FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueSharks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueSharks » 18 mar 2010, 11:07

bistrikboy je napisao/la:Sve us vemu zasluzena pobjeda ali i dokaz da nemamo jos uvijek 18 jednako dobrih igraca u klubu,od ovih sto su "upali" Bogicevic i H.Beslija najbolji,ovaj drugi je morao zabiti bar jednom jer je imao 3 odlicne sanse,dok je Bogicevic odbradio sve kako treba ali vidi se da jos nije uigran,od ostalih Simic,Alen i Culum na nivou ono ostalo se nekako provuklo,sada u Mostar idu bez pritiska i sve je moguce...
Ja baš imam suprotno mišljenje. Nakon sinoćnje utakmice još više vjerujem da imamo 18 podjednako kvalitetnih igrača.
Strauss Junior

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 mar 2010, 11:34

Zaboravih da pohvalim jug u jucerasnjoj utakmici. Odlicno navijanje do neke 70-te minute a onda jedno vrijem delirijum. Svaka im cast na onom periodu kad su uspjeli da dignu skoro citavu tribinu na noge a zna se koliko ljudi stane tu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

drug

Post Postao/la drug » 18 mar 2010, 11:46

Fakat, odavno nije bilo ljepse od onoga oko 70. minute, svi su bili na nogama, iz petnih zila navijali, bilo par djevojaka, obucenih ko da su s posla dosle. Pjevale su svaku pjesmu, stariji navijaci isto tako. Ovi mladji...**** ga, da se ja pitam, niko onako buljavih ociju ne bi mogo uci. Bar trecina je bila takva, ovi ostali normala momci

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 mar 2010, 11:48

Sjever na nogama, neprocjenjivo :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 mar 2010, 12:08

Stole iz Bora je napisao/la:Sta sve covjek nece procitati na forumima. Dosta sto 90 minuta moram slusati ANTITALENTE oko sebe na sjeveru a onda jos i pojedine komentare na forumu. Jedan mi iznad glave sjedi i od sedme minute psuje igracima. Ne valja mu Beslija, Sehic, Bajic, Stanic, Bekric, ... Skoro niko ne valja citavu utakmicu da bi se ispostavilo da on pojma nema ko je koji igrac. Kad je Osim zamjenio mjesta Stanicu i Besliji on je nastavio da psuje Besliji kad Stanic dobije loptu. A nije jedini na tribini.
Zar sad kad smo dali Celiku 4 gola MORAMO svakom na Grbavici dati 4 i vise? Zar tek nakon toliko golova utakmica bude ona prava? Zar nije dovoljno to sto su stvorili jos 5-6 odlicnih sansi pored 2 gola? To sto su pokazali da mogu napraviti presing i napadati na go kad god hoce? To sto 90 minuta trce, uklizavaju i bore se za svaku loptu? Nista to izgleda nije dovoljno dok ne zabiju najmanje 4 komada, jer Boze moj, ljudi dolaze radi puno golova i sve ispod 4 je "bruka!
Treba ih shvatiti jer je utakmica protiv Zvijezde bila psihicki za,ebana. Rijec je bilo o utakmici sa, realno, slabijim protivnikom kojeg su "morali" pobjediti da bi ovjerili bodove iz SIrokog. I protivnikom kojeg do sada u prvenstvu nikad nisu dobili. Nije jednostavno igrati takve utakmice,

Bez novih zutih kartona (osim Bajre) i bez povreda sa dva gola u mrezi protivnika. Sve u svemu, ja sam zadovoljan jucerasnjom predstavom.
mentalitet naš,štaš...krenuvši od BiH pa sve ovo oko nas
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 mar 2010, 12:33

Stole iz Bora je napisao/la:Sta sve covjek nece procitati na forumima. Dosta sto 90 minuta moram slusati ANTITALENTE oko sebe na sjeveru a onda jos i pojedine komentare na forumu. Jedan mi iznad glave sjedi i od sedme minute psuje igracima. Ne valja mu Beslija, Sehic, Bajic, Stanic, Bekric, ... Skoro niko ne valja citavu utakmicu da bi se ispostavilo da on pojma nema ko je koji igrac. Kad je Osim zamjenio mjesta Stanicu i Besliji on je nastavio da psuje Besliji kad Stanic dobije loptu. A nije jedini na tribini.
Zar sad kad smo dali Celiku 4 gola MORAMO svakom na Grbavici dati 4 i vise? Zar tek nakon toliko golova utakmica bude ona prava? Zar nije dovoljno to sto su stvorili jos 5-6 odlicnih sansi pored 2 gola? To sto su pokazali da mogu napraviti presing i napadati na go kad god hoce? To sto 90 minuta trce, uklizavaju i bore se za svaku loptu? Nista to izgleda nije dovoljno dok ne zabiju najmanje 4 komada, jer Boze moj, ljudi dolaze radi puno golova i sve ispod 4 je "bruka!
Treba ih shvatiti jer je utakmica protiv Zvijezde bila psihicki za,ebana. Rijec je bilo o utakmici sa, realno, slabijim protivnikom kojeg su "morali" pobjediti da bi ovjerili bodove iz SIrokog. I protivnikom kojeg do sada u prvenstvu nikad nisu dobili. Nije jednostavno igrati takve utakmice,

Bez novih zutih kartona (osim Bajre) i bez povreda sa dva gola u mrezi protivnika. Sve u svemu, ja sam zadovoljan jucerasnjom predstavom.
Toj raji što psuju igračima, treba cijela tribina po nešto opsovat... pa će se on onda smirt...

I mene to iritira strašno.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 mar 2010, 13:09

Evo na TV Vogosci tekma, da se na miru pogleda :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 18 mar 2010, 13:20

pa ne znam sta ocekujete za te likove sto psuju igracima prvo gleda jednu tekmu engleske lige ili spanske pa onda dodje na stadion sa visokim ocekivanjima :lol: doduse i ja bekricu psujem samo njemu :) :mrgreen:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 mar 2010, 13:31

Al trcimo, svaka cast...jucer gledam malo "derbi kola", pa mi smo manchester za obje ekipe, nije bilo pasa, fizicki nula...mislim da mi mozemo vrlo lako uzeti bodove dole, naravno uz posteno sudjenje...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 18 mar 2010, 13:36

Mi smo izgleda napravili fuziju sa AK Željo otkako je Amar doš'o :D
Fakat se trči. Znači nije da ne mogu neko nisu htjeli. Amar i redovna plata.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 mar 2010, 13:41

Seyo_TM je napisao/la:Al trcimo, svaka cast...jucer gledam malo "derbi kola", pa mi smo manchester za obje ekipe, nije bilo pasa, fizicki nula...mislim da mi mozemo vrlo lako uzeti bodove dole, naravno uz posteno sudjenje...
:shock:

Nema dole vrlo lako.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 18 mar 2010, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 mar 2010, 13:42

čamac je napisao/la:Mi smo izgleda napravili fuziju sa AK Željo otkako je Amar doš'o :D
Ma evo sad gledam na tv...bas imaju snage...

Stole bitan je nastavak recenice...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 mar 2010, 13:50

Seyo_TM je napisao/la:
čamac je napisao/la:Mi smo izgleda napravili fuziju sa AK Željo otkako je Amar doš'o :D
Ma evo sad gledam na tv...bas imaju snage...

Stole bitan je nastavak recenice...
Znam moj Sejo, procitao sam do kraja i opet kazem nema dole LAKO ni uz posteno sudjenje. Pa nije Zrinjski neka nizerazredna ekipa pa da se lako bodovi uzimaju. Vidjet cemo u nedelju ali ja nisam optimista. Bod ko KUCA ... ;)
AMAR OSIM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 mar 2010, 13:50

Tacno je fakat da izgledamo spremno do bola,ne pamtim kada sam vidio Zelju da onakav presing odradi u prvih 30 minuta jucerasnje utakmice,ostatak tekme nisu jurisali ali se stvarno vidi da su spremni i da su morali jurisali bi i dalje...poznato je da kada se igra presing,ekipa ulaze velike napore i trosi se mnogo snage i energije...u ova tri kola se vidi da to nasim momcima nije problem uraditi,lagano naplacujemo dobro uradjene pripreme,forma je tempirana bas kako treba,ekipa izgleda jako i uigrano,i pogrijesio sam kada sam mislio da imamo prevelik fond igraca,misleci pritom prvenstveno na budzet,sada nam je to velika prednost jer stvarno ne predstavlja problem sto ne igra 5 standardnih igraca plus Selimovic koji jos nije poceo sa takmicarskim igranjem,kada ih doslovno i bez problema mogu zamijeniti igraci iste snage,velike zelje i dobre uigranosti sa ostatkom ekipe...sada se ispostavilo dobrim i to sto su na pripremama stalno igrali razliciti sastavi,svi su tu,svi su na spisku i maltene je svejedno ko ce se pojaviti u sastavu,osim par vaznih igraca naravno...odusevljen sam spremnoscu ove ekipe!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 mar 2010, 13:54

@boccaccio

Jesam li ja lijepo pred pocetak drugog djela sezone rekao da smo fizicki prejaka ekipa za nase lige? Da mozemo izdrzati u jakom ritmu svih 90 minuta? Na gostovanjima je to velika prednost.
Da u svakom momentu imamo igrace sa klupe koji ce bez velike razlike zamjeniti nekog iz "prvih 11"? Sad se sve to ispostavilo kao tacno .. ;)
AMAR OSIM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 mar 2010, 14:02

Stole iz Bora je napisao/la:@boccaccio

Jesam li ja lijepo pred pocetak drugog djela sezone rekao da smo fizicki prejaka ekipa za nase lige? Da mozemo izdrzati u jakom ritmu svih 90 minuta? Na gostovanjima je to velika prednost.
Da u svakom momentu imamo igrace sa klupe koji ce bez velike razlike zamjeniti nekog iz "prvih 11"? Sad se sve to ispostavilo kao tacno .. ;)
Ja zaista nikada nisam sumnjao u tvoj sud :mrgreen: ,poznavajuci tvoju fudbalsku filozofiju i kada ti nesto takvo kazes,mene moze samo obradovati jer znam da si u pravu...a posebno si u pravu oko ovih gostovanja,pokazalo se u sirokom da snaga daje mirnocu,pravu i potrebnu reakciju,psihicku stabilnost i naravno veliku zbunjenost domacina,kod nas je takva liga da domacini ocekuju ili domace sudjenje ili da se gostujuca ekipa unaprijed preda i vecinom seta po terenu kao sto smo mi radili gotovo dvije godine...snagom osim sto pokazes da si ozbiljna ekipa,isto tako napravis i zbunjenost i odredjenu nervozu domacinu stavivsi mu do znanja da ce morati itekako da se potrudi i da bude puno bolji da bi te pobijedio,do sada smo uspjeli u tome,sada slijedi jos jedan veliki ispit za nas

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 mar 2010, 14:08

boccaccio je napisao/la:Ja zaista nikada nisam sumnjao u tvoj sud :mrgreen: ,poznavajuci tvoju fudbalsku filozofiju i kada ti nesto takvo kazes,mene moze samo obradovati jer znam da si u pravu...a posebno si u pravu oko ovih gostovanja,pokazalo se u sirokom da snaga daje mirnocu,pravu i potrebnu reakciju,psihicku stabilnost i naravno veliku zbunjenost domacina,kod nas je takva liga da domacini ocekuju ili domace sudjenje ili da se gostujuca ekipa unaprijed preda i vecinom seta po terenu kao sto smo mi radili gotovo dvije godine...snagom osim sto pokazes da si ozbiljna ekipa,isto tako napravis i zbunjenost i odredjenu nervozu domacinu stavivsi mu do znanja da ce morati itekako da se potrudi i da bude puno bolji da bi te pobijedio,do sada smo uspjeli u tome,sada slijedi jos jedan veliki ispit za nas
Au sto ga pretjera .. :mrgreen:
AMAR OSIM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 mar 2010, 14:18

@Stole iz bora

:mrgreen: umjesto da kazes kako je konacno neko prepoznao vrijednost tvoje fudbalske filozofije ti se pravis skroman :mrgreen:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 18 mar 2010, 14:26

ehhh ev i mene , igra moze bolje , al et dobro je :D
navijanje extra
i procita post , koji je napisan na stranici prije da je bilo par djevojaka
cega ba par???
oko mene ih 20 bilo :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 mar 2010, 14:29

boccaccio je napisao/la:@Stole iz bora

:mrgreen: umjesto da kazes kako je konacno neko prepoznao vrijednost tvoje fudbalske filozofije ti se pravis skroman :mrgreen:
Kakav ja i fudbalska filozofija .. :shock:

Neozbiljan si skroz!
AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: seha77 i 51 gost.