Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
hule_barca
-
Kontakt:
Postao/la hule_barca » 19 mar 2011, 18:08
ma ljudi lose me shvatate,svaka cast man utd,jesu najbolji u engleskoj,sigurno ne po igri al po ostalim kvalietama su ispred svih,najvise po konstantnosti igara sa i bez povreda,,al valjda sam ja navikao gledat previse barcu kako lijepo igra,samo kazem svoje misljenje

Mes Que Un Club
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
trxel je napisao/la:Pa Evans crveni,sto znaci iducu,opet Brown u centar,sranje,al nema veze.Danas su skoro svi dobro odigrali,al me ljuti,so je neko gore pomenuo Smalling ne valja,molimmmmmmmmm???Pa svaki vazdusni dobije,mlad,jak,,.....predobar je vec,ali jos bolji ce biti,..........Ali ne mogu prestati hvaliti Valenciju,...Taj igrac vuce lopte,pa ona asist iz prve Berbi,kad je Cahil uklizo,.............
Sledeca je tek za dva vikenda,sto znaci da se aBd vraca Vidic.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Rooney88
-
Kontakt:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Joj cigana...NE VJERUJEM !
Nemoj ni vjerovati ! Sami ste krivi. Da ste vi dobili u zadnjim minutama a imali ste sansu, onaj sut Clichy-a, nesto nevjerujem da bi ostavio jedan ovakav komentar. Nije sve gotovo, ima jos da se igra.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
haxonja
-
Kontakt:
Devil je napisao/la:trxel je napisao/la:Pa Evans crveni,sto znaci iducu,opet Brown u centar,sranje,al nema veze.Danas su skoro svi dobro odigrali,al me ljuti,so je neko gore pomenuo Smalling ne valja,molimmmmmmmmm???Pa svaki vazdusni dobije,mlad,jak,,.....predobar je vec,ali jos bolji ce biti,..........Ali ne mogu prestati hvaliti Valenciju,...Taj igrac vuce lopte,pa ona asist iz prve Berbi,kad je Cahil uklizo,.............

Vidara je najbolji stoper svijeta, daje samo njega i Ria i nema problema za VDS!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
-
trxel
-
Kontakt:
Devil je napisao/la:trxel je napisao/la:Pa Evans crveni,sto znaci iducu,opet Brown u centar,sranje,al nema veze.Danas su skoro svi dobro odigrali,al me ljuti,so je neko gore pomenuo Smalling ne valja,molimmmmmmmmm???Pa svaki vazdusni dobije,mlad,jak,,.....predobar je vec,ali jos bolji ce biti,..........Ali ne mogu prestati hvaliti Valenciju,...Taj igrac vuce lopte,pa ona asist iz prve Berbi,kad je Cahil uklizo,.............

E onda,valja

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
-
drH
-
Kontakt:
haxonja je napisao/la:Ti znas da ja kritikujem vazda!

Nemoj mi Smallinga dirati,

sta ce kad igra pored invalida Evansa, puno bolje to izgleda kad je pored njega Vidic!
-
Ted Mosby
-
Kontakt:
Ako osvojimo titulu, treba nešto poslati WBA-u, možda Evansa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
Rooney88
-
Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Ako osvojimo titulu, treba nešto poslati WBA-u, možda Evansa
Tooo tooo njega im odmah udijeliti ! Ili ga prodati nekoj vodoinstalaterskoj firmi u London ili Manchester, mozda se snadje na nakoj funkciji, trebat ce mu posao nakon ove sezone.
R.I.P
MIRZA RASCIC
-
haxonja
-
Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Ako osvojimo titulu, treba nešto poslati WBA-u, možda Evansa
Njega, 0'Shea, Browna, Piga, Owena...

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
-
VolimLiverpool
-
Kontakt:
Postao/la VolimLiverpool » 19 mar 2011, 18:17
Devil je napisao/la:
Sudija
ponovo na stetu Manchestera,prosto ne mogu da verujem da nije svirao penal nakon ruhe Cahilla,pa ono bi i Sasa Matic pripomognut Dejanom video da je lopta isla u gol,i da je Finac ne bi skinuo.
Ali zato svaka mu cast za crveni Evansa apsolutno zasluzeno,i pokazatelj da se i
Webb samo pridrzavao pravila kada je Gerrardu dao crveni u Fa cupu protiv Manchestera.

Sigurno se pridržavao pravila kada je i penal dosudio za United u istoj utakmici.
Vala vakat je bio da jednom idu i na Manchesterovu štetu.
Važna pobjeda za Man.United,nastavili ste napadati i nako crvenog kartona i potpuno zasluženo slavili.Sada je dosta bolja situacija iako tu uz +5 Arsenal ima utakmicu manje i još vas dočekuje,ali 7 kola je dosta,biće tu još kikseva i jedne i druge ekipe sa tzv. manjim klubovima.
You'll never walk alone.
-
Rooney88
-
Kontakt:
haxonja je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Ako osvojimo titulu, treba nešto poslati WBA-u, možda Evansa
Njega, 0'Shea, Browna, Piga, Owena...

Jarane nemoj O Shea. On je magistar za Browna ili Evansa. To nisam mislio prije ove sezone ali zaista se ispostavilo tako. Covjek jeste los ali ima gorih dosta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
-
brazzo
-
Kontakt:

vjeruj da oni ne bi imali ništa protiv a za nas bi to bilo pojačanje.
I ovu smo tekmu na mišiće dobili u zadnji trenutak iako mi se činilo i već sam se pripremao od trenutka kad je Evans dobio crveni da ćemo ponovo propustiti da iskoristimo kiks Arsenala (još su mogli i preokrenuti u potpunosti

). A kad je suđenje u pitanju meni se barem čini da je bilo zadovoljavajuće i fer jer Gary-evo igranje rukom nije bilo namjerno i po meni to nije osnov za jedanaesterac ali opet ima masu sudija koji to sviraju (kao npr. Vidiću na SP-u u Južnoj Africi protiv Švaba) tako da tu nema puno prigovora isto tako zasluženo je pokazan crveni karton i onakav start pogotovo nakon povrede Nani-a nije trebao Evansu nikako ali ajde dobro je i to s obzirom da neće igrati barem 2 utakmice

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
Rooney88
-
Kontakt:
volimliverpool je napisao/la:Devil je napisao/la:
Sudija
ponovo na stetu Manchestera,prosto ne mogu da verujem da nije svirao penal nakon ruhe Cahilla,pa ono bi i Sasa Matic pripomognut Dejanom video da je lopta isla u gol,i da je Finac ne bi skinuo.
Ali zato svaka mu cast za crveni Evansa apsolutno zasluzeno,i pokazatelj da se i
Webb samo pridrzavao pravila kada je Gerrardu dao crveni u Fa cupu protiv Manchestera.

Sigurno se pridržavao pravila kada je i penal dosudio za United u istoj utakmici.
Važna pobjeda za Man.United,nastavili ste napadati i nako crvenog kartona i potpuno zasluženo slavili.Sada je dosta bolja situacija iako tu uz +5 Arsenal ima utakmicu manje i još vas dočekuje,ali 7 kola je dosta,biće tu još kikseva i jedne i druge ekipe sa tzv. manjim klubovima.
Jarane jesi li svjestan koliko ste to puta vec rekli ove sezone? Prilicno puno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
volimliverpool je napisao/la:Devil je napisao/la:
Sudija

Ko je u citavom mome postu spomenuo penal nad BErbatovim?
Ja nisam(ili mozda jesam)
Jesam ja odmah nakon utakmice Manchester-Liverpool rekao da je penal presmesan a crveni cist i apsolutno zasluzen.Naravno tada je bilo nekih 15-20 replikacija na moj post kako sam smesan.
A sta je sada,start skoro pa isti,crveni bez imalo razmisljanja,a niti jednog lika nema da kaze kako je crveni nezasluzen.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Johnyx95
-
Kontakt:
volimliverpool je napisao/la: 7 kola je dosta,biće tu još kikseva i jedne i druge ekipe sa tzv. manjim klubovima.
I ja mislim isto tako.Sigurno da ce se prvenstvo prelomiti kad budu igrali na Emiratesu,ali dotad ce biti kikseva i jednih i drugih.Manchestera ocekuje superteska utakmica protiv WHU-a u narednom kolu tako da...A Arsenal sam sebi moze presuditi i vrlo je blizu tome.
Fakat mi nisu jasni ovi Unitedovi fanovi,ljudi kritikuju svoje igrace koji to apsolutno nisu zasluzili.Jedan Evans se vratio nakon povrede,Smalling solidan,Brown...Sve su to squad igraci,ne mozete od njih ocekivati da budu i blizu nivou jednog Vidica.Fergie izvlaci iz njih najvise i to je tako.Ovaj United sto kaze @Valencia jeste najgori u zadnjih nekoliko godina,ali protivnici su ove sezone ocajni.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
-
Cartman
-
Kontakt:
Evansa neka je stid. Onakve startove igraci u svetom dresu ne treba da prave. Sramota. Crveni je cist ko suza.
Pobjeda je na jedvite jade, ali je vrlo vazna radi kiksa Arsenala. Svaka cast Berbatovu, pokazao jos jednom da zasluzuje da bude ispred Hernandeza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Cartman
-
Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Berbatoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovvv!!!!!
Ko je ono rekao da nema Berbe u vaznim utakmicama???
Idem da se kupam...svrsio sam od uzbudjenja!!!

Joj legende.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Bošnjanin_89
-
Kontakt:
Postao/la Bošnjanin_89 » 19 mar 2011, 18:30
Ovo su tekme koje na kraju prave prevagu, sve koji prigovaraju ovoj pobjedi Uniteda cu podsjetiti na crveni Evansa i ogroman broj izostanaka koji bi se odrazili na igru svake ekipe. Ova pobjeda je jos jedan pokazatelj da United ima sampionski mentalitet koji ce vjerovatno na kraju presuditi.
Sto se tice igre, mislim da nije ni mogla biti bolja s obzirom na pomenute okolnosti, crveni Evansa koji je potpuno zasluzen je dodatno otezao stvari ali na srecu sve se dobro zavrsilo. Berbatov je konacno postigao gol koji je bio presudan, hvala mu na tome, ali to ne mjenja moje misljenje da Chicharito zasluzuje igrati u pocetnom sastavu. Arsenalov kiks je jos jednom pokazao njihovu nezrelost, sto je nasu pobjedu ucinilo jos vrijednijom, no i pored svega nista nije ni iz bliza gotovo jer ne smijemo niposto zaboraviti Celzi koji bi sutrasnjom pobjedom sigurno vratio odredjene sanse za titulu...
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
-
Rooney88
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Evansa neka je stid. Onakve startove igraci u svetom dresu ne treba da prave. Sramota. Crveni je cist ko suza.
Pobjeda je na jedvite jade, ali je vrlo vazna radi kiksa Arsenala. Svaka cast Berbatovu, pokazao jos jednom da zasluzuje da bude ispred Hernandeza.
Jednostavno nemogu da se slozim s tobom. Svaka cast Berbatovu na golu ali u par navrata prije toga pokazao je izuzetno veliku dozu nesigurnosti i sporosti. Recimo kod onog trka na golmana ili kod one situacije u petercu kada je sporo reagovao. Nasao se na pravom mjestu u pravo vrijeme i opet ju je jedva ugurao u gol. Necu da mislis da sam nezadovoljan njime ili nesto slicno, nezahvalan recimo ali jednostavno ja sam jos uvijek misljenja da Hernandez treba igrati umjesto Berbatova.
R.I.P
MIRZA RASCIC
-
ever
-
Kontakt:
Ja u 85' usao da igram soccera,iznervirao se,jos Arsenal izjednacio..Onaj mi Evans digao pritisak,debil..Igram kad cujem NANIIII,BERBATOOOOOOV...

Srce me presjeklo.. LJEPOTA! Jos jedna titula.. Hvala Dmitar <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.