FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lazo zabija za pobjedu u Mostaru!
Inace bi bijo i presretan sa jednim bodom jer kasnije igramo tre utakmice gdje bi trebali uzet 9p (7p najmanje) a to su utakmice protiv Travnika i Slavija kod kuce i Rudara u gostima!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Treba uzeti motiv u činjenici, da će Borac sigurno sljedeću izgubit, slabi su skroz...Seyo_TM je napisao/la:2 kerla ne igra...19TM87 je napisao/la:pa sad ne znam hoce li visca biti spreman, i ne znam za kerlu kolko je dobio neigranja ???AYAN je napisao/la:Zna li neko, hoće li biti kompletna ekipa pod bijelim brijegom?
Znači donesemo 3 boda iz Mostara....TITULA ko kuća...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Čitajući pojedine komentare, imam osjećaj da bi eventualno neosvajanje titule bio neuspjeh ?
Čuj ovog, tri boda iz Mostara i titula ko kuća. Onaj drugi piše, Travnik, Slavija, Rudar P očekuje 9 bodova al eto i sa 7 je zadovoljan
Ja likova

Čuj ovog, tri boda iz Mostara i titula ko kuća. Onaj drugi piše, Travnik, Slavija, Rudar P očekuje 9 bodova al eto i sa 7 je zadovoljan

Ja likova

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
nikad_izvini je napisao/la:Čitajući pojedine komentare, imam osjećaj da bi eventualno neosvajanje titule bio neuspjeh ?![]()
![]()
Čuj ovog, tri boda iz Mostara i titula ko kuća. Onaj drugi piše, Travnik, Slavija, Rudar P očekuje 9 bodova al eto i sa 7 je zadovoljan![]()
Ja likova
ja hocu sve da dokraja uzmu

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Ovo nam je bila 5-ta pobjeda u nizu(Laktasi,Leotar,Celik,Siroki,Zvjezda), sutra plata i motiv vise igracima za 6-tu pobjedu.Vraca se Lazo sto bi trebalo biti najjace pojacanje a Bogicevic je sjajan uz Culuma, Sehica i najboljeg na sinocnoj tekmi Simica bio je iznad ostatka ekipe. Onaj H. Beslija je ograisao, sta je ono mila majko
Pa šta sem trebao zaključit iz predpostavke da uzmemo 3 boda u Mostaru? Da nije možda to nešto što nije realno?nikad_izvini je napisao/la:Čitajući pojedine komentare, imam osjećaj da bi eventualno neosvajanje titule bio neuspjeh ?![]()
![]()
Čuj ovog, tri boda iz Mostara i titula ko kuća. Onaj drugi piše, Travnik, Slavija, Rudar P očekuje 9 bodova al eto i sa 7 je zadovoljan![]()
Ja likova
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ali Amar je gigant igrom nije zadovoljan samo rezultatom zadovoljan...
nesto slicno ko i u njegovom prvom madatu zeljo pobjedi 5-0 on nadje nesto s cim nije zadovoljan...tako i treba uvjek moze bolje

Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 18 mar 2010, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Ja ocekujem 36 bodova do kraja sezone sve ostalo smatram neuspjehom,i ako se to ne desi uprava amare igraci svi napolje hhahahha
PREJAKI SMO ŽELJO ŠAMPION

PREJAKI SMO ŽELJO ŠAMPION
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Na državnoj televiziji smo i večeras predstavljeni kao Nogometni klub.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
Sta god bude u mostaru ne treba se razocarati niti kritikovati igrace, uradili su to da su vratili ljude na grbavicu, vjeru u Zelju da ZELJO moze opet konacno, da se na GRBAVICI radi kvalitetno i za to im kapa dole, tako da ako bude nerijeseno ili cak i poraz u mostaru nema veze, samo hrabro.... a sto se tice titule, naravno da svi razmisljamo vec o tome jer smo pod utiscima da mozemo, ali naravno prije svega treba ici iz utakmice u utakmicu pa sta bude... nikako obecavati kule i gradove, nego cisto ici iz utakmice u utakmicu i uigravati se... ja bi se prije orijentisao na kup nego na ligu i tu trazio izlaz u evropu, jer ova ekipa moze zaista ali treba zbog igri u oba takmicenja rotirati ekipu, odmarati igrace i na sve to paziti, tako da samo pametno i uzivajmo konacno u ZELJI kao nekada.
- themaniaks
- Kontakt:
2-0 i vise nego zadovoljan,igra i nije bila neka al meni je najvazniji rezultat.Sime i Culum najbolji danas ,Culum presjekao bruku lopti na sredini terena i sto je pohvalno prosao je bez kartona
Iznenadio me je H.Beslija koji je veoma dobro odigrao.Sto se tice tribine,definitivno najbrojniji smo u BiH,navijanje nije bilo lose cak bolje nego protiv Celika,na momente se orilo Grbavicom ali uvijek moze bolje.Samo mi je krivo kad je ulazio Bajro,trebali smo ga koji put prozvati jer znamo svi koliko to igracima znaci,dokaz:Culum 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ma ova Medina Sehic nesto ovo forsira NK..jedino kad ona radi izvjestaj predstavlja nas kao NK..Željovac je napisao/la:Na državnoj televiziji smo i večeras predstavljeni kao Nogometni klub.
1921-2011
Nije samo problem to, nego sto je i pola nijanse "udaljen" od ljubicaste...Željovac je napisao/la:Na državnoj televiziji smo i večeras predstavljeni kao Nogometni klub.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nije sine realno, bod ko kućaAYAN je napisao/la:Pa šta sem trebao zaključit iz predpostavke da uzmemo 3 boda u Mostaru? Da nije možda to nešto što nije realno?nikad_izvini je napisao/la:Čitajući pojedine komentare, imam osjećaj da bi eventualno neosvajanje titule bio neuspjeh ?![]()
![]()
Ja likova

Ove godine nam je bio cilj izlazak u EUROPU. Sve preko je IZNENAĐENJE "a kategorije"

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Prozivali su Bajru sa sjevera cijelo vrijeme,koliko sam ja mogao skontati...themaniaks je napisao/la:2-0 i vise nego zadovoljan,igra i nije bila neka al meni je najvazniji rezultat.Sime i Culum najbolji danas ,Culum presjekao bruku lopti na sredini terena i sto je pohvalno prosao je bez kartonaIznenadio me je H.Beslija koji je veoma dobro odigrao.Sto se tice tribine,definitivno najbrojniji smo u BiH,navijanje nije bilo lose cak bolje nego protiv Celika,na momente se orilo Grbavicom ali uvijek moze bolje.Samo mi je krivo kad je ulazio Bajro,trebali smo ga koji put prozvati jer znamo svi koliko to igracima znaci,dokaz:Culum
1921-2011
- themaniaks
- Kontakt:
Ja sam samo cu da su Simica prozivali,a i da su ga prozivali nije to,to.Kad Jug zagrmi...Esii TM87 je napisao/la:Prozivali su Bajru sa sjevera cijelo vrijeme,koliko sam ja mogao skontati...themaniaks je napisao/la:2-0 i vise nego zadovoljan,igra i nije bila neka al meni je najvazniji rezultat.Sime i Culum najbolji danas ,Culum presjekao bruku lopti na sredini terena i sto je pohvalno prosao je bez kartonaIznenadio me je H.Beslija koji je veoma dobro odigrao.Sto se tice tribine,definitivno najbrojniji smo u BiH,navijanje nije bilo lose cak bolje nego protiv Celika,na momente se orilo Grbavicom ali uvijek moze bolje.Samo mi je krivo kad je ulazio Bajro,trebali smo ga koji put prozvati jer znamo svi koliko to igracima znaci,dokaz:Culum

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ma nju ni ne slušam već gledam onaj grb na najavi. Već deceniju je tako. Najgore od svega što su jednom stavili ispravan grb, pa onda vratili na ovaj Nogometni. Znači da itekako znaju šta rade.Esii TM87 je napisao/la:Ma ova Medina Sehic nesto ovo forsira NK..jedino kad ona radi izvjestaj predstavlja nas kao NK..Željovac je napisao/la:Na državnoj televiziji smo i večeras predstavljeni kao Nogometni klub.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
Dobro zar je bitno Nogomet je rijec iz naseg pravopisa tako da nema razloga dizati frku oko toga?
Da ti nisi možda Ćiro Blažević..?nikad_izvini je napisao/la:Nije sine realno, bod ko kućaAYAN je napisao/la:Pa šta sem trebao zaključit iz predpostavke da uzmemo 3 boda u Mostaru? Da nije možda to nešto što nije realno?nikad_izvini je napisao/la:Čitajući pojedine komentare, imam osjećaj da bi eventualno neosvajanje titule bio neuspjeh ?![]()
![]()
Ja likovaNe treba igrati na bod ali da odigramo remi bio bih PREZADOVOLJAN. I da izgubimo uz borbu i htijenje nisam nezadovoljan.
Ove godine nam je bio cilj izlazak u EUROPU. Sve preko je IZNENAĐENJE "a kategorije"Euforija je **** stvar jer prizemljenje može da bude vrlo bolno. Lako ćemo to proslaviti

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: almaron, Anpa, Levin, zeljovolimte i 79 gostiju.