FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Svi se raspričali za Gustava, a niko ne spominje da je Alaba otišao na posudbu u Hoffenheim 

Sent from my Philips Smart TV.
Odlicna stvar za nas.Alaba ionako nebi igrao(99%) a tamo bi trebao steci potrebno iskustvo za neke vaznije utakmice,po meni pravi posao odradjen.dr.adnan je napisao/la:Svi se raspričali za Gustava, a niko ne spominje da je Alaba otišao na posudbu u Hoffenheim

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- moustapha
- Kontakt:
Hoffenheim je odlicna sredina za razvoj Alabe.dr.adnan je napisao/la:Svi se raspričali za Gustava, a niko ne spominje da je Alaba otišao na posudbu u Hoffenheim
#divovi
slazem se ali ostao hofenhajm bez trenera koji je jako dobar posao radio sa mladim igracimamoustapha je napisao/la:Hoffenheim je odlicna sredina za razvoj Alabe.dr.adnan je napisao/la:Svi se raspričali za Gustava, a niko ne spominje da je Alaba otišao na posudbu u Hoffenheim
VOLIM BAYERN
Ala volim kad me ova uprava počne slušati.
Pa nije im samo šećer produžena ruka.
Odlično urađen posao, ko god bio na klupi Hoffe, mali Alaba će dobijati više šanse nego u Bayernu.
Ima li kupaca za Brafonju?

Odlično urađen posao, ko god bio na klupi Hoffe, mali Alaba će dobijati više šanse nego u Bayernu.
Ima li kupaca za Brafonju?
Vom Jäger zum Gejagten
samo nek te slusaju pa cete zavrsit u konti
uprava + gero = luzeri

uprava + gero = luzeri

el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
Šta kažu na skaju, ko bi mogao zamjeniti profesora. Dosta bitna stvar za nas, jer je Ibi na labavim nogama.
Šta kaže Hari na jednoj temi, zaradili trostruko na Luisu. 15-fache gewinn moj hare.
Šta kaže Hari na jednoj temi, zaradili trostruko na Luisu. 15-fache gewinn moj hare.
Vom Jäger zum Gejagten
nemam pojma, nisam u toku
cak ne znam da li je dobio otkaz ili je dao ostavku.
malo sam nesto vidio na bildu, ali ni oni ne idu u detalje.

cak ne znam da li je dobio otkaz ili je dao ostavku.
malo sam nesto vidio na bildu, ali ni oni ne idu u detalje.
el ima ko zivi???
Van Gaal rekao da je 99% sigurno da ce do kraja sedmice jedan ofensivspieler biti potpisan, nije naveo ime
Izvor je teletext Eurosporta

Izvor je teletext Eurosporta

Nisam siguran ali mislim da je u pitanju Shaqiri iz Basela.
Kroos ne putuje sa ekipom na pripreme (Doha), mora nositi gips do 10.1.
Nije isključena mogućnost prodaje MvB još u januaru. Iako je njegov menadžer nedavno tvrdio da Mark ostaje do juna u Munchenu, situacija sa njim nije još u potpunosti riješena.
Također je bitno da je van Gaal želio Gustava i za njega ima samo riječi hvale.
Kroos ne putuje sa ekipom na pripreme (Doha), mora nositi gips do 10.1.
Nije isključena mogućnost prodaje MvB još u januaru. Iako je njegov menadžer nedavno tvrdio da Mark ostaje do juna u Munchenu, situacija sa njim nije još u potpunosti riješena.
Također je bitno da je van Gaal želio Gustava i za njega ima samo riječi hvale.
„Er ist ein guter Spieler, ich denke, dass er für Bayern eine Verstärkung ist. Er kann auf vielen Positionen eingesetzt werden“, sagte Bayern-Trainer Louis van Gaal am Sonntag vor dem Abflug am Münchner Flughafen . Gustavo könne nicht nur im Mittelfeld, sondern auch als Innenverteidiger und linker Außenverteidiger eingesetzt werden
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko li ce potpisati? Mozda niko.
I ja mislim da bi Shaqiri mogao biti taj koji ce obuci dres Bayerna, ali otom potom.
Kako kaze transfermarkt Gustavo dobio Michinu 6-icu.

I ja mislim da bi Shaqiri mogao biti taj koji ce obuci dres Bayerna, ali otom potom.
Kako kaze transfermarkt Gustavo dobio Michinu 6-icu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Louis van Gaal ist bestens gelaunt aus dem Weihnachtsurlaub zurückgekehrt. Vor der Abreise ins Trainingslager nach Katar war er sogar zu Scherzen aufgelegt. „Vielleicht kommt noch ein Spieler diese Woche“, diktierte der FCB-Chefcoach den Journalisten in die Notizblöcke. Ein Spieler, der alle Positionen „im angreifenden Bereich“ spielen könne. Die Wahrscheinlichkeit betrage „99 Prozent“. Wen Van Gaal damit meinte? Arjen Robben!The Game je napisao/la:Van Gaal rekao da je 99% sigurno da ce do kraja sedmice jedan ofensivspieler biti potpisan, nije naveo ime![]()
![]()
Izvor je teletext Eurosporta![]()

Ali nas j*** sve redom.
Ko je taj ofanzivac koji dolazi? Pa Arjen Robben!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo sa Alabom je odlicno. Kod nas nece moci igrati jos za par godina, a kod njih ce moci da pokaze sve sto zna. Isto je bilo i sa Krosom, fino se dokazao u Neverkusenu i onda smo ga mi vratili tamo gdje mu je mjesto.
Dovodjenjem Gustava mislim da smo odradili dobar posao, jos kad se vrati Robben bit ce odlicno. A za ovog sto govore da cemo potpisati do kraja sedmice, pa nije valjda Torres jbt.

Dovodjenjem Gustava mislim da smo odradili dobar posao, jos kad se vrati Robben bit ce odlicno. A za ovog sto govore da cemo potpisati do kraja sedmice, pa nije valjda Torres jbt.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- moustapha
- Kontakt:
Meni se taj Shaqiri nikako ne svidja. Ne kazem da nije dobar igrac i vjerovatno ce se razvijati i dalje, ali sam skeptican da je pravi kvalitet za Bayern. Ne volim kada gomilamo igrace, odnosno dovodimo slicne onima koje vec imamo u timu.
Kada dolaze novi igraci, onda neka budu pojacanja.
#divovi
Slazem se sa ovimmoustapha je napisao/la:Meni se taj Shaqiri nikako ne svidja. Ne kazem da nije dobar igrac i vjerovatno ce se razvijati i dalje, ali sam skeptican da je pravi kvalitet za Bayern. Ne volim kada gomilamo igrace, odnosno dovodimo slicne onima koje vec imamo u timu.
Ali,ova nam je godina dobro pocela nadam se da ce i nastaviti

41.21.1.
Pa eto Gustavo je pojačanje, barem bi tako trebalo biti.moustapha je napisao/la:Meni se taj Shaqiri nikako ne svidja. Ne kazem da nije dobar igrac i vjerovatno ce se razvijati i dalje, ali sam skeptican da je pravi kvalitet za Bayern. Ne volim kada gomilamo igrace, odnosno dovodimo slicne onima koje vec imamo u timu.

Mora se imati i ergänzung-spieler, pogotovo na krilima zbog čestih ozljeda naših pljačkaša.

Vom Jäger zum Gejagten
ako dovedu shaqirija onda su mene poslusali
i ja se slazem da je dobra stvar da alaba malo sakupi spielpraxis u hoffenheimu.....gustavo sto je dosao naravno super stvar.....sada odjednom opet nije sigurno da ce van bommel ostat do kraja sezone, jer sad je izjavio odjednom da se ipak moze desit svasta do 31. januara....van gaal je sto se tice jos jednog igraca izjavio da 99 posto ce ove sedmice doci jedan igrac koji moze biti u ofanzivi upotrebljiv na svim pozicijama...mozda je zaista shaqiri, nema neki za sad konkretnih informacija

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
De malo citajte prethodne postove.
Nema dolaska novog igraca koji ce popuniti roster kao ofanzivac. Kada je LvG rekao da dolazi novi igrac, uslijedilo je pitanje koji? Krajnji odgovor je bio Arjen Robben!

Nema dolaska novog igraca koji ce popuniti roster kao ofanzivac. Kada je LvG rekao da dolazi novi igrac, uslijedilo je pitanje koji? Krajnji odgovor je bio Arjen Robben!

Malo se zezn'o kada je rekao da može igrati sve pozicije u napadu. Ili i on misli (kao šećer) da Arjen može igrati 10-u ili polušpica?Omerbavarac je napisao/la: Krajnji odgovor je bio Arjen Robben!

Ima tu svega, prelazni rok je tek počeo.
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /27380.php
Vom Jäger zum Gejagten
- bayern4ever
- Kontakt:
Van Gaal ocito je zaboravio da je Robben vec igrac BayernaOmerbavarac je napisao/la:De malo citajte prethodne postove.![]()

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.