omladinac kojeg treba isforsirati i u konacnici unovciti je A. Hodzic. Mali je vrhunski talenat i nadam se da ce, ko god nas vodio, davati mu sansu od pocetka i istrpiti ga max. Bega 90% da odlazi ovog ljeta i bio bi nakon Darke drugi nas igrac kojeg smo prodali u godinu dana... Od Azira mislim da nema nista s obzirom da ima jos pola godine ugovora...
Sto se tice Azira ako nece da produzi ugovor tribina jbg sljedecih 6mj, kad je Sarajevo moglo Adukora (vjerovatno bi i Rahmanovica) mogu i oni Azira, golman ce se nac vec.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Tako je. Naci ce se neko. Kada smo ove sezone mogli trpiti ona dva poluretarda Vuklisa i Cokorila, onda mozemo sve. Opet za sezonu 2020/21 imamo vrhunskog golmana, Anesa Mehica - kadet koji vec trenira sa prvim timom i kazu da je u svojim godinama puno veci potencijal nego sto su bili Pirija i Azir, samo je stvar glave. Slab je s disciplinom. Dogurace to prvog tima kao prvi golman sigurno, a ako sredi glavu unovcicemo ga da valja...MMA075 je napisao/la:Ma i Maksimovic je strasan potencijal, isto treba dobiti priliku da vidimo od cega je.TzBulevar87 je napisao/la:Sljedeci omladinac kojeg treba isforsirati i u konacnici unovciti je A. Hodzic. Mali je vrhunski talenat i nadam se da ce, ko god nas vodio, davati mu sansu od pocetka i istrpiti ga max. Bega 90% da odlazi ovog ljeta i bio bi nakon Darke drugi nas igrac kojeg smo prodali u godinu dana... Od Azira mislim da nema nista s obzirom da ima jos pola godine ugovora...
Sto se tice Azira ako nece da produzi ugovor tribina jbg sljedecih 6mj, kad je Sarajevo moglo Adukora (vjerovatno bi i Rahmanovica) mogu i oni Azira, golman ce se nac vec.
075
-
- Kontakt:
Nadam se da uprava radi na tome, a da se ne izlazi u javnost, sto bi po meni bilo odlicno.Beduin je napisao/la:Ako Nala ostaje, onda je morao odmah dostaviti Upravi spisak igraca koje zeli zadrzati u klubu i produziti im ugovore. A zatim se baciti na pojacanja, listu zelja, na pripreme krenuti sa pojacanjima, a ne kao do sad pred pocetak prvenstva vecina igraca da dodje.
Po ovome cemo vidjet ozbiljnost Uprave.
Daj nam Tinu ne moze gori od Vuklisa bitTzBulevar87 je napisao/la:Tako je. Naci ce se neko. Kada smo ove sezone mogli trpiti ona dva poluretarda Vuklisa i Cokorila, onda mozemo sve. Opet za sezonu 2020/21 imamo vrhunskog golmana, Anesa Mehica - kadet koji vec trenira sa prvim timom i kazu da je u svojim godinama puno veci potencijal nego sto su bili Pirija i Azir, samo je stvar glave. Slab je s disciplinom. Dogurace to prvog tima kao prvi golman sigurno, a ako sredi glavu unovcicemo ga da valja...MMA075 je napisao/la:Ma i Maksimovic je strasan potencijal, isto treba dobiti priliku da vidimo od cega je.TzBulevar87 je napisao/la:Sljedeci omladinac kojeg treba isforsirati i u konacnici unovciti je A. Hodzic. Mali je vrhunski talenat i nadam se da ce, ko god nas vodio, davati mu sansu od pocetka i istrpiti ga max. Bega 90% da odlazi ovog ljeta i bio bi nakon Darke drugi nas igrac kojeg smo prodali u godinu dana... Od Azira mislim da nema nista s obzirom da ima jos pola godine ugovora...

-
- Kontakt:
Ne ide to bas tako kak neki ovde misle. Dosta toga nema veze s terenom nego s vezama menadzerima pa i srecom..
Al dodje trenutak kad pokazes znas il ne znas ..
Neko dobije i previse prilika i nazor se gura naustrb ostalih a neko i ne dobije priliku.
Nekom se i uskracuje prilika.pa kaf se cuje da dolaze ljudi da gledaju pojedine igrace igrac i ne zaigra. Nego opet dodjes do tog guranja
A raju ne mozes vjecno lagat. Sve se vidi. I laici vide kad nesto valja il ne valja
Neko dobije i previse prilika i nazor se gura naustrb ostalih a neko i ne dobije priliku.
Nekom se i uskracuje prilika.pa kaf se cuje da dolaze ljudi da gledaju pojedine igrace igrac i ne zaigra. Nego opet dodjes do tog guranja
A raju ne mozes vjecno lagat. Sve se vidi. I laici vide kad nesto valja il ne valja
Sto pricate o aziru i a. hodzicu obojica u januaru slobodni igraci a male su sanse da ce produziti to znaci ako ne produze ugovor obojica klupa a Nalic je vec napustio Tuzlu jer Sloboda trazi novog trenera . Pogledajte na proljece smo predzadnji na tabeli ispadanje a Nalic poslije Sirokog da je imao karaktera dao bi otkaz sam a ne lupati gluposti poslije 4-0 odlicno smo igrali
-
- Kontakt:
Za azira sam cuo nesto al nije sigurno i ne bih dy bacam bombe..nek bude sta bude.ionako ne mozes nista
TAKO JEEEEEE a najbolji primjer je Todorovic , Koljic i Mujakic cisti kvalitet a kad uzmes neke koje guraju i rukama i nogama i na kraju 2 fed i dzabe zauzimao mjesto boljoj djeci . Kod nas je bilo tako u OM nadam se da ce ovi novi ljudi postaviti pravog covjeka da OM dovede u redSariel1987 je napisao/la:Ne ide to bas tako kak neki ovde misle. Dosta toga nema veze s terenom nego s vezama menadzerima pa i srecom..
Juce ga ja vidio jede u Tavernimirza24 je napisao/la:Sto pricate o aziru i a. hodzicu obojica u januaru slobodni igraci a male su sanse da ce produziti to znaci ako ne produze ugovor obojica klupa a Nalic je vec napustio Tuzlu jer Sloboda trazi novog trenera . Pogledajte na proljece smo predzadnji na tabeli ispadanje a Nalic poslije Sirokog da je imao karaktera dao bi otkaz sam a ne lupati gluposti poslije 4-0 odlicno smo igrali

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Bar je Nala dosad bio raspolizen prema medijima nek ga nasi novinari zovnu pitaju, naprave intervju .ide il ostaje. I da zavrsimo s tom pricom.
Raspolozen je kad pobjedi i kaze rekao sam u poluvremenu da pobjedjujemo . Ja sam cuo da ga ovi novi UO nece vise za trenera nego se bira izmedju dva BH treneraSariel1987 je napisao/la:Bar je Nala dosad bio raspolizen prema medijima nek ga nasi novinari zovnu pitaju, naprave intervju .ide il ostaje. I da zavrsimo s tom pricom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mirza sinoc kad je zaspao u snu ga ganjala babaroga Nalic.
-
- Kontakt:
Trebala bi se i uprava sad nakon sezone oglasit. Dat bar kakvu naznaku u kom pravcu klub ide..
Skupstina sponzori trener ekipa ciljevi.pripreme.
Red bi bio..
Bar neke osnovne informacije
Red bi bio..
Sutra navece treba sve da se zna po nekim infoSariel1987 je napisao/la:Trebala bi se i uprava sad nakon sezone oglasit. Dat bar kakvu naznaku u kom pravcu klub ide..
Red bi bio..
Sutra je press konferencija predsjednika kluba i potpredsjednika ( ko god on bio). Nalic je na odmoru u Svedskoj i ne zna se jos nista. Sta ces dobit od razgovora s njim? Iz Slobode se niko dr ne javlja. Uglavnom sutra cemo cut odgovore
Niko, niko, samo Sloboda
Eduard.katarakta je napisao/la:Sutra je press konferencija predsjednika kluba i potpredsjednika ( ko god on bio). Nalic je na odmoru u Svedskoj i ne zna se jos nista. Sta ces dobit od razgovora s njim? Iz Slobode se niko dr ne javlja. Uglavnom sutra cemo cut odgovore
A sto se tice spiska zeljenih igraca, on odavno postoji.
Niko, niko, samo Sloboda
Ako je tako sto kazes onda je ok znaci radi sekatarakta je napisao/la:A sto se tice spiska zeljenih igraca, on odavno postoji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.