Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Po običaju padamo u drugom poluvremenu, tradiciju ne treba dirat, pa ocekujem tako i ovaj put 

+1Evolution87 je napisao/la:e **** ga i rukomet i rusija![]()
valjda uvale 23 gola u drugom poluvremenu
U desetom selu živi Antuntun!
e neka padate !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja ne bih imao duše igrati protiv svoje države, radije bi preskočio par 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
AsharaK je napisao/la:Ja ne bih imao duše igrati protiv svoje države, radije bi preskočio par

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jel gleda neko rusiju, imal gdje kakav link? koliko do kraja
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ajmo rusija jos 7 !!!!!!!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
kakve veze "duša" i "osjećaji" imaju sa lovom i kladionicomAsharaK je napisao/la:Ja ne bih imao duše igrati protiv svoje države, radije bi preskočio par

Ja baš obrnuto mislim.. Oni koji na svoje stavljaju novce - ne valjaju!

U kladionici poenta svega je da ne igraš navijački , nego realnoAsharaK je napisao/la:Ja ne bih imao duše igrati protiv svoje države, radije bi preskočio par
ZELJEZNICAR 1921!
ne pricajte gluposti molim vasanonimni je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Ja ne bih imao duše igrati protiv svoje države, radije bi preskočio par
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
U navijanju za neki tim je poenta svega da si uvijek uz njih ... zato nikada nisam odigrao protiv BiH ili Arsenala , cak u 99% slucajeva ne igram niti njihove direktne konkurente u borbi za neko mjesto (osim protiv njih)hamzaTM87 je napisao/la:U kladionici poenta svega je da ne igraš navijački , nego realnoAsharaK je napisao/la:Ja ne bih imao duše igrati protiv svoje države, radije bi preskočio par
nije da kazem nesto onima koji to rade , ali jednostavno kako mogu reci da volim BiH ili Arsenal ako jedva cekam da se oparim na njihovj nesreci ili neuspjehu
Najgore mi je kosarku kada igram i ono vec u prvoj cetvrtini gube 10tak razlike ono na samom otvaranju mrš gadovi !! fujjj ..i rusija fuj daju austriji 38 golova s nama se bore bruka mrs
Pa draže su mi pare , nego ovi manekeni predvođeni šlagiranim selektoromPistol je napisao/la:U navijanju za neki tim je poenta svega da si uvijek uz njih ... zato nikada nisam odigrao protiv BiH ili Arsenala , cak u 99% slucajeva ne igram niti njihove direktne konkurente u borbi za neko mjesto (osim protiv njih)hamzaTM87 je napisao/la:U kladionici poenta svega je da ne igraš navijački , nego realnoAsharaK je napisao/la:Ja ne bih imao duše igrati protiv svoje države, radije bi preskočio par
nije da kazem nesto onima koji to rade , ali jednostavno kako mogu reci da volim BiH ili Arsenal ako jedva cekam da se oparim na njihovj nesreci ili neuspjehu
ZELJEZNICAR 1921!
Pa nismo mi Austrija druze , joj koji ste vi bolesnici, tako vam i treba kad igrate protiv BIH.vecaveca je napisao/la:Najgore mi je kosarku kada igram i ono vec u prvoj cetvrtini gube 10tak razlike ono na samom otvaranju mrš gadovi !! fujjj ..i rusija fuj daju austriji 38 golova s nama se bore bruka mrs
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
sad su svi veliki patrioti, kad je izvjesno da bih neće izgubiti u hendikepu
prije utakmice nitko riječi nije rekao

-
- Kontakt:
Jel ovo u williamsu se vise ne moze uplatit depozit?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jasko_juve je napisao/la:Jel ovo u williamsu se vise ne moze uplatit depozit?
ne moze druze,i ja sam juce probao
vjerovatno ce ponovo pustit kad se situacija smiri oko ovih inspekcija
fukara87 je napisao/la:Pa nismo mi Austrija druze , joj koji ste vi bolesnici, tako vam i treba kad igrate protiv BIH.vecaveca je napisao/la:Najgore mi je kosarku kada igram i ono vec u prvoj cetvrtini gube 10tak razlike ono na samom otvaranju mrš gadovi !! fujjj ..i rusija fuj daju austriji 38 golova s nama se bore bruka mrs
e moj sine ti si bolestan krentenu jedan ...**** li te markovic cijeli Borac ti u reprezentaciji idi dodji sebi budalo
Ako ne radi Bingo onda ne mozejasko_juve je napisao/la:Jel ovo u williamsu s
e vise ne moze uplatit depozit?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.