FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 10 feb 2014, 21:52

Plavi savladali Zvijezdu sa 3:1

http://fkzeljeznicar.ba/plavi-savladali ... a-31/7981/" onclick="window.open(this.href);return false;

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 feb 2014, 23:01

Toliko o ovim pripremnim utakmicama. Mi uzmemo Zvijezdu 3:1, Zvijezda-Borac 3:0, Borac-Zeljo 3:1. Rezultati su u drugom planu, raduju strjelci golova, Bucan kad bi igrao bar u pola kao protiv Viktorije bio bi vrhunsko rjesenje na poziciji lijevog krila, desnog beka.. sta god. Brkovic se mozda preporodi i donese novu dimenziju u igri prema naprijed, ko zna. Alibasic nadolazi, raduje to sto u njemu mozda imamo jos jednog igraca koji moze pomoci, a mlad je, moze napredovati.
Željo je nastupao u sastavu: Antolović, Stanić, Bogdanović, Zeljković, Spahić, Tomić, Hasanović, Selimović, Svraka, Jamak i Ramić. U drugom dijelu su priliku dobili: E. Sadiković, Alibašić, Bučan, Fejzić, Memija i Brković.
Nema Zolotica, Kerle, Hasanhodzica, D. Sadikovica :?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 feb 2014, 23:11

exbabilon je napisao/la:Toliko o ovim pripremnim utakmicama. Mi uzmemo Zvijezdu 3:1, Zvijezda-Borac 3:0, Borac-Zeljo 3:1. Rezultati su u drugom planu, raduju strjelci golova, Bucan kad bi igrao bar u pola kao protiv Viktorije bio bi vrhunsko rjesenje na poziciji lijevog krila, desnog beka.. sta god. Brkovic se mozda preporodi i donese novu dimenziju u igri prema naprijed, ko zna. Alibasic nadolazi, raduje to sto u njemu mozda imamo jos jednog igraca koji moze pomoci, a mlad je, moze napredovati.
Željo je nastupao u sastavu: Antolović, Stanić, Bogdanović, Zeljković, Spahić, Tomić, Hasanović, Selimović, Svraka, Jamak i Ramić. U drugom dijelu su priliku dobili: E. Sadiković, Alibašić, Bučan, Fejzić, Memija i Brković.
Nema Zolotica, Kerle, Hasanhodzica, D. Sadikovica :?
Ma to zahvaljući Bogdanoviću koji dojučerasnje saigrače,prije svega napadače ,dobro poznaje te ih je strpao u dzep :D Sve u svemu čestitke. ;)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 feb 2014, 07:46

Šta je ovo Brković poludio na pripremama :mrgreen:
Nek zabije 5 u ligi i dosta :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 11 feb 2014, 09:01

Već sam nekoliko puta spominjao informisanost i sada ponovit ću potpuno podržavam @boccacio-a. I ja sam jedan od onih koji nikako ne idu na temu rivala sa Koševa. Oni me ne zanimaju. Takav sam. Ponekaad pročitam kad mi je dosadno nešto, ali isto tako uđem i na temu Borca, Širokog i sl. ali rijetko kad pišem. Kod komšija nikad ne pišem jer ne žellim da i oni mene ovdje smaraju mada sam siguran da se ne bi ljutili da pišem jer ne provociram. Sa drug strane dosta vas odavde pišete tamo a ovdje dosta njih i stvarno ste smorovi. Nemam ja ništa protiv toga da se piše, ali normala. Pa i šale i provokacije su ok, ali dobre i zanimljive ali kad počnete sa pričom ovaj je dijete onaj je dijete. Ti si kreten ovaj je debil i sl. ubijate. Što ovo pišem? Zato jer me ne zanima šta oni rade ali naravno ulazim na netu i htio ne htio vidim vijesti (da mi neko sad ne bi rekao kažeš ne zanima te a znaš). ISto i na fejsu i svuda. Ja vjerujem da je ovo podmlađivanje i put kojim smo sada krenuli ispravno i dajem punu podršku. Bez obzira i na Jajala (kojeg smatram jedinim pravim pojačanjem komšija) . Ostalo je nivo naše lige i mislim da je bolje ovo što mi radimo pa iako je razlog možda najviše nedostatak finansija. Bit će šta bude. Osvojit će titulu ko bude bolji. I da je ne osvojimo ( a desit će se nekad i to) meni je najbitniji put kojim mi idemo. Ako je on ispravan bit će i titula i svega bez obzira na trenutni rezultat ili ako nkead ne osvojimo ništa. DA bi taj put bio bolji potrebno je i bolje informisanje raje. Daleko od toga da to treba biti kao u komšija gdje se po meni pretjeruje, ali oni su tim nekim stvarima vrlo vješto prikrivali neke nedostatke pa su dobili na vremenu u ispravljanju istih. Kod nas je druga krajnost. Nema skoro nikakve info, a najbolje je da to bude na normalnom nivou. MOžda se želi smanjiti pritisak sa djece, ali pritisak ne nameće info da li je i kad će Kvesa potpisati npr. i sl.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 feb 2014, 09:33

http://www.glas-slavonije.hr/225462/6/B ... io-u-pomoc

nisam listao ranije,ako je ko vec postavio,jbg

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 11 feb 2014, 11:04

mukitmovac je napisao/la:
domorocki je napisao/la:dobili 3-1
Ti nam rece za nekog zanimljivog igraca, pa sta bi?
Otišao dalje,jbga
Einigkeit und Recht und Freiheit

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 11 feb 2014, 14:23

domorocki je napisao/la:
mukitmovac je napisao/la:
domorocki je napisao/la:dobili 3-1
Ti nam rece za nekog zanimljivog igraca, pa sta bi?
Otišao dalje,jbga
PA možemo li znati ko je bio u pitanju sad kad je propalo?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 feb 2014, 14:50

šta nas briga ko neće doći? sad ću ih ja iz glave nabrojati stotinu koji neće doći :mrgreen:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 11 feb 2014, 15:05

ChWilla je napisao/la:šta nas briga ko neće doći? sad ću ih ja iz glave nabrojati stotinu koji neće doći :mrgreen:
Jbg mene interesuje čisto onako da vidimo ko je trebao pa iz toga možda možeš zaključiti ko se traži i sl.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 feb 2014, 15:36

1 od 1000 ovakvih postova se pokaže istinitim. sve su šanse da nećeš biti ništa pametniji i da ti kaže... :mrgreen:

Zlatnidecko
Kontakt:

Post Postao/la Zlatnidecko » 11 feb 2014, 18:12

Jel zna neko gdje se mogu naci slike sa utakmice protiv Zvijezde ili neki snimak??hvala unaprijed

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2014, 18:46

Cija majka tanku vunu prede,vidjet ce se na kraju a do tada adios amigos.
Ako osvojimo i ove godine titulu ,da li ćemo i mi biti sampioni svemira ili samo BIHPL?
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 feb 2014, 19:26

MuhamedTM je napisao/la:Ako osvojimo i ove godine titulu ,da li ćemo i mi biti sampioni svemira ili samo BIHPL?
Samo šampioni PL BiH, nemamo mi milione kao kone da kupimo letjelicu da mozemo putovati. :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 feb 2014, 19:50

Gledam ovaj kup Francuske izmedu Cano vs. Mompelair. Inace, Cano je 4 FRA liga, a imaju istok i zapad bas onakav kakav nama treba.

Moze li mi neko pomoci da pronadem ovaj njihov stadion? Hvala

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 11 feb 2014, 19:52

slika
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 feb 2014, 20:09

DzoleZeljo je napisao/la: Moze li mi neko pomoci da pronadem ovaj njihov stadion? Hvala
Nije Kano, nego Cannes ili ti ga Kan na našem. Čini mi se da je naša reprezentacija 2009 ili 2010 igrala na ovom stadionu prijateljsku utakmicu sa Omanom. Evo slika stadiona.
slika
slika
slika
slika
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 feb 2014, 23:58

@bagrcavi - E hvala prijatelju.

Ja mislim da je ovo izvodivo, a realno je sa nasim mogucnostima.

Ovaj istok je perfektan, cak sto vise na ovom zapadu bi samo ostavio donji red tribine, a na gornjem bi samo mjesto za novinara napravio.

Po mojoj nekoj procjeni, ovaj istok prima 5.000, zapad mozda 6.000 (samo sa donjim redom)...

Moglo bi ovo proci sa jedno 4 mil KM. (Iskok i zapad). Naravno, ovakav tip tribine.

Zapad bi kostao 2.5 mil KM, dok bi istok 1.5 mil KM.

Sto se juga tice, samo bi na donji dio dodao jos stolice, sredio zastitnu ogradu i WC-ove osposobio.
Koliko bi kostalo da se postave stolice na donji dio juga i da se naprave WC-ovi? Mislim na eksterne WC, ako me mozete svatiti. Onakav isti kao sto imamo, samo ga renovirati. E takav jos jedan dodati samo na jugo-istok.

Tako uz osvojenu titulu, eventualan neki uspijeh na EURO SCENI, plus neki sponzor da se nade, ovo bi vrlo lako mogla postati stvarnost.

Nekih mozda 5 mil KM za renoviranje Grbavice (Zapad, Istok, Jug plus teren sto cemo uskoro raditi)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 feb 2014, 02:31

DzoleZeljo je napisao/la:@bagrcavi - E hvala prijatelju.

Ja mislim da je ovo izvodivo, a realno je sa nasim mogucnostima.

Ovaj istok je perfektan, cak sto vise na ovom zapadu bi samo ostavio donji red tribine, a na gornjem bi samo mjesto za novinara napravio.

Po mojoj nekoj procjeni, ovaj istok prima 5.000, zapad mozda 6.000 (samo sa donjim redom)...

Moglo bi ovo proci sa jedno 4 mil KM. (Iskok i zapad). Naravno, ovakav tip tribine.

Zapad bi kostao 2.5 mil KM, dok bi istok 1.5 mil KM.

Sto se juga tice, samo bi na donji dio dodao jos stolice, sredio zastitnu ogradu i WC-ove osposobio.
Koliko bi kostalo da se postave stolice na donji dio juga i da se naprave WC-ovi? Mislim na eksterne WC, ako me mozete svatiti. Onakav isti kao sto imamo, samo ga renovirati. E takav jos jedan dodati samo na jugo-istok.

Tako uz osvojenu titulu, eventualan neki uspijeh na EURO SCENI, plus neki sponzor da se nade, ovo bi vrlo lako mogla postati stvarnost.

Nekih mozda 5 mil KM za renoviranje Grbavice (Zapad, Istok, Jug plus teren sto cemo uskoro raditi)
ma iskreno taraba je stadion,mislim nije toliko,al ako cemo vec pravit daj onda da se pravi da valja
=\_1921_/=

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 12 feb 2014, 04:05

Po mom mišljenu Sturmova UPC-Arena najviše podsjeća na Grbavicu kad bi bile sve tribine poput sjevera...

slika
slika
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, CentarsutNaClanak921, Levin i 33 gosta.