Koliko ste jadni govori i ovaj video:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ustasijo, smije li igrac druge vjere igrati za klub? Je li dozvoljeno popiti otrov na izricanju presude?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
On to zna, cijeli grad mu to govori i zna da je najvece **** koje je cmeljo izasrao. A kada si mi se javio drago mi je da jesi, reci mi kako izgovaras OK Gradnja bez tog jednog zuba?Virtu4l je napisao/la:Reci mu to u facu.nbamacak je napisao/la:Ukoliko mu das 20 KM ima da skace za tebe kao za debila osima
Evo vidis ovde kako to radieto, svakako znaš ko je.
:kafica:
Imam sve zube na broju, a tebi opet kažem, otkrij nam svoj identitet pa kaki po drugima, inače si klasična hinja koja se krije iz nicka i tastature, u narodu se to kaže pitchkica.nbamacak je napisao/la: On to zna, cijeli grad mu to govori i zna da je najvece **** koje je cmeljo izasrao. A kada si mi se javio drago mi je da jesi, reci mi kako izgovaras OK Gradnja bez tog jednog zuba?
:kafica:

Reci nam to kad se ponovo loguješ sa tim nickom, a možeš odgovoriti i sa onim redovnim.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovoj listi bi dodao i bordo arenu.
Jer je nevidljiva.
Jer je nevidljiva.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Naravno da može! Evo Wagner protestant, Enin i Angelo pravoslavci, bivši trener Goce pravoslavaca. Jedino izbjegavamo ekstremne vehabije! Za uzimanje otrova nema pojma to je valjda stvar pojedinca. E sad kad uzmemo kakva je "raja" u glavnom gradu da brane osuđene ubiće i daju im podršku, da brane osuđene narkomana možda se i logičnim nameće odgovor da ne dovodimo takve igrače ipak pazimo na svoj rejtingbelosevic28 je napisao/la:Ustasijo, smije li igrac druge vjere igrati za klub? Je li dozvoljeno popiti otrov na izricanju presude?

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Je.bi malo Sarajevoooo

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- samoposteno
- Kontakt:
Jos nam samo odgovori je li normalno da vas pop kao male udara cunom po glavi i mozes ic... dosta jeUstanikSBII je napisao/la:Naravno da može! Evo Wagner protestant, Enin i Angelo pravoslavci, bivši trener Goce pravoslavaca. Jedino izbjegavamo ekstremne vehabije! Za uzimanje otrova nema pojma to je valjda stvar pojedinca. E sad kad uzmemo kakva je "raja" u glavnom gradu da brane osuđene ubiće i daju im podršku, da brane osuđene narkomana možda se i logičnim nameće odgovor da ne dovodimo takve igrače ipak pazimo na svoj rejtingbelosevic28 je napisao/la:Ustasijo, smije li igrac druge vjere igrati za klub? Je li dozvoljeno popiti otrov na izricanju presude?
![]()
-
- Kontakt:
.listicka pedofilijsko-gejovska zajednica
Bivši trener Berana, Bokelja i Dečića preuzeo Čelik!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Goodman je napisao/la:Ovoj listi bi dodao i bordo arenu.
Jer je nevidljiva.

Znaci za vas u SB svi Muslimani su vehabije,ustani Tito vrati ih na fabricke postavke kad su hodali po Mostaru sa bronzinima i prodavali mlacenicu.UstanikSBII je napisao/la:Naravno da može! Evo Wagner protestant, Enin i Angelo pravoslavci, bivši trener Goce pravoslavaca. Jedino izbjegavamo ekstremne vehabije! Za uzimanje otrova nema pojma to je valjda stvar pojedinca. E sad kad uzmemo kakva je "raja" u glavnom gradu da brane osuđene ubiće i daju im podršku, da brane osuđene narkomana možda se i logičnim nameće odgovor da ne dovodimo takve igrače ipak pazimo na svoj rejtingbelosevic28 je napisao/la:Ustasijo, smije li igrac druge vjere igrati za klub? Je li dozvoljeno popiti otrov na izricanju presude?
![]()
- UstanikSBII
- Kontakt:
Vodim se njihovom logikom da smo mi svi fašisti, ubice ... Pa zašto oni za mene ne bi bili svi vehabijeDembaBa21 je napisao/la:Znaci za vas u SB svi Muslimani su vehabije,ustani Tito vrati ih na fabricke postavke kad su hodali po Mostaru sa bronzinima i prodavali mlacenicu.UstanikSBII je napisao/la:Naravno da može! Evo Wagner protestant, Enin i Angelo pravoslavci, bivši trener Goce pravoslavaca. Jedino izbjegavamo ekstremne vehabije! Za uzimanje otrova nema pojma to je valjda stvar pojedinca. E sad kad uzmemo kakva je "raja" u glavnom gradu da brane osuđene ubiće i daju im podršku, da brane osuđene narkomana možda se i logičnim nameće odgovor da ne dovodimo takve igrače ipak pazimo na svoj rejtingbelosevic28 je napisao/la:Ustasijo, smije li igrac druge vjere igrati za klub? Je li dozvoljeno popiti otrov na izricanju presude?
![]()

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
I jeste svi fašisti i neopranci.UstanikSBII je napisao/la: Vodim se njihovom logikom da smo mi svi fašisti, ubice ... Pa zašto oni za mene ne bi bili svi vehabije
- UstanikSBII
- Kontakt:
A vi vehabije i mirna BosnaGiljotina je napisao/la:I jeste svi fašisti i neopranci.UstanikSBII je napisao/la: Vodim se njihovom logikom da smo mi svi fašisti, ubice ... Pa zašto oni za mene ne bi bili svi vehabije

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Najnevjerovatnije je to što se ne možete oteti klerikalnom pogledu na svijet. I sve mjerite tim. Čak i sportski klub u kojem ne smiju igrati SVI.UstanikSBII je napisao/la:A vi vehabije i mirna BosnaGiljotina je napisao/la:I jeste svi fašisti i neopranci.UstanikSBII je napisao/la: Vodim se njihovom logikom da smo mi svi fašisti, ubice ... Pa zašto oni za mene ne bi bili svi vehabijenego šta ste odlučili jel graditi te spomenik ili?
![]()
![]()
Bili i ostali - neoprani fašisti.
UstanikSBII je napisao/la:
Vodim se njihovom logikom da smo mi svi fašisti, ubice ... Pa zašto oni za mene ne bi bili svi vehabije
Braca moj ne vodis se ti nikakvom logikom.
Jel se neko od vas potrudio da se ubica pronadje ?
Ne bih rekao, cak ga je policija pustila da pobjegne..
Kakvi god da smo mi sigurno ne bi podrzali ubistvo radi fudbala.
Istina mislio sam da ste svi isti, zaostali u vremenu i fasizmu, al mali Menolo je jako fino i kulturno dijete, daje nadu da i na dnu ipak postoji zivot.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
U koliko je tekma na grbavici? Pitam za druga...
Pomjeren je termin - Amar izveo Lutvu ili je Lutvo njega izveo.belosevic28 je napisao/la:U koliko je tekma na grbavici? Pitam za druga...
Navijači ispaštaju, ali ga vole kad ih gazi!
belosevic28 je napisao/la:U koliko je tekma na grbavici? Pitam za druga...
PENAL ZA SELJU... ko si ti da se raspitujes.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.