ej jbt ga,A i B grupa strasne,C,a posebno D nidje vezeYucca je napisao/la:Clutch je napisao/la:Bićemo 2. u grupi.
Da li je nastavak takmičenja poslije grupne faze, isti kao i na prošlom Eurobasketu (nadam se da nije)?
Jeste krizamo se sa grupom smrti nazalost
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ma tašunamo grupicu, izgubit ćemo samo od francuza...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Nije losa grupa 

Ko kaze da necemo ici na evropsku u Francusku. 

1946
Jel se križaju A i B, C i D ?
Clutch je napisao/la:Bićemo 2. u grupi.
nemojte odmah te preambiciozne izjave grupa je ok solidna ali ne zaboravite da su nas finci vec dobivali izraelci standard neugodan protivnik za sviju, o francuzima ne treba puno pricati, poljska ne bi trebala biti problem a sto se rusa tice oni su ne poznanica zadnjih godina su slabi ali uvijek je tesko sa njima....mada je nasa kosarka u uzlaznoj putanji, jos kad uzmemo u obzir da ce juka biti iskusniji za godinu dana nba lige naravno ako uopste bude igrao sa njim mirzom i djedovicem mozemo jako puno

Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 08 dec 2014, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Jbt koliko je bitno da nadjemo kvalitetnu camugu... 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- skyisthelimit
Jos 2017 i prebacujemo se na 4-godisnji format.
15.10 - 15.06 ...
Nema križanja, ide odmah knock out faza, sa grupom B.
Dakle igraćemo protiv Srbije, Italije, Turske ili Njemačke (siguran sam da nećemo biti 4. tako da nećemo na Špance).
Dakle igraćemo protiv Srbije, Italije, Turske ili Njemačke (siguran sam da nećemo biti 4. tako da nećemo na Špance).
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sve bi bilo idealno da nismo Ruse šugave iz 6. šešira dobili ... Al opet naravno da bi najviše volio da smo u ovoj grupi u Zagrebu pa da mogu na svaku nam utakmicu otić
Zagreb mi neka 2 sata autom jbt

nije igra se na ispadanje u drugoj faziL-Train je napisao/la:Yucca je napisao/la:Clutch je napisao/la:Bićemo 2. u grupi.
Da li je nastavak takmičenja poslije grupne faze, isti kao i na prošlom Eurobasketu (nadam se da nije)?
Jeste krizamo se sa grupom smrti nazalost
pa gdje bas izreal i rusija zadnja dva ,zadnje dvije repke u hrvata smijesne ,sto tu ne upadosmo ,bili bi u prve 4 sigurno ccc

pa makar ti rusi da ne dodjose u zadnjoj bilo bi super a ovako bgm namucit se za prolazak
realno francuzi izrael i rusija bi trebali bit prve tri ekipe valja se borit sa ovim ostalima

pa makar ti rusi da ne dodjose u zadnjoj bilo bi super a ovako bgm namucit se za prolazak
realno francuzi izrael i rusija bi trebali bit prve tri ekipe valja se borit sa ovim ostalima
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 08 dec 2014, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Epidaurus je napisao/la:Sve bi bilo idealno da nismo Ruse šugave iz 6. šešira dobili ... Al opet naravno da bi najviše volio da smo u ovoj grupi u Zagrebu pa da mogu na svaku nam utakmicu otićZagreb mi neka 2 sata autom jbt
hmm odakle si iz krajine

Druže iz Zenice sam al studiram u Grazuronaldo99 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Sve bi bilo idealno da nismo Ruse šugave iz 6. šešira dobili ... Al opet naravno da bi najviše volio da smo u ovoj grupi u Zagrebu pa da mogu na svaku nam utakmicu otićZagreb mi neka 2 sata autom jbt
hmm odakle si iz krajine

ako četiri idu dalje, onda prolazimo sigurno
po meni Francuzi, Rusi, Finci i mi
ovi Finci će nas dobit', opet će ubacivat' sve živo protiv nas 

Epidaurus je napisao/la:Druže iz Zenice sam al studiram u Grazuronaldo99 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Sve bi bilo idealno da nismo Ruse šugave iz 6. šešira dobili ... Al opet naravno da bi najviše volio da smo u ovoj grupi u Zagrebu pa da mogu na svaku nam utakmicu otićZagreb mi neka 2 sata autom jbt
hmm odakle si iz krajine

meni je zg 2 sata jbg jos imam tetku tamo

Zar ne ide prvi na treceg u krizanju?
Nema predaje ni u osmini finala ko god nam dodje...ako se plasiramo, a trebali bi....Valjda Jusuf bude na EP.
Izbjegeli smo talijane, ne budite tako nezahvalni

Nema predaje ni u osmini finala ko god nam dodje...ako se plasiramo, a trebali bi....Valjda Jusuf bude na EP.
Izbjegeli smo talijane, ne budite tako nezahvalni
Grupa nam je super, ne znam zašto se žalite, imamo šansu da prvi put prođemo prvi krug!! Ja sam uvjeren i da hoćemo!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Znaci ti si iz krajineronaldo99 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Sve bi bilo idealno da nismo Ruse šugave iz 6. šešira dobili ... Al opet naravno da bi najviše volio da smo u ovoj grupi u Zagrebu pa da mogu na svaku nam utakmicu otićZagreb mi neka 2 sata autom jbt
hmm odakle si iz krajine

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.