Ne znam zašto, možda što je protiv Veleža igrao tu poziciju, ali ja sam cijelo vrijeme mislio da je Enis igrao na lijevom krilu. Prema napisanom, vjerovatno je onda igrao centralnog ofanzivnog? Zanima me još , pošto na zvaničnoj piše da je štopera igrao Hasanović poslije izmjene...mavi je napisao/la: Za Ramića je većina koja je gledala jučerašnju utakmicu složna u ocjeni da juče nije bio na željenom nivou, što ne mora ništa da znači. Primi on loptu u šesnaestercu i van njega, ali nakon par sekundi je izgubi iz razloga što nije uspjevao da se zagradi ili da je proslijedi dalje. Možda se Rama u narednim utakmicama probudi i ja se iskreno nadam da će i biti i tako, ali, ono što je juče prikazao, definitivno nije ostavilo nikakav utisak na mene i na ostale gledaoce. Are juče nije bilo u Međugorju, Brković je definitivno osvježenje na krilu, brz, nezgodan za protivničke odbrane, par puta je probio i proslijedio loptu prema naprijed, ali tu dolazimo do onoga što sam ranije pisao, realizacija nam je TRENUTNO nula. Još da dadam da je Baja solidno odigrao na desnom krilu, ali, definitivno bi, po meni, mogao pružiti više na lijevom krilu. Sejo je odlično odigrao na beku.
Koju je poziciju igrao Fejzić i kasnije Memija?Dvadesetak minuta prije kraja u igru su ušli Faris Fejzić i Nermin Jamak, a igru su napustili Tomislav Tomić te Danijal Brković. Nakon izmjene Zeljković je prešao na poziciju desnog beka, Stanić na lijevi bek, štoperski par su činili Hasanović i Bogdanović, a Bučan je prešao na lijevo krilo.
@boccaccio
Elvir Čolić je povrijeđen, upitan je nastup i protiv Radnika - info. "OSLOBOĐENJE"