Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sve ove farsovce koji dolaze na nasu temu i seru treba popljuvati i ignorirati. Pricajmo mi medju sobom, ne kopirajmo njihove smrdljive postove i ne obracati im se... samo lagano...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
A jesi izmislio svu pamet svijetaHarrison je napisao/la:Sve ove farsovce koji dolaze na nasu temu i seru treba popljuvati i ignorirati. Pricajmo mi medju sobom, ne kopirajmo njihove smrdljive postove i ne obracati im se... samo lagano...

Moje i nase pozdrave i cestitke ti slobodno ignorisi ko sranje. pozzz ostalima
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
vidi ih, prosli u cetvrtfinale liga prvaka i odmah se nafurali, ali neka, sad ce el classica i nova nabadanja, kao i nova podvijanja repova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Centre forward
- Kontakt:
Njemu je Alonso daleko najbolji i najveci fair - play igrac.Dusa draga.Španci su "prljavi južnjaci".Jedino su Torres i Xavi "ljudi" u onoj repki Spanije.Ostali su ispodprosjecni seljaci 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Nail for Real
- Kontakt:
Ja vas ne razumijem nikako. Cuj, nafurali se. A jedino sto smo izjavili sto vas nervira
je "Real razvalio Lyona" i sl. Niko se nije "nafurao". Ali, Real je sigurno jedan od favorita, pa pricaj ti sta hoces.
@Centre forward, ne znam o'kle ti takvo misljenje o Spancima
.Prljavi, ako tako mozemo da ih nazovemo, su po meni Italijani, a ne Spanci
. I Pepe je Portugalac ako nisi znao.

@Centre forward, ne znam o'kle ti takvo misljenje o Spancima

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Prjavi su Portugalci , Nizozemci ,Argentinci.ako je koja nacija Fair-Play onda su to Spanci...Nail for Real je napisao/la:Ja vas ne razumijem nikako. Cuj, nafurali se. A jedino sto smo izjavili sto vas nerviraje "Real razvalio Lyona" i sl. Niko se nije "nafurao". Ali, Real je sigurno jedan od favorita, pa pricaj ti sta hoces.
@Centre forward, ne znam o'kle ti takvo misljenje o Spancima.Prljavi, ako tako mozemo da ih nazovemo, su po meni Italijani, a ne Spanci
u Portugalu cigani svi redom...
Holandzani su najveci mesari i ubice.
Argentinci imaju mnogo prgavih igraca tipa Mascherano, Tevez , Demichelis...malo mesara i naravno najvise glumaca gdje ih predvodi najveci od svih Angle di Maria.
- Centre forward
- Kontakt:
Opet kazem da su sve to "prljavi juznjaci" . Tu spadaju i ti Argentinci i Italijani, za Holandeze se ne bih slozioAndres je napisao/la:Prjavi su Portugalci , Nizozemci ,Argentinci.ako je koja nacija Fair-Play onda su to Spanci...Nail for Real je napisao/la:Ja vas ne razumijem nikako. Cuj, nafurali se. A jedino sto smo izjavili sto vas nerviraje "Real razvalio Lyona" i sl. Niko se nije "nafurao". Ali, Real je sigurno jedan od favorita, pa pricaj ti sta hoces.
@Centre forward, ne znam o'kle ti takvo misljenje o Spancima.Prljavi, ako tako mozemo da ih nazovemo, su po meni Italijani, a ne Spanci
u Portugalu cigani svi redom...
Holandzani su najveci mesari i ubice.
Argentinci imaju mnogo prgavih igraca tipa Mascherano, Tevez , Demichelis...malo mesara i naravno najvise glumaca gdje ih predvodi najveci od svih Angle di Maria.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Nail for Real
- Kontakt:
Jaooo o cemu mi ovdje pricamo
. Cuj Alonso i Ramos prgavi i "prljavi". @Brnjoo objasnio.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
Vicente del Bosque, Rafael Nadal and Placido Domingo, počasni članovi kluba. Veoma fino, ovaj prvi je to najviše i zaslužio. 

Joj kako su neki jadni. Pa to sto je Bayern ispao od jadnog Intera, i sto je Spanija ubila sviju na Svjetskom prvenstvu ne mora znaciti da su odmah igraci Reala jadni.
To sto si ti vidio jednu utakmicu u kojoj je igrao Alonso i vidio da je napravio neki faul, sto je normalno za nekog defanzivnog veznjaka, je tvoj problem.
Ti ne gledas Real, i nemoj govoriti da gledas, jer ga ne gledas i pogledao si jednu utakmicu, ustvari dvije utakmice ove sezone, i mozda, ali samo mozda El Clasico. Nemas sta pricati, ti ne znas ni kako izgleda Alonso
To sto si ti vidio jednu utakmicu u kojoj je igrao Alonso i vidio da je napravio neki faul, sto je normalno za nekog defanzivnog veznjaka, je tvoj problem.
Ti ne gledas Real, i nemoj govoriti da gledas, jer ga ne gledas i pogledao si jednu utakmicu, ustvari dvije utakmice ove sezone, i mozda, ali samo mozda El Clasico. Nemas sta pricati, ti ne znas ni kako izgleda Alonso

Alonso svakako nije prgav igrac, on je igrac zadatka. Mada Mourinho od nejga moze napravit i pravu ubicu...
Al Alonso je pravi primjer fair-playa...
Dok Ramos nije on prgav, on ima ruznu narav i los mentalitet.Ne podnosi da ga neko valja i levati citavu utakmicu i onda radi najgoru stvar po sebe i klub a to je pokusava nekako unakazit tog igraca...
On je vise puta slabost pokazao pritv barcelone, izricito na Messiju...
Nije on prgav nego jednostavno covjek ne podnosi da ga neko bruka.
U Realu je Pepe npr prgav i supcina...
Ronaldo je prgav.
mourinho je kreten ali je i simpatican.
Di maria je labudic kojeg cim dohvatis u 16 poleti...
Al Alonso je pravi primjer fair-playa...
Dok Ramos nije on prgav, on ima ruznu narav i los mentalitet.Ne podnosi da ga neko valja i levati citavu utakmicu i onda radi najgoru stvar po sebe i klub a to je pokusava nekako unakazit tog igraca...
On je vise puta slabost pokazao pritv barcelone, izricito na Messiju...
Nije on prgav nego jednostavno covjek ne podnosi da ga neko bruka.
U Realu je Pepe npr prgav i supcina...
Ronaldo je prgav.
mourinho je kreten ali je i simpatican.
Di maria je labudic kojeg cim dohvatis u 16 poleti...
- Nail for Real
- Kontakt:
A tebi je krivo sto je Real prosao dalje
.

Ja apsolutno nemam razlog da osjecam krivnju.Nail for Real je napisao/la:A tebi je krivo sto je Real prosao dalje.
Cak sta vise drago mi je jer mi je zalosno od citave Spanske lige gledat godinama samo Barcelonu u zavrsnici...
Real nit je bolji od Barcelone nit Barcelona ima razlog da se boji ili da moli Boga da izbjegne Real.
Dominacija je vec godinama , ne vidim zasto se ne bi nastavila u koliko dodje do dvomecha.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Krivo im, kao i ovimaNail for Real je napisao/la:A tebi je krivo sto je Real prosao dalje.

[youtube][/youtube]
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
hahahahaha pa bolan sta ti je laknulo u 4finalu ste eeee.niste u finalu...Los_Blanos2 je napisao/la:Krivo im, kao i ovimaNail for Real je napisao/la:A tebi je krivo sto je Real prosao dalje.
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Znam da je tesko povjerovat da nakon 7 godina uspijes nesto ,ali tek ste ucinili prvi korak , svaki sljedeci korak za vas je nepoznanica

- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Hvala bogu @Naile pa od ove badevije ispred nemogu citati postave (u crnoj knjizici) , sigurno opet sere na temi
jedino kad ga neko citira.

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Joooj kako se ne sjetih ranijeLos_Blanos2 je napisao/la:Hvala bogu @Naile pa od ove badevije ispred nemogu citati postave, sigurno opet sere na temijedino kad ga neko citira, gluposti sigurno..

Sad cu da regulisem

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ehhh sada dase vratimo tekmi tj. derbi Atl.Madrid - Real Madrid
Ove sezone smo ih 3 put dobili, Atl.Madrid ceka svoju sansu godinama, bice ebeno
Tekma u subt, trebala je biti u nedalja zbog LP ali eto LFP
ebo kalendara, fakticki nemozes ni spremiti ekipu za derbi.
Ovako su tekmu pratili Manolete (Atl.M) i Tomas Roncero (R.Madrid), novinari As-a tj. veliki rivali
Tekma u kojoj su 3 gola cista ponistena za RMCF, a Rud dobio crveni, na kraju razl.1-2
[youtube][/youtube]
Tomas Roncero veliki madridista

Ove sezone smo ih 3 put dobili, Atl.Madrid ceka svoju sansu godinama, bice ebeno

Tekma u subt, trebala je biti u nedalja zbog LP ali eto LFP

Ovako su tekmu pratili Manolete (Atl.M) i Tomas Roncero (R.Madrid), novinari As-a tj. veliki rivali

Tekma u kojoj su 3 gola cista ponistena za RMCF, a Rud dobio crveni, na kraju razl.1-2
[youtube][/youtube]
Tomas Roncero veliki madridista

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Nije na odmet opet postaviti..

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.