Izvoli, sa ESPN-a je prenos.Bosco je napisao/la:Jel to NBA Ministre ? Ako imaš link deder, ja ne mogu spavat, prevrto se sat i po i usto upalio komp.
http://www.rojadirecta.org/goto/futbold ... fpc-2.html
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Izvoli, sa ESPN-a je prenos.Bosco je napisao/la:Jel to NBA Ministre ? Ako imaš link deder, ja ne mogu spavat, prevrto se sat i po i usto upalio komp.
Zahvaljujem puno MinistRe, dobro ti igraju Lakersi, a i stream nije loš.MinistaR je napisao/la:Izvoli, sa ESPN-a je prenos.Bosco je napisao/la:Jel to NBA Ministre ? Ako imaš link deder, ja ne mogu spavat, prevrto se sat i po i usto upalio komp.
http://www.rojadirecta.org/goto/futbold ... fpc-2.html
sjedi i uzivaj kao i jaBosco je napisao/la:Bogami evo Utah na 2 razlike, ne može to valjat čim ja počnem gledat. Trica Williamsa i greška Paua i evo ih. Laku noć svima na forumu koji idu spavat. Ja ne mogu nikako.
Gledam Lakerse, malo pregledavam forum i tako. Stari mi je sad prijetio jer ih bude ovi španski komentatori pa sam mor'o smanjit.majestic24 je napisao/la:sjedi i uzivaj kao i jaBosco je napisao/la:Bogami evo Utah na 2 razlike, ne može to valjat čim ja počnem gledat. Trica Williamsa i greška Paua i evo ih. Laku noć svima na forumu koji idu spavat. Ja ne mogu nikako.
Ma crkle mi prije par dana, platio ih 25 maraka, jedva mjesec trajale.majestic24 je napisao/la:Haha,slusalice u usi i to je to. Vrati se Jazz u igru u p.m Biti ce zanimljivo drugo poluvrijeme
Jes majku im...tako i moje isto. Sto kupim skuplje slusalice,prije odu. Sreca ,nemam koga probuditi u kuci jer sam sam,a znam dok sam bio sa svojima stari mi svaku noc drzao predavanja o tome.Bosco je napisao/la:Ma crkle mi prije par dana, platio ih 25 maraka, jedva mjesec trajale.majestic24 je napisao/la:Haha,slusalice u usi i to je to. Vrati se Jazz u igru u p.m Biti ce zanimljivo drugo poluvrijeme
Eh, da to ima u rajvosu... ja sutra gasim net od BH Telecoma, nemože ovo ovako, plaćam duplo čak i troduplo više nekad...Unica_Liverpool_ je napisao/la:JOOOOOOJJJJ ja ovog Telekabela
Povećali nam na 40 GB za 30 KM ne možeš potrošit da si Neutral
Ja nesmijem ni pogledati koliko sam presao. Prosli racun mi je bio 80 km...brukaGunnerS je napisao/la:Eh, da to ima u rajvosu... ja sutra gasim net od BH Telecoma, nemože ovo ovako, plaćam duplo čak i troduplo više nekad...Unica_Liverpool_ je napisao/la:JOOOOOOJJJJ ja ovog Telekabela
Povećali nam na 40 GB za 30 KM ne možeš potrošit da si Neutral
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.