NAPOKON JE I PATRON PROGOVORIO,OVO JE NEDOPUSTIVO.
Inter ne razgovara za medije, Moratti pobijesnio!
Silenzio stampa, nema izjava za medije nakon današnje utakmice Intera i Cagliarija. Govori samo jedan, predsjednik Massimo Moratti, iznimno bijesan…
Već sam proživljavao ovakve situacije i ne želim se vraćati godinama unatrag. Već tri utakmice u nizu sudi se protiv nas i suci imaju takav stav da nam ne dopuštaju da napravimo rezultat. Ne mogu više šutjeti, radim ovo instinktivno i žao mi je. Sreća Božja da smo u Torinu dobili, sigurno ne zahvaljujući sudačkim odlukama. Što me zasmetalo? Penal na Ranocchiji danas je bio velik kao kuća. Recite mi, jeli protiv Juventusa i Atalante bila ijedna presuda u našu korist!? Što se dogodilo protiv Juventusa, što se dogodilo protiv Atalante? Recite mi vi, vi gledate i pratite utakmice i imate iste osjećaje kao ja, samo što sam ja pristran. Namještaljke? Ma kakvi, nesposobnost. Ako je namještanje onda smo u ozbiljnim problemima, ali mislim da se radi o nesposobnosti.
Znači počeli ste sumnjati?
Ma što sumnjati, ovo je treća utakmica u nizu. Protiv Atalante presudan gol je pao iz nepostojećeg jedanaesterca, a danas se dogodila apsurdna situacija. Možemo na televiziji slušati bivše juventine koji govore kako nije bio jedanaesterac danas. Ako to nije bio jedanaesterac onda ih ja više neću slušati, ni ja niti bilo koji interista, a oni nek pričaju što žele. Pun mi ih je kufer, nakon tri utakmice mi je dosta.
Pričali ste sa Stramaccionijem, što je rekao da su mu suci rekli?
Rekli su mu da “vi iz Intera šutite”. Ma tko je onda mi! Nek mi objasne tko je “mi” ako govore “vi iz Intera”.
Jeli razlika od četiri boda između vas i Juventusa plod sudačkih odluka?
Ne interesira me to, ja sada govorim isključivo o nesposobnosti sudaca.
Žalite li što niste reagirali nakon Torina i Bergama?
Normalno je imati povjerenje u sistem. Ali ako se ovo neprekidno nastavlja onda postoji nešto, a zbog čega se nitko ne kaje. No danas neću više govoriti da su dobri. Nisu dobri, apsolutno nisu dobri.
Jeli bilo bolje da je sudio iskusniji sudac?
Ne, jer ako moraju raditi neke stvari, nije bitno tko je.
NEK SE ZNA KO JE PRAVI PRESIDENTE

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!