NK Zvijezda Gradačac

mexes
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mexes » 23 feb 2013, 17:20

jesu oni dobili celika al nije to mjerilo u ligi je to uvijek drugacije tako da nemojte sirit negativnu energiju idemo pobijedit borca :D :D :D

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 23 feb 2013, 17:58

bit ce pravo zahebano u subotu vjerujem u pobijedu zmajeva ali isto tako trebat ce nam znanja a bgm i srece
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 feb 2013, 18:18

Kako rekose ovi danas momci iz Zenice,kao i borčevi navijači, ekipa Borca je sjajno pokrivena na svim pozicijama.Jedina im je boljka danas bila ali i u protekloj polusezoni-prekidi.Kako rekose,većinu golova su primili iz prekida.Dakle,nesto im tu ne funkcionise najbolje u zadnjoj liniji bez obzira sto imaju i sjajnog golmana.Ja koliko znam mi nismo nikada bili opasni iz prekida tako da bi Odović nesto trebao i na ovom poraditi.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 feb 2013, 18:24

vatreni je napisao/la:Kako rekose ovi danas momci iz Zenice,kao i borčevi navijači, ekipa Borca je sjajno pokrivaena na svim pozicijama.Jedina im je boljka danas bila ali i u protekloj polusezoni-prekidi.Kako rekose,većinu golova su primili iz prekida.Dakle,nesto im tu ne funkcionise najbolje u zadnjoj liniji bez obzira sto imaju i sjajnog golmana.Ja koliko znam mi nismo nikada bili opasni iz prekida tako da bi Odović nesto trebao i na ovom poraditi.
pa procitaj jos jednom neki kazu da se borac vecinom branio i u tri navrata zaprijetio i dao dva gola.ljudi ba prvenstvo je prvenstvo.nismo ni mi **** od ekipe sta ste se prepali ko da cemo poslije ove utakmice odma u nizi rang
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 23 feb 2013, 18:28

vatreni je napisao/la:Kako rekose ovi danas momci iz Zenice,kao i borčevi navijači, ekipa Borca je sjajno pokrivena na svim pozicijama.Jedina im je boljka danas bila ali i u protekloj polusezoni-prekidi.Kako rekose,većinu golova su primili iz prekida.Dakle,nesto im tu ne funkcionise najbolje u zadnjoj liniji bez obzira sto imaju i sjajnog golmana.Ja koliko znam mi nismo nikada bili opasni iz prekida tako da bi Odović nesto trebao i na ovom poraditi.
pada borac 100% 8-)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 23 feb 2013, 18:31

samo da snijeg ne zajebe u subotu pa da se odgodi tekma
prognoza pobijeda zvijezde pred punim stadionom
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 feb 2013, 18:34

Svaki pocetak je tezak a pogotovo kad se promijeni mnogo igraca!Mi i borac imamo mnogo promijena u odnosu na proslu polusezonu sto znaci da necemo gledati na oko lijepu tekmu a pobijedit ce ko da vise srca na terenu! Borac nikad jaci al se nadam da ce momci pokazati da su istinska pojacanja u sto ne sumnjam!Sad ce da grizu svi radi dokazivanja i zbog atmosvere koja vlada u klubu !Znam da su fizicki vise nego dobro pripremljeni da proljetni dio,i neka doazu da imena nisu nista osim slova na papiru bar po pitanju tekme u subotu!Kako god ocekujem 2:1 za Zvijezdu jer vjerujem u ove momke!!! SRETNO OD MENE!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 feb 2013, 18:38

bondich je napisao/la:samo da snijeg ne zajebe u subotu pa da se odgodi tekma
nema stari odgode da padne metar snijega,nego lopata i cistit..al kako vidim javljaju lijepo vrijeme i temperature oko 10 stepeni .znaci na nama je da dodemo a stalo je na nasim igracima

Nova sezona nova nafaka

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 23 feb 2013, 19:41

jesul svi igraci na raspolaganju odovicu,nema povreda????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

BorcevaMasina
Kontakt:

Post Postao/la BorcevaMasina » 23 feb 2013, 20:25

elf1 je napisao/la: pada borac 100% 8-)
& ¥ на " ;)
" ' твоја $ $!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 23 feb 2013, 23:01

astra1922 je napisao/la:
nema stari odgode da padne metar snijega,nego lopata i cistit..al kako vidim javljaju lijepo vrijeme i temperature oko 10 stepeni .znaci na nama je da dodemo a stalo je na nasim igracima
Ajmo naprvit i dić atmosveru ko protiv Želje letos polijepit plakate po gradu i okolnom mjestima to je Doro dobro odradio bio pun satadion Banja gorila ajmo imamo sedam dana do utakmice

mexes
Kontakt:

Post Postao/la mexes » 23 feb 2013, 23:09

BorcevaMasina je napisao/la:
elf1 je napisao/la: pada borac 100% 8-)
& ¥ на " ;)
evo i lesevi su poceli posjecivat stranicu :lol: :lol: :lol:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 23 feb 2013, 23:11

Zmajjj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Ajmo naprvit i dić atmosveru ko protiv Želje letos polijepit plakate po gradu i okolnom mjestima to je Doro dobro odradio bio pun satadion Banja gorila ajmo imamo sedam dana do utakmice
Ma ne sluti na tu utakmicu i koje kakve koreografije i licne promocije,desice nam se isto.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 23 feb 2013, 23:16

Zmajjj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
nije to samo doro radio... bilo nas je vise ...

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 23 feb 2013, 23:47

SUBOTA SVI NA BANJU
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 feb 2013, 03:04

astra1922 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Kako rekose ovi danas momci iz Zenice,kao i borčevi navijači, ekipa Borca je sjajno pokrivaena na svim pozicijama.Jedina im je boljka danas bila ali i u protekloj polusezoni-prekidi.Kako rekose,većinu golova su primili iz prekida.Dakle,nesto im tu ne funkcionise najbolje u zadnjoj liniji bez obzira sto imaju i sjajnog golmana.Ja koliko znam mi nismo nikada bili opasni iz prekida tako da bi Odović nesto trebao i na ovom poraditi.
pa procitaj jos jednom neki kazu da se borac vecinom branio i u tri navrata zaprijetio i dao dva gola.ljudi ba prvenstvo je prvenstvo.nismo ni mi **** od ekipe sta ste se prepali ko da cemo poslije ove utakmice odma u nizi rang
Tri navrata zaprijetio i dao dva gola,to dovoljno govori o kakvoj se ekipi radi.Igrat zna na rezultat,sta ako nama pređu vise od tri puta.....ma nećemo mi njima dati sansu takvu :D

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 24 feb 2013, 06:55

Izgleda da je Pandza teze povrijedjen,
ako ima neko vise informacija,a da su tacne,neka javi.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 feb 2013, 08:32

treba pokrenuti akciju a najbolje je da svako ko je mislio doci na stadion neka povede jos po jednog ili dva gledaoca i mislim da ce stadion biti pun :D .ako je ovo za pandzu istina onda je to peh nad pehovima,jer pripreme hvala bogu prosle bez povreda i sad bas pred utakmicu da nam se to desi.nadajmo se da nije istina iako smo dobro popunjeni u napadu

Nova sezona nova nafaka

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 24 feb 2013, 08:36

Izgleda da mu je neka kost napukla,ali nisam jos siguran.
Vjerovatno ce se danas vise znati.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 feb 2013, 08:40

molimo boga da se ne radi o tezoj povredi ,a ako je kost napukla sezona je za njega zavrsena :cry:

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.