FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 12 feb 2014, 17:33

ChWilla je napisao/la:ima željo uknjižen stadion na sebe. i upravo zato, što će vlast renovirati nešto što neće njoj ostati?
jer smo udruzenje gradjana...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 feb 2014, 17:43

i šta onda?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 feb 2014, 18:48

kao i vecina navijaca ne podnosim Amara al moram priznati da ga jako cijenim ,jednostavno je autoritet a pokazao je da ima i znanja ,sad gledam ovaj klip s presa kako je pricao za Hodzica :lol: hoces neces vozdra jarane i za sve ostale znaci pokazuje tim zvjezdicama koje glavni i da mora biti neki red ,zbog toga je i imao toliko uspjeha .

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 12 feb 2014, 20:47

normalaba je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Haj još koji put isti post napisi hibridu
Cemu takav ton i nazivanje kojekakvim imenima?
Udavi jednolicnim postovima.... ako imas sta novo reci izvoli.
E vidis ja ovaj forum pratim jako dugo.Mene udavise ove price oko stadiona.Kako ne mozete da shvatite da od toga za sada nema nista ljudi.Zivimo u drzavi koja se malo malo zaduzuje kod mmf-a.Zivimo u drzavi u kojoj su minimalna ukaganja u privredu.Vjeruj te mi u takvo okruzenje nece niko normalan da ulaze.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 feb 2014, 21:32

SarajlijaTM je napisao/la:Nudilo se mnogo toga, sve su to pojedini, koji NISU VISE U KLUBU @pitic, odbili.
Svaka čast ostalima pa se prljavi ves nije nosio van kluba pa dusmani mogu samo nagađati, a "legende" kluba mirno proći ulicom bez da ih se popljuje.

@pitic, zao mi je sto cu te razočarati, ali para ima dovoljno za mir u kuci i mirno privođenje sezone kraju. Nema se za pravljenje novog stadiona, ali se u renoviranje krece vrlo brzo.

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Ovim postom si direktno priznao (što sam ja već znao) da se je mnogo toga prljavog radilo iza leđa navijača Željezničara i da dan danas većina navijača Željezničara neznaju šta se je sve među četiri zida radilo, a navijači moraju znati šta se u klubu dešava upravo da pojedinci ili grupe nebi mogle opstruirati pozitivne stvari radi svojih ličnih interesa. Zar se legende brane na taj način tako što će se šutiti što se je sve radilo među četiri zida? Opet ponavljam navijači moraju znati šta se dešava u klubu jer klub je vlasništo navijača (udruženje građana), a ne vlasništvo pojedinaca ili interesnih grupa.

Predzadnja rečenica tvoga posta nije vrijedna komentarisanja, ali ću ipak reči da ja ne živim od konfuzo - potresnih događaja u komšijskoj avliji. Vi i vaša uprava sami odlučujete o stvarima šta će se dešavati u vašoj avliji.

I još jedna stvar mi je zapala za oko. Svi imalo upućeniji znaju da je Muharemović dobio otkaz, a mediji su prenijeli info da je dao ostavku. Jel se Željezničar boji reći javno da su dali otkaz svom direktoru radi nerada ili ga samo ne žele obrukati javno zbog toga što je bio nekadašnji igrač Željezničara?
SRETAN BROJ - 1725

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 feb 2014, 21:50

ne bi se baš reklo sudeći po količini pisanja na našoj temi, iz dana u dan.

da dželo nije nikad ni bio za funkcije koju je obavljao zna svako ko ga je ikad upoznao i to je jedno od rijetkih pitanja gdje će se složiti 99.9% navijača želje. ali nije dušmanin želje, već samo ograničen za tu funkciju, i zbog toga nema nikakve potrebe da ga se javno šikanira i da mu se upropaštavaju izgledi dalje u životu. ko je ikad ikakav biznis radio u životu - shvatiće o čemu govorim.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 feb 2014, 21:58

ChWilla je napisao/la:ne bi se baš reklo sudeći po količini pisanja na našoj temi, iz dana u dan.

da dželo nije nikad ni bio za funkcije koju je obavljao zna svako ko ga je ikad upoznao i to je jedno od rijetkih pitanja gdje će se složiti 99.9% navijača želje. ali nije dušmanin želje, već samo ograničen za tu funkciju, i zbog toga nema nikakve potrebe da ga se javno šikanira i da mu se upropaštavaju izgledi dalje u životu. ko je ikad ikakav biznis radio u životu - shvatiće o čemu govorim.
Na prvu rečenicu ću reći samo da volim da budem informisan ništa više od toga. Hvala na ukratkom i konkretnom odgovoru. :D
SRETAN BROJ - 1725

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 12 feb 2014, 22:16

Stadion Grbavica prvi stadion u BiH sa wireless pristupom internetu

http://fkzeljeznicar.ba/stadion-grbavic ... tu/8005/#_" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 feb 2014, 22:18

fkzeljeznicarba je napisao/la:Stadion Grbavica prvi stadion u BiH sa wireless pristupom internetu

http://fkzeljeznicar.ba/stadion-grbavic ... tu/8005/#_" onclick="window.open(this.href);return false;
I Grbavica i Kosevo ce u isto vrijeme imati WI FI.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 12 feb 2014, 22:30

Ćutahija stigao u Liverpool

http://fkzeljeznicar.ba/cutahija-stigao ... pool/8003/" onclick="window.open(this.href);return false;

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 feb 2014, 22:59

Ovo za wifi treba samo clanovima omoguciti
NO PYRO NO PARTY

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 feb 2014, 23:01

Meni cista glupost, ali eto mozda se nekome svidja

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 feb 2014, 23:03

Ne treba nikako, isto kao sto danas svaki kafic im wi-fi pa kad se okupe svi bulje u ekrane umjesto da pricaju oci u oci, da uzivaju, a sutra treba da tribinama udaraju statuse, tagaju se, pa kad bude prilika, gol da se pitaju "sta bi, ko dodade, ko pade, kako-sta" ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 feb 2014, 23:05

E upravo to, jebote zna se sta je stadion i u cemu se tamo uziva, novinarima omoguciti OK

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 feb 2014, 23:22

kvesa bi sutra trebao potpisati novi ugovor :)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 13 feb 2014, 00:38

Amar danas na pressici fino reče da se ugovori nisu mogli potpisati iz tehničkih razloga, igrači su imali dva dana slobodno, a ugovore će potpisati sutra vjerovatno.

Iskreno meni se sviđa što je Amar odlučio da uloži pare na produženje ugovora igrača koji su već duže u ekipi, a i realno imaju kvalitet, nego da smo ih pustili, pa na ljeto tražili nove igrače i ponovo uigravali tim kao ovi što lafo pjenimo na njih.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 feb 2014, 00:43

Sto se tice Wi-fi-ja mislim da ovim potezom klub zeli na stadion privuci sto vise navijaca...
Nazalost danasnje drustvo je takvo da 90% ne moze bez interneta i FB-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 13 feb 2014, 01:03

Pa 99% ljudi prica o evropskim standardima i njihovim pracenju... Ko ima averziju od toga nece ga ni koristiti i sta je problem..

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 13 feb 2014, 01:07

Cuj sad i wifi ne valja... Svasta!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 feb 2014, 01:37

dobra stvar wifi ko da su mene pitali,taman da se listic pogleda na poluvremnu :D
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, soe i 118 gostiju.