Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Harrison
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Harrison » 17 mar 2011, 14:17

Sve ove farsovce koji dolaze na nasu temu i seru treba popljuvati i ignorirati. Pricajmo mi medju sobom, ne kopirajmo njihove smrdljive postove i ne obracati im se... samo lagano...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 mar 2011, 14:45

Harrison je napisao/la:Sve ove farsovce koji dolaze na nasu temu i seru treba popljuvati i ignorirati. Pricajmo mi medju sobom, ne kopirajmo njihove smrdljive postove i ne obracati im se... samo lagano...
A jesi izmislio svu pamet svijeta :) . Svaka cast na razmisljanju. Eto silovita ste ekipa od koje se tresu noge svima osim Barseloni, Interu, Manchesteru, Sahtaru, Arsenalu, Liverpulu, Osasuni, Almeriji i ostalim drugorazrednim kllubovima. Evo bar imas razlog da mislis da seremo. Osim psovkama isprovociranog Izze niko od nas nista osim cestitki od sinoc nista drugo nije napisao. Tim nacinom kojim pises sad mi treba da shvatimo ko vas nesto krenulo i samo vi postojite.

Moje i nase pozdrave i cestitke ti slobodno ignorisi ko sranje. pozzz ostalima
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 mar 2011, 14:50

vidi ih, prosli u cetvrtfinale liga prvaka i odmah se nafurali, ali neka, sad ce el classica i nova nabadanja, kao i nova podvijanja repova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 mar 2011, 15:02

Njemu je Alonso daleko najbolji i najveci fair - play igrac.Dusa draga.Španci su "prljavi južnjaci".Jedino su Torres i Xavi "ljudi" u onoj repki Spanije.Ostali su ispodprosjecni seljaci :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 mar 2011, 15:05

Ja vas ne razumijem nikako. Cuj, nafurali se. A jedino sto smo izjavili sto vas nervira :mrgreen: je "Real razvalio Lyona" i sl. Niko se nije "nafurao". Ali, Real je sigurno jedan od favorita, pa pricaj ti sta hoces.

@Centre forward, ne znam o'kle ti takvo misljenje o Spancima :roll: .Prljavi, ako tako mozemo da ih nazovemo, su po meni Italijani, a ne Spanci :roll: . I Pepe je Portugalac ako nisi znao.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 17 mar 2011, 15:08

Nail for Real je napisao/la:Ja vas ne razumijem nikako. Cuj, nafurali se. A jedino sto smo izjavili sto vas nervira :mrgreen: je "Real razvalio Lyona" i sl. Niko se nije "nafurao". Ali, Real je sigurno jedan od favorita, pa pricaj ti sta hoces.

@Centre forward, ne znam o'kle ti takvo misljenje o Spancima :roll: .Prljavi, ako tako mozemo da ih nazovemo, su po meni Italijani, a ne Spanci :roll: . I Pepe je Portugalac ako nisi znao.
Prjavi su Portugalci , Nizozemci ,Argentinci.ako je koja nacija Fair-Play onda su to Spanci...
u Portugalu cigani svi redom...
Holandzani su najveci mesari i ubice.
Argentinci imaju mnogo prgavih igraca tipa Mascherano, Tevez , Demichelis...malo mesara i naravno najvise glumaca gdje ih predvodi najveci od svih Angle di Maria.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 mar 2011, 15:30

Andres je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Ja vas ne razumijem nikako. Cuj, nafurali se. A jedino sto smo izjavili sto vas nervira :mrgreen: je "Real razvalio Lyona" i sl. Niko se nije "nafurao". Ali, Real je sigurno jedan od favorita, pa pricaj ti sta hoces.

Prjavi su Portugalci , Nizozemci ,Argentinci.ako je koja nacija Fair-Play onda su to Spanci...
u Portugalu cigani svi redom...
Holandzani su najveci mesari i ubice.
Argentinci imaju mnogo prgavih igraca tipa Mascherano, Tevez , Demichelis...malo mesara i naravno najvise glumaca gdje ih predvodi najveci od svih Angle di Maria.
Opet kazem da su sve to "prljavi juznjaci" . Tu spadaju i ti Argentinci i Italijani, za Holandeze se ne bih slozio :) .Nervira me kad kaze da su Alonso i Ramos fair play igraci.Ko god ovako misli toplo bih mu preporucio da prestane pratit fudbal i okrene se odbojci.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 mar 2011, 15:32

Jaooo o cemu mi ovdje pricamo :roll: . Cuj Alonso i Ramos prgavi i "prljavi". @Brnjoo objasnio.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 mar 2011, 15:43

Vicente del Bosque, Rafael Nadal and Placido Domingo, počasni članovi kluba. Veoma fino, ovaj prvi je to najviše i zaslužio. :)

slika

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 mar 2011, 15:59

Joj kako su neki jadni. Pa to sto je Bayern ispao od jadnog Intera, i sto je Spanija ubila sviju na Svjetskom prvenstvu ne mora znaciti da su odmah igraci Reala jadni.

To sto si ti vidio jednu utakmicu u kojoj je igrao Alonso i vidio da je napravio neki faul, sto je normalno za nekog defanzivnog veznjaka, je tvoj problem.

Ti ne gledas Real, i nemoj govoriti da gledas, jer ga ne gledas i pogledao si jednu utakmicu, ustvari dvije utakmice ove sezone, i mozda, ali samo mozda El Clasico. Nemas sta pricati, ti ne znas ni kako izgleda Alonso :oops:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 17 mar 2011, 16:34

Alonso svakako nije prgav igrac, on je igrac zadatka. Mada Mourinho od nejga moze napravit i pravu ubicu...
Al Alonso je pravi primjer fair-playa...
Dok Ramos nije on prgav, on ima ruznu narav i los mentalitet.Ne podnosi da ga neko valja i levati citavu utakmicu i onda radi najgoru stvar po sebe i klub a to je pokusava nekako unakazit tog igraca...
On je vise puta slabost pokazao pritv barcelone, izricito na Messiju...
Nije on prgav nego jednostavno covjek ne podnosi da ga neko bruka.

U Realu je Pepe npr prgav i supcina...
Ronaldo je prgav.
mourinho je kreten ali je i simpatican.

Di maria je labudic kojeg cim dohvatis u 16 poleti...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 mar 2011, 16:36

A tebi je krivo sto je Real prosao dalje :lol: .

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 17 mar 2011, 16:42

Nail for Real je napisao/la:A tebi je krivo sto je Real prosao dalje :lol: .
Ja apsolutno nemam razlog da osjecam krivnju.
Cak sta vise drago mi je jer mi je zalosno od citave Spanske lige gledat godinama samo Barcelonu u zavrsnici...
Real nit je bolji od Barcelone nit Barcelona ima razlog da se boji ili da moli Boga da izbjegne Real.

Dominacija je vec godinama , ne vidim zasto se ne bi nastavila u koliko dodje do dvomecha.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 mar 2011, 16:55

Krivo im, kao i ovima :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 17 mar 2011, 16:57

Los_Blanos2 je napisao/la:
Krivo im, kao i ovima :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
hahahahaha pa bolan sta ti je laknulo u 4finalu ste eeee.niste u finalu...
Znam da je tesko povjerovat da nakon 7 godina uspijes nesto ,ali tek ste ucinili prvi korak , svaki sljedeci korak za vas je nepoznanica ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 mar 2011, 17:02

[youtube][/youtube]

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 mar 2011, 17:18

Hvala bogu @Naile pa od ove badevije ispred nemogu citati postave (u crnoj knjizici) , sigurno opet sere na temi :( jedino kad ga neko citira.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 mar 2011, 17:21

Los_Blanos2 je napisao/la:Hvala bogu @Naile pa od ove badevije ispred nemogu citati postave, sigurno opet sere na temi :( jedino kad ga neko citira, gluposti sigurno..
Joooj kako se ne sjetih ranije :x.
Sad cu da regulisem :mrgreen: .

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 mar 2011, 17:37

Ehhh sada dase vratimo tekmi tj. derbi Atl.Madrid - Real Madrid 8-)
Ove sezone smo ih 3 put dobili, Atl.Madrid ceka svoju sansu godinama, bice ebeno :mrgreen:

Tekma u subt, trebala je biti u nedalja zbog LP ali eto LFP :( ebo kalendara, fakticki nemozes ni spremiti ekipu za derbi.
Ovako su tekmu pratili Manolete (Atl.M) i Tomas Roncero (R.Madrid), novinari As-a tj. veliki rivali :lol:

Tekma u kojoj su 3 gola cista ponistena za RMCF, a Rud dobio crveni, na kraju razl.1-2
[youtube][/youtube]
Tomas Roncero veliki madridista :D

FK Željezničar

Podrška Papetu

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 mar 2011, 17:55

Nije na odmet opet postaviti..

slika
slika
slika

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.