Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

majestic24
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la majestic24 » 19 mar 2011, 17:57

Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Berbatoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovvv!!!!!

Ko je ono rekao da nema Berbe u vaznim utakmicama???

Idem da se kupam...svrsio sam od uzbudjenja!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 19 mar 2011, 17:58

Ljubomorne duse mogu da nam ga sepu ! :mrgreen: Berba majstore
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 19 mar 2011, 17:59

Manchesterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Strasna tekma od iskljucenja onog papka,........Valencija majstore,....Nanni sut,i onda Berba po obicaju gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 19 mar 2011, 18:00

To se kaze: 'Hvala Almunia,Jaaskelainen i Taylor !'
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 mar 2011, 18:00

hule_barca je napisao/la:joj sto ovaj man utd ne mogu smisliti samo zato sto su sugavi totalno,vazda pobjedjuju u zadnjim minutama ili na jedvite jade
Da si pratio ovu sezonu znao bi da smo bodove gubili u zadnjim trenucima, hvala Berbi i Evansu.
2.poluvrijeme puno bolje nego prvo, nismo se predavali ni sa igračem manje i apsolutno zaslužena pobjeda. Rooney sjajan, jedina crna mrlja je Evans, hvala Bogu dobio je crveni pa nije u kadru za sljedeći naš meč. Arsenal je izgubio 2 boda kod WBA-a tako da je ovo vrlo dobra subota za nas.

Tijekom ove utakmice izgubio sam 3-4 godine života, inače ne pušim ali sam zapalio za smirenje, isad mi se ruke tresu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 mar 2011, 18:01

bit cemo opet prvaciiiiii,nadam se i prestic liverpool
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 19 mar 2011, 18:01

Teska tekma vidio se umor od srijede malo, Evans,Brown,Smalling sve protjerati! Povrede nas ubise, titula se mislim odlucila.. Arsenal moze i dobit United ali opet tesko ce stici jer opet moraju negdje kiksati a valja im ici Spursima!

p.s. sudzenje opet lose!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 19 mar 2011, 18:01

svaka cast sugavom man utd,ne navijam u premiershitu ni za koga,ali man utd ne mogu smisliti nikako zbog burazera koji navija za njih,al dajem im opet prednost da ce osvojiti premiershit i da ce proci i chelsea i intera a onda ce da ga popu.e protiv barce u finalu :lol: :lol: :lol: :lol:
Mes Que Un Club

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 19 mar 2011, 18:02

Ruku na srce ovo je odlika velikih ekipa sa igracem manje stici do pobjede u zadnjim minutama utakmice.Nebih da vam cestitam na tituli jer smatram da mi jos mozemo do nje. :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2011, 18:02

Apsolutno zasluzena pobeda Manchestera.Teska utakmica,napisao sam pred pocetak meca da Bolton nece doci da se brani i tako je i bilo prvo poluvreme,igrali su cvrsto na sredini,i pokusali da zaprete,ali nista ozbiljnije po gol VDS-a.Manchester odigrao solidno,tesko su prilazili golu a kada su i uspeli da pridju Jaskelainen je branio,sve do odlicnog suta Nania i lose reakcije kada se Berbatov odlicno prikrao i postigao gol za vrednu pobedu,za ponovno odvajanje na tabeli.
Sudija ponovo na stetu Manchestera,prosto ne mogu da verujem da nije svirao penal nakon ruhe Cahilla,pa ono bi i Sasa Matic pripomognut Dejanom video da je lopta isla u gol,i da je Finac ne bi skinuo. :roll:
Ali zato svaka mu cast za crveni Evansa apsolutno zasluzeno,i pokazatelj da se i Webb samo pridrzavao pravila kada je Gerrardu dao crveni u Fa cupu protiv Manchestera. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 mar 2011, 18:02

Mnogi ovdje izgleda zaboravljaju da se nogomet igra 90 minuta i nadoknada. Dakle po vasem mi bi trebali negdje do 75 igrati a onda hodati po terenu i dodavati se bezidejno a ne pobjedjivati u ovako vaznim mecevima sa igracem manje. To je Manchester United i upravo smo zbog toga jedan od najvecih timova u svijetu.

Arsenal kiksao, 2:2 u gostima kod West Broma! 5 bodova prednosti imamo a oni imaju utakmicu manje sa Tottenhamom na WHL. Imamo sjajnu sansu sada da uzmemo titulu. Nadam se da cemo je i iskoristiti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 mar 2011, 18:02

hule_barca je napisao/la:svaka cast sugavom man utd,ne navijam u premiershitu ni za koga,ali man utd ne mogu smisliti nikako zbog burazera koji navija za njih,al dajem im opet prednost da ce osvojiti premiershit i da ce proci i chelsea i intera a onda ce da ga popu.e protiv barce u finalu :lol: :lol: :lol: :lol:

Čisto da znaš ni ja Barcu ne mogu smislit
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 mar 2011, 18:03

Meni bi bilo cudno da nisu uspjeli postici pogodak do kraja...
To je United..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 19 mar 2011, 18:04

haxonja je napisao/la:Teska tekma vidio se umor od srijede malo, Evans,Brown,Smalling sve protjerati! Povrede nas ubise, titula se mislim odlucila.. Arsenal moze i dobit United ali opet tesko ce stici jer opet moraju negdje kiksati a valja im ici Spursima!

p.s. sudzenje opet lose!
:roll:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 19 mar 2011, 18:04

Ted Mosby je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:joj sto ovaj man utd ne mogu smisliti samo zato sto su sugavi totalno,vazda pobjedjuju u zadnjim minutama ili na jedvite jade
Da si pratio ovu sezonu znao bi da smo bodove gubili u zadnjim trenucima, hvala Berbi i Evansu.
2.poluvrijeme puno bolje nego prvo, nismo se predavali ni sa igračem manje i apsolutno zaslužena pobjeda. Rooney sjajan, jedina crna mrlja je Evans, hvala Bogu dobio je crveni pa nije u kadru za sljedeći naš meč. Arsenal je izgubio 2 boda kod WBA-a tako da je ovo vrlo dobra subota za nas.

Tijekom ove utakmice izgubio sam 3-4 godine života, inače ne pušim ali sam zapalio za smirenje, isad mi se ruke tresu
pratim ja vise nego sto mislis,znam da su vise gubili nego sto su dobili bodova u zadnjim minutama al stvarno u ovoj engleskoj ligi njih nema ko da prati,,al mora se priznati da su najkonstantiji najvise zbog silnih rotacija fergusona,pa onda su igraci dosta odmorni pred kraj sezone dok ostali posustaju
Mes Que Un Club

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 19 mar 2011, 18:04

majestic24 je napisao/la:
please be queit!!!
Sta pricas gluposti, jeli United mozda neregularno zabio gol i jeli imao igraca manje i za onakav faul isti je Caragher trebao crveni dobiti!?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 mar 2011, 18:05

Devil je napisao/la:Apsolutno zasluzena pobeda Manchestera.Teska utakmica,napisao sam pred pocetak meca da Bolton nece doci da se brani i tako je i bilo prvo poluvreme,igrali su cvrsto na sredini,i pokusali da zaprete,ali nista ozbiljnije po gol VDS-a.Manchester odigrao solidno,tesko su prilazili golu a kada su i uspeli da pridju Jaskelainen je branio,sve do odlicnog suta Nania i lose reakcije kada se Berbatov odlicno prikrao i postigao gol za vrednu pobedu,za ponovno odvajanje na tabeli.
Sudija ponovo na stetu Manchestera,prosto ne mogu da verujem da nije svirao penal nakon ruhe Cahilla,pa ono bi i Sasa Matic pripomognut Dejanom video da je lopta isla u gol,i da je Finac ne bi skinuo. :roll:
Ali zato svaka mu cast za crveni Evansa apsolutno zasluzeno,i pokazatelj da se i Webb samo pridrzavao pravila kada je Gerrardu dao crveni u Fa cupu protiv Manchestera. ;)
Hahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahah VOLIM TE DEVIL ! :D Hahhahahahahahha
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 19 mar 2011, 18:05

Joj cigana...NE VJERUJEM !
TM87

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 19 mar 2011, 18:06

drH je napisao/la:
haxonja je napisao/la:Teska tekma vidio se umor od srijede malo, Evans,Brown,Smalling sve protjerati! Povrede nas ubise, titula se mislim odlucila.. Arsenal moze i dobit United ali opet tesko ce stici jer opet moraju negdje kiksati a valja im ici Spursima!

p.s. sudzenje opet lose!
:roll:
Ti znas da ja kritikujem vazda! :D
tm-ovac iz mase je napisao/la:Joj cigana...NE VJERUJEM !
United je kriv sto niste pobijedili! :lol: :lol:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 19 mar 2011, 18:07

Pa Evans crveni,sto znaci iducu,opet Brown u centar,sranje,al nema veze.Danas su skoro svi dobro odigrali,al me ljuti,so je neko gore pomenuo Smalling ne valja,molimmmmmmmmm???Pa svaki vazdusni dobije,mlad,jak,,.....predobar je vec,ali jos bolji ce biti,..........Ali ne mogu prestati hvaliti Valenciju,...Taj igrac vuce lopte,pa ona asist iz prve Berbi,kad je Cahil uklizo,.............
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.