PL BiH -1 je napisao/la:Istina je u vitrinama.Sarajlijc@ je napisao/la:Cekamo na temi FKS da nas prosvijetlis, jer samo ti pravu istinu znas.
Sto Karadzicu nije uspjelo, uspjelo je Selimovicu/Ibrakovic napokon u BiH imaju Srpsko Sarajevo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
RiverPlate
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Grbavica naš je Hram!!!
PL BiH -1 je napisao/la:Istina je u vitrinama.Sarajlijc@ je napisao/la:Cekamo na temi FKS da nas prosvijetlis, jer samo ti pravu istinu znas.
Sto Karadzicu nije uspjelo, uspjelo je Selimovicu/Ibrakovic napokon u BiH imaju Srpsko Sarajevo.
Ja te volim, volim Željo..
Nije momak za akademije, koje nama
prava pitarska faca
prava pitarska faca
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cudno kakve stvari pisu navijaci koji tvrde da su u njihov klub svi dobrodosli 
shminka sta si zelio reci? Da nema akademije?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Normalno da je nema. Gdje su tereni? Gdje je internat za tu djecu? Imate isto terena koliko ima i Željo, onda to valjda znači da i Željo ima akademiju?Sarajlijc@ je napisao/la:
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa da inace se to moglo izgraditi za 20 dana, pocela je akademija sa radom 1.2.2014. Nego vjerovatno je i ona ubleha kao i TanDjorkaeff je napisao/la:Normalno da je nema. Gdje su tereni? Gdje je internat za tu djecu? Imate isto terena koliko ima i Željo, onda to valjda znači da i Željo ima akademiju?Sarajlijc@ je napisao/la:
PS Hajde da predjemo na temu FKS pa cemo tamo raspravljati.
Znači akademija još nije napravljena i to je to. Ne znam što je onda potencirate kad nije napravljena i nigdje je nema. Kad vam se nabije na nos, onda idu ove priče, ne može se napraviti za 20 dana i slično.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa da inace se to moglo izgraditi za 20 dana, pocela je akademija sa radom 1.2.2014. Nego vjerovatno je i ona ubleha kao i TanDjorkaeff je napisao/la:Normalno da je nema. Gdje su tereni? Gdje je internat za tu djecu? Imate isto terena koliko ima i Željo, onda to valjda znači da i Željo ima akademiju?Sarajlijc@ je napisao/la:
PS Hajde da predjemo na temu FKS pa cemo tamo raspravljati.
Nemamo šta prelaziti na vašu temu, sve je objašnjeno ovdje.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa vidi napravljena je selekcija momaka iz citave BiH, a i sire. Oni su svi tu, samo jos ne zive u tom internatu. Inace treniraju u Hotonju dok se ne rijesi papirologija za zemlju na Ilidzi.
Sto si smijesan? Pa kod nas su svi dobro dosli. Uvijek smo bili i bicemo multinacionalni. Kod nas ima mijesta u prvih 11 i za Nermina, i za Srdjana, i za Armin, i za Marijana, i za Emraha i za Tomislava, i za Vernesa i za Damira. Mi smo multinacionalni a vi jedno nacionalniSarajlijc@ je napisao/la:Cudno kakve stvari pisu navijaci koji tvrde da su u njihov klub svi dobrodosli
Kad je Krsti imendan?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad saznam reci cu ti, ocito ti je stalo.
Pa veći si idiot nego što sam mislioPL BiH -1 je napisao/la:Sto si smijesan? Pa kod nas su svi dobro dosli. Uvijek smo bili i bicemo multinacionalni. Kod nas ima mijesta u prvih 11 i za Nermina, i za Srdjana, i za Armin, i za Marijana, i za Emraha i za Tomislava, i za Vernesa i za Damira. Mi smo multinacionalni a vi jedno nacionalniSarajlijc@ je napisao/la:Cudno kakve stvari pisu navijaci koji tvrde da su u njihov klub svi dobrodosli
shminka sta si zelio reci? Da nema akademije?![]()
Kad je Krsti imendan?
a ako utakmica padne na krsnu slavu ulaz besplatan 
- maroonGiant
- Kontakt:
Joj ovih dimitrijevaca što seru
, osnov'o ih srbin, najveća legenda hrvat, guzili se sa hrvatima po tribinama, do neki dan NK bili i sad nešta pričaju...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
gigantu, divu... fulio si topik
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Krokodil je napisao/la:Pa veći si idiot nego što sam mislioPL BiH -1 je napisao/la:Sto si smijesan? Pa kod nas su svi dobro dosli. Uvijek smo bili i bicemo multinacionalni. Kod nas ima mijesta u prvih 11 i za Nermina, i za Srdjana, i za Armin, i za Marijana, i za Emraha i za Tomislava, i za Vernesa i za Damira. Mi smo multinacionalni a vi jedno nacionalniSarajlijc@ je napisao/la:Cudno kakve stvari pisu navijaci koji tvrde da su u njihov klub svi dobrodosli
shminka sta si zelio reci? Da nema akademije?![]()
Kad je Krsti imendan?
Dobar ti potpis, uklapa se u sadasnji tim Sarajeva.
Srpska pravoslavna crkva obeležava Vidovdan, praznik posvećen Svetom velikomučeniku knezu Lazaru i svim srpskim mučenicima poginulim u bici na Kosovu 1389. godine.
„Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim. Zapis - "Lazar Hrebeljanović 1389 "
a možemo se prisjetiti i kultne parole, ono nešto bolje treći nego prvi... 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakvi mozgovi. Nego mi bar nismo bili NK i nismo drzali transove brace iz Hrvatske na "svetoj strani".
- corleone87
- Kontakt:
Haj pitice na svoj dio,a vi sta se raspravljate oko gluposti sa njima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
neka vas moralisti, pogotovo jufkice, manite se suplje
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.