Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Drum
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Drum » 27 okt 2025, 19:48

bhfanatic14 je napisao/la:
26 okt 2025, 14:53
Zglavkar je napisao/la:
26 okt 2025, 13:52
Vrijeme za poziv Kariću je bio protiv Kipra i Malte da ga vidimo protiv slabijih protivnika i da se aklimatizuje. Sad nam dolazi kao debitant za dvije "biti ili ne biti" utakmice.
Bravo tako je trebalo biti stoposto ! Ovo je samo poziv da se kupi i zadovolji masa koja ga trazi, oni citaju forum. A koristit ga nece jedino ako nema Seje jer ostaje samo onda Burnic i Karic. Mujo ima zute kartone. Svaki potez kockara je slab ,a nije imao nimalo lose karte, ali ih nije znao povuc do pobjede. Sada cipova vise nema a karte sve losije...
Glupost velika. Dobio je poziv zbog upitnih Kolasinca i Dedica. Kao i kartoniranog Mujakica.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 okt 2025, 19:58

Trenutno Gais vodi 0:2
Cardaklija ovaj mec na klupi
Ako pobjede idu u Europu ispred Malmo, Elfsborga, Hackena, Djugarena i Aika sto je senzacija u Svedskoj

slika

Jakupovic (16) i Rizvanovic (17) za prvaka
Sinoc Kanye 0:2 cleansheet

slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 28 okt 2025, 11:19

Mirza Ćatović odabrao Njemačku: BiH ponovo rezervna opcija

Mirza Ćatović, porijeklom iz Tutina, nadolazeća je zvijezda Štutgarta i nedavno je objavljeno da je za njegove usluge zainteresovan Mančester Siti. Iako se širila informacija da ovaj dečko posjeduje bh. pasoš, to nije tačno. Posjeduje papire Njemačke i Srbije.

Kako “Dnevni avaz” ekskluzivno saznaje iz izvora bliskih samom igraču, Mirza Ćatović, uz savjete menadžera koji su oko njega, kao prvu opciju za svoju reprezentativnu karijeru vidi Njemačku. Dalo se to i naslutiti s obzirom na to da se jednom već našao na spisku juniorske reprezentacije BiH, ali se nije odazvao pozivu.

Također, kako saznajemo, ukoliko dođe do toga da bira između Bosne i Hercegovine i Srbije, izbor će pasti na Zmajeve. Treba se naglasiti da su konkretan interes za njega pokazali iz Saveza Bosne i Hercegovine i Srbije, tako da krivca u N/FSBiH ovog puta ne možemo tražiti. Jednostavno, rezervna smo opcija.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 29 okt 2025, 18:53

Ko je ovaj Nadir Ajanovic, vidim u Admiri igra protiv Sturma trenutno, nasa zastava pored imena..

Vidim sad ima jedan nastup za nas prije 3 godine, za u17 repku.. vjerovatno nije htio kriminalcima pare davat za pozive pa vise momka nisu ni zvali..

Uskoro ce napuniti 20 godina

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 29 okt 2025, 19:58

Joj ali kako bih ja ove sto javno izjave " zanima me repka A,ako tu ne budem dobar onda bih igrao za BiH" nabio nogom u tur pa da postanu licno Messi. Nikad te nece dovoljno cijeniti onaj koji te izabrao samo sto mu nije uspjela opcija A; ni u prijateljstvu,ni u ljubavi a ni u fudbalu. Vidimo i po denisu. Nije onako kako sam ja sebi zamislio i jbg necu vise ni dolazit,tako bi bilo i sa Pejcinovicem: 4 tekme bez gola,narod pocne da kritikuje on bi odmah rekao ne mogu ja izdrzat pritisak i necu vise dolazit.
Mars u pi.zdu materinu sve ijedan koji vagate. Fino im kazes:" ako hoces da igras za nas nudimo ti poziv,istrpit cemo neke stvari,a ako zelis da se boris za Njemacku sretan put,nama se vise ne javljaj".

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 okt 2025, 20:03

QUARTERBACK je napisao/la:
29 okt 2025, 18:53
Ko je ovaj Nadir Ajanovic, vidim u Admiri igra protiv Sturma trenutno, nasa zastava pored imena..

Vidim sad ima jedan nastup za nas prije 3 godine, za u17 repku.. vjerovatno nije htio kriminalcima pare davat za pozive pa vise momka nisu ni zvali..

Uskoro ce napuniti 20 godina
Za nase uslove dobar igrac za u21 repke
Redovan u Admiri, a zna i zabiti
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 29 okt 2025, 21:04

napapijri1987 je napisao/la:
29 okt 2025, 19:58
Joj ali kako bih ja ove sto javno izjave " zanima me repka A,ako tu ne budem dobar onda bih igrao za BiH" nabio nogom u tur pa da postanu licno Messi. Nikad te nece dovoljno cijeniti onaj koji te izabrao samo sto mu nije uspjela opcija A; ni u prijateljstvu,ni u ljubavi a ni u fudbalu. Vidimo i po denisu. Nije onako kako sam ja sebi zamislio i jbg necu vise ni dolazit,tako bi bilo i sa Pejcinovicem: 4 tekme bez gola,narod pocne da kritikuje on bi odmah rekao ne mogu ja izdrzat pritisak i necu vise dolazit.
Mars u pi.zdu materinu sve ijedan koji vagate. Fino im kazes:" ako hoces da igras za nas nudimo ti poziv,istrpit cemo neke stvari,a ako zelis da se boris za Njemacku sretan put,nama se vise ne javljaj".
Vidi brate, to su djeca druga, a nekad i treca generacija nasih ljudi koje s BiH veže samo "vić" na kraju prezimena. Tamo se školovali, drustvo sticali, u BiH dolazili rijetko ili nikako tako da ja njih u potpunosti razumijem. Te zemlje su im sve, ali sve dale. Rijetki su poput Dedića npr. na kojem vidiš da je Bošnjak s dna kace, kada priča uopšte ne primjećuješ da je cijeli život u Austriji. Kažem, to su pravi rariteti, djeca čijji su roditelji osvješteni i nisu kompleksaši.
Ovima koji se dvoume i trrba otići, popričati, predstavit projekat itd. Ovdje nema puno mjesta za emocije.
I ova djeca po Bosni sto igraju isli bi igrat za Njemačku da mogu, a kamo li oni koji su rođeni i odrasli tamo.
Vrijeme kada su ljudi balili za Bosnom se gramatički zove pluskvamperfekt.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 okt 2025, 23:11

Rosenborg - Sandjeford 1:1
Smajlovic (21) 90 minuta
Sandjeford igra najbolju sezonu u historiji
Prvi put da su top 5 na tabeli, a samo jednom su bili top 10
Smajlovic neizostavan u prvih 11 i ako se sve poklopi mogli bi otici u Europu
Jos pet kola do kraja i sve sto trebaju jeste ostati peti i cekati da osvoji kup Bodo, Viking ili Tromso
Bice zanimljivo pratiti skandinavske zemlje, jer bi mogli gledati u Europi i Smajlovica (21) i Cardakliju (20) u historijskim plasmanima Sandjeford i Gais
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 okt 2025, 11:53

NoDi80 je napisao/la:
29 okt 2025, 23:11
Rosenborg - Sandjeford 1:1
Smajlovic (21) 90 minuta
Sandjeford igra najbolju sezonu u historiji
Prvi put da su top 5 na tabeli, a samo jednom su bili top 10
Smajlovic neizostavan u prvih 11 i ako se sve poklopi mogli bi otici u Europu
Jos pet kola do kraja i sve sto trebaju jeste ostati peti i cekati da osvoji kup Bodo, Viking ili Tromso
Bice zanimljivo pratiti skandinavske zemlje, jer bi mogli gledati u Europi i Smajlovica (21) i Cardakliju (20) u historijskim plasmanima Sandjeford i Gais
Jel to onaj sto je poveo dedu na okupljanje pa se razocarali i on i dedo kad nije nastupio :urnebes:
naprijed rejal

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 okt 2025, 11:56

Sveti je napisao/la:
30 okt 2025, 11:53

Jel to onaj sto je poveo dedu na okupljanje pa se razocarali i on i dedo kad nije nastupio :urnebes:
Ne znam brate
Mozda on ili Nezirevic haha
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 okt 2025, 12:08

NoDi80 je napisao/la:
30 okt 2025, 11:56
Sveti je napisao/la:

Ne znam brate
Ne mogu da se sjetim koji je, znam samo da je promptno promijenio zastavu i napustio repku
naprijed rejal

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 30 okt 2025, 13:09

Sveti je napisao/la:
30 okt 2025, 12:08
NoDi80 je napisao/la:
30 okt 2025, 11:56
Sveti je napisao/la:

Ne znam brate
Ne mogu da se sjetim koji je, znam samo da je promptno promijenio zastavu i napustio repku
Jeste, taj Smajlovic. Mujezin u svedskom dzematu. :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Edincapitano, zikerrz21 i 30 gostiju.