pa procitaj jos jednom neki kazu da se borac vecinom branio i u tri navrata zaprijetio i dao dva gola.ljudi ba prvenstvo je prvenstvo.nismo ni mi **** od ekipe sta ste se prepali ko da cemo poslije ove utakmice odma u nizi rangvatreni je napisao/la:Kako rekose ovi danas momci iz Zenice,kao i borčevi navijači, ekipa Borca je sjajno pokrivaena na svim pozicijama.Jedina im je boljka danas bila ali i u protekloj polusezoni-prekidi.Kako rekose,većinu golova su primili iz prekida.Dakle,nesto im tu ne funkcionise najbolje u zadnjoj liniji bez obzira sto imaju i sjajnog golmana.Ja koliko znam mi nismo nikada bili opasni iz prekida tako da bi Odović nesto trebao i na ovom poraditi.
pada borac 100%vatreni je napisao/la:Kako rekose ovi danas momci iz Zenice,kao i borčevi navijači, ekipa Borca je sjajno pokrivena na svim pozicijama.Jedina im je boljka danas bila ali i u protekloj polusezoni-prekidi.Kako rekose,većinu golova su primili iz prekida.Dakle,nesto im tu ne funkcionise najbolje u zadnjoj liniji bez obzira sto imaju i sjajnog golmana.Ja koliko znam mi nismo nikada bili opasni iz prekida tako da bi Odović nesto trebao i na ovom poraditi.
nema stari odgode da padne metar snijega,nego lopata i cistit..al kako vidim javljaju lijepo vrijeme i temperature oko 10 stepeni .znaci na nama je da dodemo a stalo je na nasim igracimabondich je napisao/la:samo da snijeg ne zajebe u subotu pa da se odgodi tekma
prognoza pobijeda zvijezde pred punim stadionom
Ajmo naprvit i dić atmosveru ko protiv Želje letos polijepit plakate po gradu i okolnom mjestima to je Doro dobro odradio bio pun satadion Banja gorila ajmo imamo sedam dana do utakmiceastra1922 je napisao/la:nema stari odgode da padne metar snijega,nego lopata i cistit..al kako vidim javljaju lijepo vrijeme i temperature oko 10 stepeni .znaci na nama je da dodemo a stalo je na nasim igracimabondich je napisao/la:samo da snijeg ne zajebe u subotu pa da se odgodi tekma
evo i lesevi su poceli posjecivat stranicuBorcevaMasina je napisao/la:& ¥ на "elf1 je napisao/la: pada borac 100%
Ma ne sluti na tu utakmicu i koje kakve koreografije i licne promocije,desice nam se isto.Zmajjj je napisao/la:Ajmo naprvit i dić atmosveru ko protiv Želje letos polijepit plakate po gradu i okolnom mjestima to je Doro dobro odradio bio pun satadion Banja gorila ajmo imamo sedam dana do utakmiceastra1922 je napisao/la:nema stari odgode da padne metar snijega,nego lopata i cistit..al kako vidim javljaju lijepo vrijeme i temperature oko 10 stepeni .znaci na nama je da dodemo a stalo je na nasim igracimabondich je napisao/la:samo da snijeg ne zajebe u subotu pa da se odgodi tekma
nije to samo doro radio... bilo nas je vise ...Zmajjj je napisao/la:Ajmo naprvit i dić atmosveru ko protiv Želje letos polijepit plakate po gradu i okolnom mjestima to je Doro dobro odradio bio pun satadion Banja gorila ajmo imamo sedam dana do utakmiceastra1922 je napisao/la:nema stari odgode da padne metar snijega,nego lopata i cistit..al kako vidim javljaju lijepo vrijeme i temperature oko 10 stepeni .znaci na nama je da dodemo a stalo je na nasim igracimabondich je napisao/la:samo da snijeg ne zajebe u subotu pa da se odgodi tekma
Tri navrata zaprijetio i dao dva gola,to dovoljno govori o kakvoj se ekipi radi.Igrat zna na rezultat,sta ako nama pređu vise od tri puta.....ma nećemo mi njima dati sansu takvuastra1922 je napisao/la:pa procitaj jos jednom neki kazu da se borac vecinom branio i u tri navrata zaprijetio i dao dva gola.ljudi ba prvenstvo je prvenstvo.nismo ni mi **** od ekipe sta ste se prepali ko da cemo poslije ove utakmice odma u nizi rangvatreni je napisao/la:Kako rekose ovi danas momci iz Zenice,kao i borčevi navijači, ekipa Borca je sjajno pokrivaena na svim pozicijama.Jedina im je boljka danas bila ali i u protekloj polusezoni-prekidi.Kako rekose,većinu golova su primili iz prekida.Dakle,nesto im tu ne funkcionise najbolje u zadnjoj liniji bez obzira sto imaju i sjajnog golmana.Ja koliko znam mi nismo nikada bili opasni iz prekida tako da bi Odović nesto trebao i na ovom poraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.