Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 mar 2011, 00:27

LBJ MVP je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la: Totenham, Sahtar, S04
Sanse su nam 5% :lol:

ma znamo ko je uvijek bio miljenik sreće
jedan od ova tri tima sigurno dobija Mančester United ;)
Zašto svi smatraju Shaktar za slabu ekipu oni su top4 u Evropi trenutno uz Barcu,Reala i Uniteda 8-)
:lol:
Pa eto upravo zato volio bih Sahtara jer su iz top4 :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 17 mar 2011, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 mar 2011, 00:27

Los_Blanos2 je napisao/la:
izzo je napisao/la:Barca vam je suđena sad odmah u cetvrt finalu i nova poniženja.
Cuj Carvalho Pepe najjaci par stopera na svijetu :lol: :lol: pa da, to su oni što petarde primaju ko od šale....svaki cigo svog konja fali ;)
jedna tekma nije mjerilo kvaliteta..
Pepe, Carvlaho, Marcelo, S.Ramos za sada vrlo vrlo solidni, za razliku kad smo nekad primali u prosijeku po 2 gola po tekmi, ne samo u gostima, nego i kod kuce...
RMCF jos nije primio gola u LP ove sezone kod kuce :mrgreen:
Taj strašni RMFC nije izgubio tekme u prvenstvu dok nije došao na Nou Camp ,pa onda fasovao po guzovima 5 komada i još dobro prošao na kraju (a prije toga su iskaratali Bilbao sa 5 i Ajax u gostima sa 4 komada).
Kod tebe je pogrešna percepcija, Bilbao, Ajax,Lyon i slicno nisu mjerila kvalitete vaše odbrane.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 mar 2011, 00:30

LBJ MVP je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la: Totenham, Sahtar, S04
Sanse su nam 5% :lol:

ma znamo ko je uvijek bio miljenik sreće
jedan od ova tri tima sigurno dobija Mančester United ;)
Zašto svi smatraju Shaktar za slabu ekipu oni su top4 u Evropi trenutno uz Barcu,Reala i Uniteda 8-)
ma kad si ti šta znao ,kakav crni Shaktar oni jesu jaki ali za nešta više nemaju oni kvalitet ,kako li ih Arsenal dobi 5:1(nemoj mi reći kako oni dobiše Arsenal)patili se sa Partizanom u grupi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 mar 2011, 00:32

@Izzo badevijo vrati se u svoju rupicu pa pisi tamo o tekmi koja je odigrana prije 3,4m :mrgreen: mozda upecas nekog, mada cisto sumnjam jer nas sada neintresuje Barca, koliko tebe ova tema, rupa te ceka
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=69&t=1057

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 mar 2011, 00:33

legenda reala je napisao/la: ma kad si ti šta znao ,kakav crni Shaktar oni jesu jaki ali za nešta više nemaju oni kvalitet ,kako li ih Arsenal dobi 5:1(nemoj mi reći kako oni dobiše Arsenal)patili se sa Partizanom u grupi
A kako oni dobiše Arsenal :lol: :P (zajebavam se)
Bolji igraju od ostalih timova koji su prošli u 1/4 finale Chelsea je tu u njihovom rangu zbog iskustva,Inter je užasan(ima odličnu ekipu,a nema trenera),a ove ostale nisu vrijedne spomena.Tako da je Shaktar sigurno među 4 najbolje ekipe u Evropi
P.S.Njihovo vrijeme tek dolazi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 mar 2011, 00:36

LBJ MVP je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: ma kad si ti šta znao ,kakav crni Shaktar oni jesu jaki ali za nešta više nemaju oni kvalitet ,kako li ih Arsenal dobi 5:1(nemoj mi reći kako oni dobiše Arsenal)patili se sa Partizanom u grupi
Bolji igraju od ostalih timova koji su prošli u 1/4 finale Chelsea je tu u njihovom rangu zbog iskustva,Inter je užasan(ima odličnu ekipu,a nema trenera),a ove ostale nisu vrijedne spomena.Tako da je Shaktar sigurno među 4 najbolje ekipe u Evropi
zbog lige u kojoj igraju nikad nece biti top 4 u evropi,mogu oni proci u polufinale ali to ne znaci da su u top 4 po kvaliteti ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 mar 2011, 00:41

L-Train je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
zbog lige u kojoj igraju nikad nece biti top 4 u evropi,mogu oni proci u polufinale ali to ne znaci da su u top 4 po kvaliteti ;)
Ma hajd kako god nemam nešto živaca da pišem pametne postove :lol:
Ljudi među 8 smo :lol:
Jedva čekam da se Pipita vrati i da Di Maria lagano na klupu preseli 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 mar 2011, 01:03

L_blancos je napisao/la:Iskreno bi volio Manchester..
Pepe masinerije..
Koljeno u glavu, dzon u stomak, noga u glavu.. Takav treba bit stoper, pa se ti usudi da krenes 1 na 1,, vidjeli ste Gomisa cim dobije loptu suta ne smije da krene :D
Marcelo utakmica zivota uz onu proti Espanyola,

Flop of the match : RONALDO
Blankos samo mi se to od Pepea nije svidjelo - (Koljeno u glavu, dzon u stomak, noga u glavu) - ostao je vase najbolje izdanje do sada. Cestitke za brzu i golovima bogatu igru. Pozdrav i hvala za podrsku onome sto nas najvise boli. Nasem Abiju... pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 mar 2011, 01:05

LBJ MVP je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Nakon osmogodisnjeg zaustavljanja u 1/8 finala ,morao bi s dozom opreza govoriti malo. Vasa obrana je s.ranje.Lako je bacati Crisa i Lovrena,mislis da ce to ici proitv Ferdinanda i Vidica ili Lucia i Samuela???
Ferdinand i Vidić odigraju 5 tekmi u sezoni zajedno.Lucio i Samuel nisu više kao sa Mourinhom.Pepe Carvalho najjači stoperski par na svijetu nakon Vidić Ferdinand ali kao što sam iznad napisao prečesto je povrijeđen ili Ferdinand ili Vidić.
Ja bi volio Schalke,Tottenham ili Inter to su 3 najlošije ekipe.Barcu,Manchestera i Shaktara svakako treba odložit što je više moguće
Prejako :lol: ....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 mar 2011, 01:07

Saurman je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Nakon osmogodisnjeg zaustavljanja u 1/8 finala ,morao bi s dozom opreza govoriti malo. Vasa obrana je s.ranje.Lako je bacati Crisa i Lovrena,mislis da ce to ici proitv Ferdinanda i Vidica ili Lucia i Samuela???
Ferdinand i Vidić odigraju 5 tekmi u sezoni zajedno.Lucio i Samuel nisu više kao sa Mourinhom.Pepe Carvalho najjači stoperski par na svijetu nakon Vidić Ferdinand ali kao što sam iznad napisao prečesto je povrijeđen ili Ferdinand ili Vidić.
Ja bi volio Schalke,Tottenham ili Inter to su 3 najlošije ekipe.Barcu,Manchestera i Shaktara svakako treba odložit što je više moguće
ma oprosti mu ponjela ga vecerasnja atmosfera :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 mar 2011, 01:15

Raul_64 je napisao/la:
majestic24 je napisao/la: Vasa obrana je s.ranje.Lako je bacati Crisa i Lovrena,mislis da ce to ici proitv Ferdinanda i Vidica ili Lucia i Samuela???
ne kontam poredenje...a i ne znam kako je to nasa odbrana sranje a to nam je daleko najaci dio ekipe
Raul neznam zasto to tako mislis. Odbrana vam je daleko slabija od napada. Ustvari u Realu po meni - ide ovako po snazi. Napad pa sredina pa odbrana. Eh zaboravi - Iker je ispred svih. Pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 mar 2011, 01:16

Saurman je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Javlja se navijač Bayerna 3B Buyten,Breno i Badstuber :lol:

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 17 mar 2011, 01:20

Čestitke na ulasku među 8 njboljih, iako sam barcin veliki fan, moram da četitam velikom suparniku!!! POZDRAV!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 mar 2011, 01:21

izzo je napisao/la:Barca vam je suđena sad odmah u cetvrt finalu i nova poniženja.
Cuj Carvalho Pepe najjaci par stopera na svijetu :lol: :lol: pa da, to su oni što petarde primaju ko od šale....svaki cigo svog konja fali ;)
@izzo
Izzo buraz pusti ljude neka slave. Imaju i sta da slave i sve je to ok i nemoj im smetati.

PCC
Kontakt:

Post Postao/la PCC » 17 mar 2011, 01:22

Real Madrid se nakon šest godina, konačno plasirao u 1/4 finala Lige Prvaka, takmičenja kojeg je osvajao devet puta u svojoj historiji. Igrači kraljevskog kluba su nakon utakmice bili prezadovoljni uspjehom.

Casillas: "Nakon mnogo godina, konačno smo uspjeli izboriti 1/4 finala. Real Madrid, kao institucija, zaslužio je prolaz u narednu fazu. Zahvalni smo navijačima na podršci i dijelom su i oni zaslužni što smo prošli dalje. Nije važno kojeg ćemo protivnika dobiti u narednoj fazi."

Alonso: "Željeli smo proći u 1/4 finala i uspjeli smo. Znamo da je do kraja dug put, ali smo jako sretni što smo riješili ovu barijeru. Ekipa je pokazala konkurentnost što će biti jako važno za budućnost."

Granero: "Odigralo smo odličnu utakmicu i zasluženo idemo dalje. Nemamo nekog posebnog protivnika kojeg bi željeli u narednoj fazi. Uglavnom, žrijeb će odlučiti. Derbi protiv Atletica će biti jako važan i sada nažalost imamo manje vremena od uobičajenog da se pripremimo za tu utakmicu. Počet ćemo što prije s pripremama kako bi bili spremni za ono što nas očekuje."

Ozil: "Jako sam sretan što imam priliku igrati u ovom timu i s ovim igračima. Osjećam se super na terenu i volim igrati s njima. Sada, kada smo prošli ovu fazu, naravno da razmišljamo o osvajanju Lige Prvaka. Nije bitno koga ćemo dobiti u narednoj fazi, ali lično, volio bih da to bude moj bivši klub, Schalke, u kojem trenutno igra legenda Reala, Raul.

Di Maria: "Publika je bila fenomenalna i sada svi možemo biti sretni i zadovoljni. Večeras je sve išlo u našu korist i uspjeli smo izboriti prolazak u narednu fazu."

Ramos: "Igrali smo spektakularan fudbal i navijači su mogli uživati u našoj predstavi protiv neugodnog protivnika. Svima nam je drago što smo se plasirali u 1/4 finala i stvarno, nije važno koga ćemo dobiti u narednoj fazi."

Carvalho: "Nije to bila laka utakmica, no i prije utakmice smo znali da neće biti. Ipak, odigrali smo dobru utakmicu i plasirali smo se dalje. U 1/4 finala je najvažnije da odigramo dobro, nije važno protiv koga ćemo igrati."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 mar 2011, 01:31

Nista nije normalno ali smiri tenzije. Nisu dobre te psovke ali smiri tenzije. Realovi navijaci su sad u transu i to je i za ocekivati ali imamo mi svoje planove a oni svoje. Nase je da im sad ne smetamo i da pratimo sta se desava u nasem i oko naseg kluba. Ako si vidjeo semafor pred tekmu i velicanstven gest na njihovom stadionu onda ce ti biti jasno zasto ti sve ovo govorim. Abi u dresu Barse na njihovom stadionu je razlog zasto sam te pozvao da smiris tenziju i pustis ljude nek pisu. Njima veliko hvala na podrsci a naravno da ni u snu ne opravdavam psovke.
pozz od bparene svima ovdje i jos jednom veliko postovanje od mene....

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 mar 2011, 01:57

Los_Blanos2 je napisao/la:@Izzo vrati se na temu http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 732#959732 pisi tamo sta hod hoces, ne smaraj..neglumi zrtvu, samo dodjes da provociras na temu RMCF.
Za te geste je kriv klub za kojeg navijamo, kriv je F.Perez, Valdano, Butrageno itd...
To je tvoje misljenje o nama, a svako ima svoju pricu uvezi bijelih, nismo mi nista manji ni veci navijaci od onih u Madridu 8-)
I vi malo smirite - polako i vi - OK je to da je ovaj dio vas dio i to ja pokusajem da i Izzi kazem, ali bas treba ono bez psovki i vidite da ste uvrijedii covjeka i niko se ne nadze da se izvine covjeku. Ovo bi rekao da je i s druge strane. Nase majke su daleko i od Reala i Barse i to treba da bude postovano. Jos jednom cestitke na pobjedi ....

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 mar 2011, 02:01

bparena pa ti si najveci provokator od njih sviju, sta ti imas smirivati tenzije.

NAVIJACI REALA - nemojte odgovarati na poruke DEBILA, samo ih ignorisite, i pisite o svom klubu.

Marcelo veceras bio sjajan, ali ja bih ipak kao najboljeg igraca utakmice izdvojio Ramosa - sta je taj veceras lopti izbacio i blokirao, svaka mu cast. Dosad mu je ovo najbolja utakmica u Ligi prvaka poslije one domace protiv Milana. Sad na Atletico, mislim da necemo imati problema

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 mar 2011, 02:10

Dzaba se sa dokazanim badevijama raspravljati, ovaj drugi glumi jos nekog ko smiruje tenzije :mrgreen: a isti non-stop smara, provocira na temi :lol: tolerancija ha ya...

Evo slikica malo, Real Madrid : O.Lyon :)

slika
slika
slika
8-)
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 mar 2011, 02:21

Brnjoo je napisao/la:bparena pa ti si najveci provokator od njih sviju, sta ti imas smirivati tenzije.

NAVIJACI REALA - nemojte odgovarati na poruke DEBILA, samo ih ignorisite, i pisite o svom klubu.

Marcelo veceras bio sjajan, ali ja bih ipak kao najboljeg igraca utakmice izdvojio Ramosa - sta je taj veceras lopti izbacio i blokirao, svaka mu cast. Dosad mu je ovo najbolja utakmica u Ligi prvaka poslije one domace protiv Milana. Sad na Atletico, mislim da necemo imati problema
Brnjo neznam st ada ti sad kazem na ovo - dobro debil - sad i meter psuj, al vjeruj mi da si sad pogrijesio. Neki ljudi ce shvatiti o cemu sam pisao i o cemu cu ubuduce pisati. Nikad nisam bio provokator samo sam se puno zezao sa slikama i upadicama ali sam uvijek na sve gledao kao na fudbal i zezu. Hvala Allahu pa ne misle svi kao ti pa su ljudi koji vole Real imali razumjevanje za naseg Abija na isti nacin na koji je i nas Inijesta ucino s drugim igracem. Tu sam vidio i velicinu ljudi u Madridu. Razumjece me navijaci Reala ali prije svega ljudi a o nekima necu ni da govorim. Smece ostaje smece a ti izaberi na koju ces stranu. Nemoras nas nazivati debilima i sebi traziti istomisljenike, ako vam pruzimo ruku ljudskog postovanja, a u sportu ce mo biti i dalje ljuti suparnici. Ni Izzo me nije razuio ko ni ti. Bit ce smijesnih fotki i videa i s vase i nase strane ali postovanja treba biti onako ljudski na forumu jer dugo smo svi tu i trebalo bi biti bez debili, psovki roditelja i ostalog. To nece umanjiti ni milimetar nas rivalitet a samo ce povecati postovanje ....

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.