FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Dule 078
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Dule 078 » 08 maj 2011, 12:19

Slazem se ja da mi nismo bas toliko siromasno drustvo da ne mozemo napraviti tribinu-dvije,ali ima mnogo,mnogo vaznijih stvari trenutno nego praviti tribine za jednu utakmicu godinje,eto,najvise dvije,jer sumnjam da u Evropi mozemo ostati duze. Sto se BiH Lige tice,stadion nikad u istoriji nije bio rasprodat,a zbog zasicenja bice sve prazniji i prazniji. Kad mi sad u ovoj sezoni u kojoj prvi put postajemo sampioni u istoriji imamo ovakve posjete,sledecih godina ce biti sve gore i gore i postacemo kao Siroki. Sinoc po meni nije bilo ni 3000 ljudi,popisham se i na Banjaluku i na Banjalucane i trazenje uvijek nekog opravdanja za nedolazak,jednom veciti,jednom Vaskrs,jednom Djurdjevdan...Ma nabijem ih sve na onu stvar! Ne treba njima tribina,dajte im Ceca,Meca,Peca,Farmi i Big Brothera....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 08 maj 2011, 12:22

Dule 078 je napisao/la:Slazem se ja da mi nismo bas toliko siromasno drustvo da ne mozemo napraviti tribinu-dvije,ali ima mnogo,mnogo vaznijih stvari trenutno nego praviti tribine za jednu utakmicu godinje,eto,najvise dvije,jer sumnjam da u Evropi mozemo ostati duze. Sto se BiH Lige tice,stadion nikad u istoriji nije bio rasprodat,a zbog zasicenja bice sve prazniji i prazniji. Kad mi sad u ovoj sezoni u kojoj prvi put postajemo sampioni u istoriji imamo ovakve posjete,sledecih godina ce biti sve gore i gore i postacemo kao Siroki. Sinoc po meni nije bilo ni 3000 ljudi,popisham se i na Banjaluku i na Banjalucane i trazenje uvijek nekog opravdanja za nedolazak,jednom veciti,jednom Vaskrs,jednom Djurdjevdan...Ma nabijem ihsve na onu stvar!
А $ ? " " " претјерао .. $ ' " је ? ? " $ ' , " знају се " $ је ? " % се $ , 3 $ се ? " & $ & % & " " .. % " " " " $ на " & ? , $ " % " " на ону ствар ..
а % се " " , у праву " $ " ' " " " овога за 1 $ , ехх $ $ те паре $ ' ја " " & ? те паре јаране $ за & " $ " & , & $ & % 1 "
" " " , " " оне " !!!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 08 maj 2011, 12:23

$, ? $ је $...
", ја " % пар $ "$" $ $ $ &, па & " пету ?, ? " $ $ $ $ ? $, а тога $ нас '...
" " " & " & Са-Же.... ? $ је ? & " - $ јер је ¥ $... Ето, у ' је ?...

" " ' $ посјету, све је то пар $ $ горе-$...
$ ? & су ", ? све &....
Let's go, Fighter!

"!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 08 maj 2011, 12:28

$ ' " је ? ? " $ ' , " знају се " $ је ? " % се $ , 3 $ се ? " & $ & % & " "
.

Ma ne kazem ja nista za te koji slave,ali brate,dokad vise da mi trazimo opravdanja?! Dosao je ko je dosao i toliko nas ima,ostali su "derbi navijaci" i vise stvarno necu da slusam idiotizme da je protiv Drine bilo hladno,pa je onda protiv ne znam ni ja koga bio prenos,pa je onda bio Vaskrs i veciti derbi,pa onda nije bilo raje zbog Djurdjevdana....Ma dosadi brate,kome se pravdati vise,ima nas koliko nas ima i nama su i oove dve tribine plafon.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 08 maj 2011, 12:40

polako ljudi,rano je za čestitanje.titula još nije naša jer:
1.otišlo je nekoliko nasih po najboljih igrača(vule,puzi,vukelja,mumi)
2.imamo dosta teži raspored u odnosu na prvog pratioca(kojem je ipak široki glavni konkurent :mrgreen: ),još plus sve to idemo im na noge na grbavicu
3.željo uvijek igra bolje na proljeće,dakle stiže plavo proljeće
4.naš najboli igrač,stanćeski je upravo presao u redove momaka sa grbavice,tako da su nas znatno oslabili a sebe pojačali tim potezom
5.jer su oni željo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 08 maj 2011, 12:50

VAM je napisao/la:polako ljudi,rano je za čestitanje.titula još nije naša jer:
1.otišlo je nekoliko nasih po najboljih igrača(vule,puzi,vukelja,mumi)
2.imamo dosta teži raspored u odnosu na prvog pratioca(kojem je ipak široki glavni konkurent :mrgreen: ),još plus sve to idemo im na noge na grbavicu
3.željo uvijek igra bolje na proljeće,dakle stiže plavo proljeće
4.naš najboli igrač,stanćeski je upravo presao u redove momaka sa grbavice,tako da su nas znatno oslabili a sebe pojačali tim potezom
5.jer su oni željo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
" " стварно $ ? $ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
" " " , " " оне " !!!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 08 maj 2011, 12:58

Ajde bezveze vam je ta prica,Denis i kompanija,necemo sad mi biti provakatori kao oni. Vidite da ljudi dolaze korektno i cestitaju nam a vi se spustate na nivo najgorih medju njima. Nije to fer prema ovim njihovim korektnim momcima a takvi bi nam trebali biti vazniji od raznih dalabu medju njima.Zamislite kako se osjecaju ovi momci,zeljovci,koji su nam cestitali,i sad nakon te njihove korektne cestitke moraju citati ove provakacije. Sigurno se kaju sto su i dolazili cestitati.
I sinoc je neki papan pokusavao ovdje ubaciti pricu kako mi kupujemo i namjestamo ali nakon sto je iskuliran,vrlo brzo je otisao sa teme.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 08 maj 2011, 13:01

ispravi me ako sam negdje pogrijesio.samo sam izložio činjenice...biće guravo...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 08 maj 2011, 13:10

Dule 078 je napisao/la:Ajde bezveze vam je ta prica,Denis i kompanija,necemo sad mi biti provakatori kao oni. Vidite da ljudi dolaze korektno i cestitaju nam a vi se spustate na nivo najgorih medju njima. Nije to fer prema ovim njihovim korektnim momcima a takvi bi nam trebali biti vazniji od raznih dalabu medju njima.Zamislite kako se osjecaju ovi momci,zeljovci,koji su nam cestitali,i sad nakon te njihove korektne cestitke moraju citati ove provakacije. Sigurno se kaju sto su i dolazili cestitati.
I sinoc je neki papan pokusavao ovdje ubaciti pricu kako mi kupujemo i namjestamo ali nakon sto je iskuliran,vrlo brzo je otisao sa teme.
$ пост...
" ја се / " на " ", јер " " ја & " " $...
Оно % нас, све $, & $ " је ? ? $, а не & препуцавања...

& ' ? & нас & " у " 5-0. То је $ $ ? &*цу не /...
Let's go, Fighter!

"!

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 08 maj 2011, 13:21

Е , & . ? ' & 10 & , " ? се на " , " " " ? $ , а " се & су " " нас ? , па & ' све је то " :)
" " " , " " оне " !!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 08 maj 2011, 13:23

Sve cestitke na zasluzenoj tituli i da nas sto bolje predstavljate u Evropi.
Vracam se na sinocnju utakmicu u cilju objektivnosti jer znam da Gracic ne dozvoljava komentare protiv sudija,klubova i dr.Sinocnje sudjenje je bilo vise nego kriminalno od strane Zivkovica,iskljucenje naseg igraca Vidovica koji je kao kapiten upitao sudiju zasto ovo sve radi dobije crveni karton,umjesto dva kontrafaula za Olimpik Borac zabija golove a penal ni mala djeca na rekreaciji ne bi svirala.To su moje oci vidjele i ovakve utakmice niko ne bi u stanju bio dobiti a ne Olimpik sa onom djecom sto je igrao.Utakmica je bila vise nego dobra,korektni domacini i publika i grad Banja Luka po svemu treba da ima sampiona.Sretno.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 maj 2011, 13:27

herbion je napisao/la:Sve cestitke na zasluzenoj tituli i da nas sto bolje predstavljate u Evropi.
Vracam se na sinocnju utakmicu u cilju objektivnosti jer znam da Gracic ne dozvoljava komentare protiv sudija,klubova i dr.Sinocnje sudjenje je bilo vise nego kriminalno od strane Zivkovica,iskljucenje naseg igraca Vidovica koji je kao kapiten upitao sudiju zasto ovo sve radi dobije crveni karton,umjesto dva kontrafaula za Olimpik Borac zabija golove a penal ni mala djeca na rekreaciji ne bi svirala.To su moje oci vidjele i ovakve utakmice niko ne bi u stanju bio dobiti a ne Olimpik sa onom djecom sto je igrao.Utakmica je bila vise nego dobra,korektni domacini i publika i grad Banja Luka po svemu treba da ima sampiona.Sretno.
Znalo se odmah da nesto smrdi, vako jedino i mogu, na domacem terenu sudijska pomoc. Bit ce razlika ova 2 boda.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 08 maj 2011, 13:30

Uz duzno postovanje kako izgleda kada grubo pita sudiju zasto to sve radi, faul 30m od gola i nije neki razlog za guranje sudije i psovanje istog. Saces reci da se guranje sudija, fizicku kontakt, ne kaznjava crvenim. :? :? :? :? Obavezno kod ocnog. Za penal se potpuno slazem, na kraju ga je i promasio tako da taj penal nista nije odlucio. ;)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 08 maj 2011, 13:34

interesantno da objektivni komentator nije primjetio čist penal nad stakićem u 70 i nekoj minuti...čovjek je u petercu gostiju pokošen s dve noge,međutim pištaljka sudije zivkovića se nije oglasila...drugi put kad se u kaznenom prostoru prvo faulira igrač,pa odmah nakon toga i igra rukom,sudija bi možda trebao svirati aut :?

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 08 maj 2011, 13:39

Vjerujem da su ovakve izjave pojedinaca s nase strane samo odgovor na pisanje Ispuslica & co..
Ja vam necu jos nista cestitati,jer jos nista niste ni osvojili :D i dok postoji i teoretske sanse ja cu da se nadam tituli..ali mora se priznati da ste zasluzeno tu gdje jeste,igrali ste konstantno dobro gotovo cjelo prvenstvo i ako titula dodje u grad na Vrbasu bice sasvim zasluzeno zaradjena.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 08 maj 2011, 13:52

2pac je jednom i zauvjek rekao jednu stvar koja je mene impresionirala :)
"Mir u svijetu pusite travu"
" " " , " " оне " !!!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 08 maj 2011, 13:53

Svi smo se pozabavili derbijem dva najbolja i najveća kluba u državi, pa nismo skoro ni primjetili da je borac osigurao titulu. Čestitam! Samo imam jedno pitanje: KOME SE VI ŽALITE NA SUĐENJE ?

Prvo crveni karton u 1. poluvremenu, pa onda i penal u drugom poluvremenu...i vi nešto pričate o suđenju Želji. Ako ćemo realno da je Željo imao takvo suđenje na Grbavici dobio bi i Slobodu i Široki i bio na korak od titule. Sreća pa će se izgleda skinut suspenzija jer je Ivica provalio ko se pita od toga koliko će se centimetara trava kosit, preko sporta do politike...Upravo izlaskom u Evropu ćete vidjet da vaša titula nije plod neke velike igre, već uglavnom nekvalitetom lige i može se reći naklonjenošću sudija. Takvo otrežnjenje smo i mi doživili prošle godine protiv ipak najjačeg protivnika kojeg smo mogli izvući, ali se opet jasno pokazalo gdje je naš fudbal. Kad nam je onakva igra na najvećoj utakmici u državi, kakva je tek po manjim mjestima i u lošijim klubovima...ŽALOSNO!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 maj 2011, 13:54

Прпа ! je napisao/la:2pac je jednom i zauvjek rekao jednu stvar koja je mene impresionirala :)
2pac je rekao,ali Bob Marley je doslovno živio tu izjavu :D Be happy,don't worry :D

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 08 maj 2011, 13:57

chily-rz je napisao/la:
Прпа ! je napisao/la:2pac je jednom i zauvjek rekao jednu stvar koja je mene impresionirala :)
2pac je rekao,ali Bob Marley je doslovno živio tu izjavu :D Be happy,don't worry :D
Ja bi na jamajkuuuu , da vidim staruuu majkuuuuu , da vidimm sta mi radiiii , i dali gandzu sadiii ... :) Majka jamajka :)
i ja bi bioo takiii , da sam rodjen na jamajkiii :)
" " " , " " оне " !!!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 08 maj 2011, 14:09

Bilo je sudijskih odluka sinoc na stranu Borca,apsolvirali smo to i rekli da nam to ne treba i da nam se to ne svidja.

Takvih primjera kod forumasa drugih klubova nema,a ja to ne smatram nasom gluposcu nego nasim kvalitetom sto posteno priznamo da ne zelimo takve stvari.Drugi nek se raduju takvim penalima i isklucenjima,njima na cast.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.