FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fenorth
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fenorth » 23 maj 2019, 16:28

Skojevska je napisao/la:
Skver je napisao/la:U Slobodii ce biti izgleda biti velika cistka kako u klubu tako i sa menadjerima sa kojima je bivsi UO "poslovao", bice i dosta kontra tuzbi i krivicnih gonjena. Sa ovim advokatom se nece moci sprdati kao sa onim mladjim referentom.
Sto mnogima ne odgovara u "carsiji", postalo je i ocito vise.

- Kad sam napisao za Hodzica mislio sam na Armina, od Dine nema nista.
Upravo tako, A Hodzic i Maksimovic. Njega i Kurtalica bas hvale u Zvijezdi, posebno Maksimovica, pa cemo vidjeti.

Vezano za pravilnik i ngrađivanje...tesko će to ici, nisu kod nas ljudi na to navikli.. ali ajde i to da vidimo :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 maj 2019, 16:43

Skver je napisao/la:Nema nikakvog procenta, nema vise nikakvih premija, igraci se kategorizuju po broju nastupa plus koliko bodova su osvojili, najednostavnije receno, ima tu jos bonusa.
Sta cemo s onima na klupi, imat ce osnovicu i to je to? Onaj ko udje u igru zaradit ce i za jumbo pizze :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 23 maj 2019, 16:45

Ma joj da vam pravo kazem toliko sam se naslusao tih prica svakakvih u zadnjih par godina da jednostavno mozak mi ne da da vjerujem. Dajem maksimalnu podrsku, a da sam ja sad ubijedjen da ce stvarno toliko naprijed stvari otici, pa ne mogu nikako nakon svega. Za nadati se da Nala ostane, da nam je novi UO posteniji i pametniji od proslih i da se ocistimo svakakvih olosa.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 maj 2019, 16:54

Naravno, ljudi kad su vidjeli ugovore i plate dozivjeli sok kad su vidjeli cifre. Izgleda da su na racun Slobode uzimali sakom i kapom, zato im i ne odgovaraju ovi ljudi sto vode Slobodu, ne mogu se vise grebati na racun Slobode . Ima milion stavki koji nisu za javnost.
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2019, 17:28

Beduin je napisao/la:Igrat ce nam igraci na procenat hahaha
:lol: :lol:
Kada objave koji igrac ima koji rabat. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 23 maj 2019, 17:45

Čestitam novoj upravi na do sada urađenom poslu. Također podržavam angažman iskusnog advokata, ali mora se napraviti izmjena u samom funkcionisanju kluba. Ok je to što će imati dio plate fiksan, a ostali dio novca kroz premije da se isplati. Istovremeno moraju se postaviti uslovi za eventualno kažnjavanje igrača što zbog kur. Cobolje što zbog slučajeva Kostić, Zec, Džidić i sl. Igrač napustio klub, poslije ima damu da tuži klub za novac koji mu se "duguje" a on na pripremama sa drugim klubom, leži kod kuće, bavi se sindikatom i sl. To jasno i precizno navesti u svakom ugovoru koji potpisuju
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 maj 2019, 17:48

Ljudi sa kucnim odgojom su nam trenutno u UO... Pametnom dosta!
075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 maj 2019, 17:51

xeksor je napisao/la:Jos senad juce u zivinicama sabire igrace za slobodu , a u drustvu juce on Nala, milenko, azmir.....
Divna ekipa. Svi zajedno su (sto kao predsjednici svojih klubova, sto kao šsš) osvojili bodova mooozda za 5. mjesto PL.
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 23 maj 2019, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
075

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 23 maj 2019, 18:01

Kostić, Zec, Džidić

Povraća mi se kad čujem ova prezimena

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 23 maj 2019, 18:11

Ma opet kad se pogleda prosla uprava vraceno je dosta duga : 200k+ duga igracima, Arkada, onda Barakovicu 100k s tim da su rijesili 300.000 kako je oprostio, vracena je ta pozajmica i Mensuru, nije bilo nekih nagomilavanja dugova, sve sto su ostavili je bio Hare i Ordaga, a evo i kasnije su 2-3 plate. Nadam se da ce ova uprava jos bolje raditi, ali definitivno se Senadu na tom polju ne moze nimalo prigovoriti kao prethodnicima, nit nas je uvalio nit ista, ako se i ugradio nek je, vazno je da nismo u milionskim zaduzenjima. Sa dva transfera ovog ljeta, mi mozemo biti na pozitivnoj nuli sto je sigurno ako se bude pametno radilo. Reprogram se placa i konacno bi mogli docekati svjetlo dana

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 maj 2019, 18:18

Da se ne radujem licenci, to se podrazumjeva da mora biti.

Sto se tice planova ne moraju to biti velika imena i skupi igraci, dovoljno je da posteno odrade prelazni, a ne menadzerski.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 maj 2019, 18:54

RollingPaper je napisao/la:Kostić, Zec, Džidić

Povraća mi se kad čujem ova prezimena
Pogotovo ovo zadnje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 maj 2019, 19:07

bhpremierliga12 je napisao/la:Ma opet kad se pogleda prosla uprava vraceno je dosta duga : 200k+ duga igracima, Arkada, onda Barakovicu 100k s tim da su rijesili 300.000 kako je oprostio, vracena je ta pozajmica i Mensuru, nije bilo nekih nagomilavanja dugova, sve sto su ostavili je bio Hare i Ordaga, a evo i kasnije su 2-3 plate. Nadam se da ce ova uprava jos bolje raditi, ali definitivno se Senadu na tom polju ne moze nimalo prigovoriti kao prethodnicima, nit nas je uvalio nit ista, ako se i ugradio nek je, vazno je da nismo u milionskim zaduzenjima. Sa dva transfera ovog ljeta, mi mozemo biti na pozitivnoj nuli sto je sigurno ako se bude pametno radilo. Reprogram se placa i konacno bi mogli docekati svjetlo dana
Nije 300 oprostio, već 200.
I Mensuru se duguje i dalje 120k.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 maj 2019, 19:20

Probisvjet je napisao/la:
Niko ne da loptu, svi hoce gol dadnu, u najgorem slucaju asistenciju za manji procenat. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 23 maj 2019, 20:42

wobly92 je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:Ma opet kad se pogleda prosla uprava vraceno je dosta duga : 200k+ duga igracima, Arkada, onda Barakovicu 100k s tim da su rijesili 300.000 kako je oprostio, vracena je ta pozajmica i Mensuru, nije bilo nekih nagomilavanja dugova, sve sto su ostavili je bio Hare i Ordaga, a evo i kasnije su 2-3 plate. Nadam se da ce ova uprava jos bolje raditi, ali definitivno se Senadu na tom polju ne moze nimalo prigovoriti kao prethodnicima, nit nas je uvalio nit ista, ako se i ugradio nek je, vazno je da nismo u milionskim zaduzenjima. Sa dva transfera ovog ljeta, mi mozemo biti na pozitivnoj nuli sto je sigurno ako se bude pametno radilo. Reprogram se placa i konacno bi mogli docekati svjetlo dana
Nije 300 oprostio, već 200.
I Mensuru se duguje i dalje 120k.
Znam rekao sam isplatili su 100k, a rijesili 300k ukupno, ma eto ponovo nismo ostali u nekim zaduzenjima i **** kao prije sto mi je drago. Na ovoj upravi je da to digne na sljedecu razinu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2019, 20:49

Beduin je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Niko ne da loptu, svi hoce gol dadnu, u najgorem slucaju asistenciju za manji procenat. :urnebes:
Ako bude tako Smajic ce poslije treninga morati na mjesalicu da zaradi sebi za kopacki i hljeba. :lol: :lol:
Al' pazi, on samo glumi napadaca, a cilj je da na sebe navuce bar dvojicu trojicu. Oj napadaca tito partijo. :damn: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2019, 20:52

Sta je ovo, nema Sarija. Minuta i napije se. :lol: :lol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 maj 2019, 22:52

Rijesit se ovih sto ne mogu zaraditi ni za kiflu, minut posla, to bar nije tesko.
🔴⚫️

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 23 maj 2019, 23:23

Treba vidit i po 1.ligi FBIH ima zanimljivih igraca.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 24 maj 2019, 00:11

Joj ovi Nalini P.R sluzbi ovdje cuj on nam sredio licencu Boze sacuvaj :urnebes:
Sloboda je moja nacija

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.