Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Lishche
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Lishche » 15 feb 2011, 19:50

Tevez, otkako je skinuo onaj zimski okovratnik, zaboravio je da igra nogomet...
http://www.powerplaymanager.com/r219458

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 15 feb 2011, 19:50

crnaguja je napisao/la:jeste li primjetili koliko city tecnije igra bez dijamantidisa?
Koliko i kako?

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 15 feb 2011, 19:51

vOluMme je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem. Ovo je neka urota protiv Bosanaca. Uništili su nam Ibiševića, Misimovića, Pjanića a sada počinju da nište i Džeku. Ovaj fudbal nije više sport, ovo je biznis i gdje se obrću u pozadini na stotine miliona samo mi smrtnice toga nismo svjestni.

Englezi poserem vam se na ovaj izmišljeni sport tj. FUDBAL.
Pa sam je kriv za svoju situaciju ! :?
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 15 feb 2011, 19:52

Lishche je napisao/la:Tevez, otkako je skinuo onaj zimski okovratnik, zaboravio je da igra nogomet...
Kad frajer ima oziljak a samim tim i rupicu
onda zrak ulazi i prelazi u mozak gdje pravi promaju zbog toga Tevez ne moze da razmislja

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 feb 2011, 19:52

U ovoj ekipi jedino sto vrijede nesto su Dzeko i Kolarov, ostale bih sve s noge na nogu, a prvog neznalicu Mancinija.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 feb 2011, 19:53

U drugom puno bolja igra Edina a i CIty-a jednostavno Edin nije koristan CItyu u onakvoj igri kao spic, doprinjet moze samo ako se izvuce na 30 metara odigra dupli ili nesto slicno, veoma tesko moze sta napraviti u igri kao istureni napadac jer lopta do njega dodje svakih 10 minuta.

Sve u svemu nije lose, imao je dvije prilike na zalost golman oba puta skinuo, jos dva suta sa 20-25 metara opasna jedan spicem u prvom drugi pored gola u drugom sve u svemu nije lose :D
Mes Que Un Club

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 feb 2011, 19:53

crnaguja je napisao/la:jeste li primjetili koliko city tecnije igra bez dijamantidisa?
crnakuja is back .. Lakic na cekanju :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 feb 2011, 19:55

Jedan od boljih i aktivnijih veceras,Tevez i ovaj garo po desnoj strani najgori danas...Dzeko je vjerovatno zamjenjen zbog nervoze,jel mu je drugi zuti visio u zraku...inace korektno odigrao utakmicu,s obzirom na broj lopti moze se reci dosta dobar
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 feb 2011, 19:56

Mancini je kralj. Zabaleta umjesto najopasnijeg igrača na terenu. :lol: Dobro, jes' dobio žuti karton, te je i poslije toga napravio par prekršaja, al' je barem bio konstantna prijetnja za Arisovu odbranu. Šteta što nije postigao gol glavom, kada ga je odlično poslužio Barry(po meni najbolji igrač City-ja danas), al' biće bolje drugi put. Teveza ne smije zamijeniti ukoliko on ne postigne hattrick :lol: , a danas je bio najslabiji na terenu(uz SWP-a). U svakom slučaju, Džeko se malo ohrabrio, te je i on gled'o više sebe, a ne svoje suigrače(nije pohvalno, al' s obzirom da je u City-ju, jedino tako može). Na kraju sezone očekujem tjeranje Mancinija i dolazak nekog novog trenera koji će biti autoritet u svlačionici i konačno ovu raštimanu vojsku dovesti u red.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 feb 2011, 19:57

Veoma bitna utakmica za Edina danas. Najbolja do sada u dresu City-a. Siroj Engleskoj publici,treneru i suigracima pokazao je jedan dio registra kojeg posjeduje. Nadam se da ovako dobra igra nije bila plod samo slabog tempa u utakmici. Dobro se vracao i u odbranu. Iskreno mislim da danas nije bio onako konstruktivan da bi se sugirno udaljio od prvih 11. Sve sto je City danas uradio je bilo proizvod Dzekine igre. Steta za onaj sut.
City tuta ekipa. Manchini meni samo potvrdio da je los trener. Kasnio je sa izmjenom Phillipsa dobrih 20-ak minuta cak bi i Ciro zamijenio Ibricica ranije pri slicnoj igri :D .
Zao mi Dzeke,Richardsa,Kolarova i jos mozda u vrh glave 2 igraca ondje ostalo treba sve proci weekend crash course osnove fudbala. Ipak fudbal nije samo atletika.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 15 feb 2011, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 feb 2011, 19:59

Stivi_Dzi je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem. Ovo je neka urota protiv Bosanaca. Uništili su nam Ibiševića, Misimovića, Pjanića a sada počinju da nište i Džeku. Ovaj fudbal nije više sport, ovo je biznis i gdje se obrću u pozadini na stotine miliona samo mi smrtnice toga nismo svjestni.

Englezi poserem vam se na ovaj izmišljeni sport tj. FUDBAL.
Pa sam je kriv za svoju situaciju ! :?
Losa situacija,9 miliona eurica godisnje.
Da nas bogdo hoce takva losa situacija potrefiti makar 10%.halalim onih 90%
Sto se tice Cite znaju oni i gore.Samo se Stilicevih Poljaka sjetiti i deranje guzova.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 feb 2011, 20:00

Dzeko je odigrao bolje od Teveza,ali nazalost Mancini njega nije smio izvesti! Baloteli je za 10 minuta igre pokazao vise nego Tevez za 90 minuta! Dzeko je imao 2 stopostotne prilike,najbolje u dresu Citya,sto pokazuje da je njihov najbolji napadac! Mene je za ovo kratko vrijeme odusevio Baloteli! zaista je momak vrhunski igrac,mnogo inteligentnije igra od Teveza,daje loptu,nije tako sebican,i on ce za City prestavljati veliko pojacanje u nastavku sezone! Sto se tice igre Mancestera ona moze biti i bolja,ali na teskom terenu u Solunu nije nimalo lako igrati,navijaci su fantatsicni!.. Sad nesto o Manciniju,mislim da se njemu sprema otkaz,i da se ceka jos samo jedan njegov poraz.. City igra prilicno ruzno i neupecatljivo,mislim ce do ljeta sigurno dobiti otkaz i onda u narednoj sezoni dovesti neko provjereno trenersko ime i jos 2-3 provjerena igraca,sto bi City svrstalo u red najvecih evropskih ekipa koji ce u buducnosti vladati evropskim nogometom..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 feb 2011, 20:01

Nemojte previse hvaliti Balotellia da nije sebican. Pokajacete se :lol: :lol:

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 15 feb 2011, 20:02

crnac je napisao/la:Nek se vrati u Teplice,samo tamo moze i igrati sljivotres :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovakvim debilima koji su se prijavili ovdje samo da kaljaju Edina,papnite ga malo.Papcine jedne.
I ti svi oni koji ovdje dolazite da lijecite svoje genski bolesne maste i mozgove.Mrzitelji Bosne,papnite ga ..

Edin je odigrao jako dobro,komentator na SKY sportu kritikuje Silvu i Teveza da ne saradjuju sa Dzekom.
POSEBNO kritikuju Silvu ,sto je zasmetao Edinu kod one najbolje sanse kada mu je loptu gurnuo Kolarov.

Jos rece da nije primjetio da su Tevez ili Silva dali IJEDNU loptu Dzeki za 90 minuta.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

ameltara
Kontakt:

Post Postao/la ameltara » 15 feb 2011, 20:07

Pogledajte komentare na bluemoon forumu.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 feb 2011, 20:08

Dzeko odlican u 2. poluvremenu, sigurno najbolji igrac, od napada do odbrane.

Sto se tice njegovog izvodjenja, po meni logican potez, prvo Dzeko preglup faul pravi i dobija zuti, zatim opet jos jedan preglup faul, na granici zutog. Tako da bolje po meni sto ga je izveo.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 15 feb 2011, 20:12

ameltara je napisao/la:Pogledajte komentare na bluemoon forumu.
Ajd ukratko prepricaj sta Englezi misle..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 feb 2011, 20:13

Malo se okurazio. :lol:
I bilo je vrijeme da pocne i on pokazivati svoje nezadovoljstvo, jer sa onakvom igrom niko nije zadovoljan. Nema lopti ni za lijeka a i ako dobije neku loptu ili mu je skinu sa suta ili to bude 25 metara od gola.
Ona prilika je samo puka slucajnost, jer Barry je ocigledno ubacio onu loptu vidjevsi da je nema kome vratiti u sredinu. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 15 feb 2011, 20:23

KAd je sledeca utakmica Man.City -a ? Koliko vidim po netu, ovaj vikend nema nista...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 feb 2011, 20:24

City - apokalipsa, kataklizma od ekipe, cirkus.Mislio sam da ce vremenom city sa nasim edinom izrastati u jednu konstantno-dobru, stabilnu ekipu u EPL pa tako i u Evropi.Pokazali su da ce zauvijek ostat' ispodprosjecna engleska ekipa koja bi realno trebala da se bori za opstanak.Sve same zvijezde u PM.Jesu al' u qrcu.Nije slucajno Tevez "protjeran" iz Uniteda, onaj kloc iz Barcelone i sve redom takvi.Sve sami polovnjaci.Iskreno mi je zao sto je dijamant dio jednog velikog cirkusa zvanog Man City ! Edine, spasavaj se i bjezi od njih !
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, DeeWa, Google Adsense [Bot], lol89, theKuPuS i 36 gostiju.