Nikad to nisam rekao.BajroTM je napisao/la:Odrasti komsija jesi ti onaj sto kaze da su nadrealisti navijali za vasLakoste je napisao/la:Sarajevo na fb prati 174 221 osoba
Zeljeznicar na fb prati 172 092
Sarajevo na instagramu prati 11,3k osoba
Zeljeznicar na instagramu prati 11,1k osoba
Sarajevo na twitteru prati 4893 osobe
Zeljeznicar na twitteru prati 4442 osobe
Sarajevo ima 7400 clanova
Zeljeznicar ima nesto preko 2000 clanova
Sarajevo je proslu sezonu imalo posjetu 142 000
Zeljeznicar je proslu sezonu imao posjetu 98 000 navijaca
I kad im Aca kaze da je Sarajevo tim koji je najinteresantniji javnosti, da se najvise citaju clanci o tom klubu, da nas daleko vise prati stream Sarajevo nego Zeljeznicara oni se povuku s foruma.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
@Lakoste de nauci se citirati misa mu
@totti kad se braca vrate plus aldin I ja najebali ste
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
Kad ih tamo izjebu, ako se vrate bice sestreBajroTM je napisao/la:@Lakoste de nauci se citirati misa mu

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
zato si se reg tamoRinuka je napisao/la:Kad ih tamo izjebu, ako se vrate bice sestreBajroTM je napisao/la:@Lakoste de nauci se citirati misa mu
@totti kad se braca vrate plus aldin I ja najebali ste![]()

nisu jos braca skontala da je ono vas forum tamo a ovo nas.
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
Skontali su oni, ali navikli su primati pa im svejedno..Izgleda da vole malo promjenitiBajroTM je napisao/la:zato si se reg tamoRinuka je napisao/la:Kad ih tamo izjebu, ako se vrate bice sestreBajroTM je napisao/la:@Lakoste de nauci se citirati misa mu
@totti kad se braca vrate plus aldin I ja najebali ste![]()
da te sprče oni sa malte komsija
nisu jos braca skontala da je ono vas forum tamo a ovo nas.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
dobro to ali nisi reko sta ti tamo radis. nije valjda da zelis željkana pa si se reg. meni nisu dali reg 

Pa kao sto su oni navikli primati, tako sam i ja navikao da im trpam..Sta bi oni bez mene pobogu 

E Seljovci jeste grohnuli, Sloboda ima stream vi nemate

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
U kupu ce Sarajevo, Zeljo, Siroki da zaginu, Radnik je mina.
rinuka nemoj se sad vaditi komsija
@celler vidis Zeljo nema stream a kozojebci imaju
nije stream problem vec chiken I njegovi pilici.
Nemoj mater zvat kozom, nije to lijepoBajroTM je napisao/la:rinuka nemoj se sad vaditi komsija

Nullius in verba
Nemoj je ni zvati onda cemu toHeller je napisao/la:Nemoj mater zvat kozom, nije to lijepoBajroTM je napisao/la:rinuka nemoj se sad vaditi komsija

- amazon
- Kontakt:
Kome nije mrsko nek ide tamo na onaj forum 55 stranica, koliki su to pacenici i koliko im je dosadno prave ekipu od forumasa
aldin je 0 za ovo!!

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
pusti to opet navijamo za isti klub bitan je Zeljo ne tamo neki strani forumi pitarski dodaj im jos 4 stranice slabo pisu. Sad ovdje pricamoamazon je napisao/la:Kome nije mrsko nek ide tamo na onaj forum 55 stranica, koliki su to pacenici i koliko im je dosadno prave ekipu od forumasa![]()
aldin je 0 za ovo!!
![]()
![]()

nego vidi komsija I video da je Osim imo probu kod komsija. njima nije dobro kad to bajro kaze.
koji je onaj forum? bez zajebancije nemam pojmaamazon je napisao/la:Kome nije mrsko nek ide tamo na onaj forum 55 stranica, koliki su to pacenici i koliko im je dosadno prave ekipu od forumasa![]()
aldin je 0 za ovo!!
![]()
![]()
Nullius in verba
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne kontam sta se korist... Normala da ce ekipu koja je prva prenosit.... Da nece sereznicar valjda..BajroTM je napisao/la:rinuka nemoj se sad vaditi komsija

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
jesam reko na drugoj temi da imate najvise sanse. molim te nisam za neku seljacku raspravu vracam ovom sivonji sto zove Zelju seljo onda ja malo to kozojebacstaragarda je napisao/la:Ne kontam sta se korist... Normala da ce ekipu koja je prva prenosit.... Da nece sereznicar valjda..BajroTM je napisao/la:rinuka nemoj se sad vaditi komsija
nije stream problem vec chiken I njegovi pilici..... Eto bio je stream kad ste sa želucem igrali...Dosta od vas
to neznaci da ja mrzim nas fini grad Tuzlu.
Ali iskandžijaše ovog Bajru zvanog propanj.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hoce li biti stream ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bajro je covjek na zadatku. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.