FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ĐESTE DIVOVI NISAM VAS PREPOZNO HAHAHAH
- Larry David
- Kontakt:
Bio sam se prepao da necu moci doci, subota mi odgovarala kad onda cujem pomjerena za nedjelju,a meni nedjelja radna
ali sarmirao sam ove na poslu tako da sam se zamjenio za smjenu
Nego ako ko ima da nije naucio tekst pjesme "Mi Smo Divovi" neka uci, za stare ljude pitare je razumljivo da ne nauce, ali omladina sva koja bude na tekmi mora znati pjesmu, mora da odzvanja na Kosevu kao sto odzvanja "You'll Never Walk Alone " na Anfieldu

ali sarmirao sam ove na poslu tako da sam se zamjenio za smjenu

Nego ako ko ima da nije naucio tekst pjesme "Mi Smo Divovi" neka uci, za stare ljude pitare je razumljivo da ne nauce, ali omladina sva koja bude na tekmi mora znati pjesmu, mora da odzvanja na Kosevu kao sto odzvanja "You'll Never Walk Alone " na Anfieldu

-
- Kontakt:
Znaci sjebacete se kad dodjete garantujem !!
- Larry David
- Kontakt:
Cak nam i fino vrijeme najavljuju u nedjelju
http://weather.yahoo.com/bosnia-and-her ... evo-943828
Yahoo Weather je uvijek tacan
http://weather.yahoo.com/bosnia-and-her ... evo-943828
Yahoo Weather je uvijek tacan

ucite li ovu novu argentinsku ?? 

-
- Kontakt:
samo treba kopirat i pustat na ozvucenjeSnickers5 je napisao/la:ucite li ovu novu argentinsku ??

Nekako mi se ne dopada ovo divovi
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
jedno, 368 puta sam presluso novu pjesmu, naravno naucio je al nemogu je se naslusati, a stara ce me izbaciti iz kuce koliko je pjevam xD
na sjeveru uvijek spica
Gdje se moze cuti kralju?spica je napisao/la:jedno, 368 puta sam presluso novu pjesmu, naravno naucio je al nemogu je se naslusati, a stara ce me izbaciti iz kuce koliko je pjevam xD
-
- Kontakt:
ukucaj na youtube mi smo divovi i nauci do nedelje dobroSilkoni je napisao/la:Gdje se moze cuti kralju?spica je napisao/la:jedno, 368 puta sam presluso novu pjesmu, naravno naucio je al nemogu je se naslusati, a stara ce me izbaciti iz kuce koliko je pjevam xD

da je nova pjesma, pa bas i nijespica je napisao/la:jedno, 368 puta sam presluso novu pjesmu, naravno naucio je al nemogu je se naslusati, a stara ce me izbaciti iz kuce koliko je pjevam xD

-
Nova je ..tumadre je napisao/la:da je nova pjesma, pa bas i nijespica je napisao/la:jedno, 368 puta sam presluso novu pjesmu, naravno naucio je al nemogu je se naslusati, a stara ce me izbaciti iz kuce koliko je pjevam xD
mislio je na onu Sarajevo moje..
-
- Kontakt:
Jaooooooooooooo kad zagrmimo a pola BiH ce da nas gleda 

evo linka sa kojeg mozete skinuti pjesmu i cuti kako treba da zvuci
http://www.sendspace.com/file/3m7k5b
http://www.sendspace.com/file/3m7k5b
na sjeveru uvijek spica
naša " You never Walk Alone " ...
PS:
Možel neko cjeli tekst staviti ne mogu da pronađem

PS:
Možel neko cjeli tekst staviti ne mogu da pronađem

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Imas na predhodnoj stranici_BooS_ je napisao/la:naša " You never Walk Alone " ...
PS:
Možel neko cjeli tekst staviti ne mogu da pronađem![]()
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Snickers5 je napisao/la:ucite li ovu novu argentinsku ??

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
mozemo li se vratiti temi?
hvala.
hvala.
sto sad??? razgovaramo o nosiocima igre sarajeva,NAVIJACIMA .... to je takodjer veliki dio NASEG kluuba neznam za sotale,ali u nasoj upravi je dosta NAVIJACA naseg kluba...neki koji su u upravi prije dosta godina su bili na SJEVERU i navijali...i bas nam je normala tema,nit koga vrijedjamo niti nistaadmin je napisao/la:mozemo li se vratiti temi?
hvala.

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić