Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la AA23 » 24 apr 2018, 12:46

QUARTERBACK je napisao/la:
japa je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:najcrnje u svemu sto cech nije kepec a opet ne moze nista da odbrani dan te yebo 50 golova smo primili :rol:
Ma do golmana je to :lol: :lol:

Evo vidis, najbolje ocjenjeni stoper lige Mustafi :rol:
pa jest do golmana :lol: :lol:
ma jok vedo do tebe je yebote sta mi znamo, sveti paja zna

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 apr 2018, 13:03

Vi najbolje znate znalci, Xhaka, Mustafi, Lacazette pojacanja svjetske klase za napad na titulu :rol: :rol:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 24 apr 2018, 13:15

Ybg bio covjek klasa, vjerovatno najbolji golman Premier lige ikad ili barem top 3 ali nista ne traje vjecno. Uhvatile ga godine, grijesi vrlo cesto, direktni krivac za dosta primljenih golova i ostaje mu sad mogucnost da bude rezerva nekome mladjemu. Ne vidim razlog cemu rasprava oko tako ocigledne stvari. Ne kaze niko da je qrcina od golmana bio kroz karijeru ali je grohno ove sezone. Cijenim ga puno ali vrijeme je za novog golmana a jednog od ove dvojice ostaviti za rezervu.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 apr 2018, 13:23

ma dzaba pricas, vidis da je bukvalan i tvrdoglav, da sad kazes zemlja je okrugla on ce reci nije ravna je to ploha

cech je klasa koja je imala najbolje dane u celziju, naravno da je cinjenica da je arsenalova odbrana komedija, ali i cech nije nista spektakularan jer je i on dosta golova primio totalno bezveze, uopste ga ne mrzim niti ga krivim za toliko stvari, ali da je kriv za neke golove, definitivno jeste

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 24 apr 2018, 13:27

AA23 je napisao/la:ma dzaba pricas, vidis da je bukvalan i tvrdoglav, da sad kazes zemlja je okrugla on ce reci nije ravna je to ploha

cech je klasa koja je imala najbolje dane u celziju, naravno da je cinjenica da je arsenalova odbrana komedija, ali i cech nije nista spektakularan jer je i on dosta golova primio totalno bezveze, uopste ga ne mrzim niti ga krivim za toliko stvari, ali da je kriv za neke golove, definitivno jeste
Bio je dobar Cehonja i kad je dosao u Arsenal ali ove sezone je pao qrcu za usi ybg nista nije vjecno. Hvala mu za sve ali njemu je klupa ili noga ljetos. :salut:

A nije pajoni tvrdoglav, zna on sve ovo samo ubija dosadu i yebe raju po forumu. Nije toliko ogranicen da ne vidi osnovne stvari. :mrgreen:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 apr 2018, 13:29

Lik cita ono sto mu odgovara, evo Artetis mu kaze da je ovo preuzeto sa sajta Premier lige a ne sa nekih lijevih stranica on odmah okrene na Xhaku, Lacazetta i ostale.
VGS je napisao/la:Ybg bio covjek klasa, vjerovatno najbolji golman Premier lige ikad ili barem top 3 ali nista ne traje vjecno. Uhvatile ga godine, grijesi vrlo cesto, direktni krivac za dosta primljenih golova i ostaje mu sad mogucnost da bude rezerva nekome mladjemu. Ne vidim razlog cemu rasprava oko tako ocigledne stvari. Ne kaze niko da je qrcina od golmana bio kroz karijeru ali je grohno ove sezone. Cijenim ga puno ali vrijeme je za novog golmana a jednog od ove dvojice ostaviti za rezervu.
Fazon je sto ovo svi mi govorimo, nemamo mi nikakve koristi od toga sto je on prije bio dobar kad vise nije ni blizu tog. Kakve nama koristi od onog Simenovog podatka da je doso prvi do 200 CS kad covjek ne zna izbiti lopte. Ali eto pajino je da udara kontru isto ko sto je Jackovo da vodi diskusiju sam sa sobom.
Pld W D L
38 26 12 0

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 24 apr 2018, 13:35

anell je napisao/la:Lik cita ono sto mu odgovara, evo Artetis mu kaze da je ovo preuzeto sa sajta Premier lige a ne sa nekih lijevih stranica on odmah okrene na Xhaku, Lacazetta i ostale.
VGS je napisao/la:Ybg bio covjek klasa, vjerovatno najbolji golman Premier lige ikad ili barem top 3 ali nista ne traje vjecno. Uhvatile ga godine, grijesi vrlo cesto, direktni krivac za dosta primljenih golova i ostaje mu sad mogucnost da bude rezerva nekome mladjemu. Ne vidim razlog cemu rasprava oko tako ocigledne stvari. Ne kaze niko da je qrcina od golmana bio kroz karijeru ali je grohno ove sezone. Cijenim ga puno ali vrijeme je za novog golmana a jednog od ove dvojice ostaviti za rezervu.
Fazon je sto ovo svi mi govorimo, nemamo mi nikakve koristi od toga sto je on prije bio dobar kad vise nije ni blizu tog. Kakve nama koristi od onog Simenovog podatka da je doso prvi do 200 CS kad covjek ne zna izbiti lopte. Ali eto pajino je da udara kontru isto ko sto je Jackovo da vodi diskusiju sam sa sobom.
:lol: :lol: :lol:

Haj ovaj opet pise nesto, nekad pametno nekad glupo ali Seaman je otac ove teme. Ja mislim da on ima tamo spreman kalup sa onim smajlicima i sve fino razdvojeno i fino to kopira i izmedju lupa prvo sto mu padne na pamet. :mrgreen:
Siguran sam da taj lik ne procita 80% komentara ljudi koji mu odgovore nit ga interesuje. :lol:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 apr 2018, 13:43

slika

Gledaj ih, isto ovako. :rol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 apr 2018, 13:48

Haha kakvi klaunovi ne vjerujem...pa jel ja poricem Cechove greske? Svaki golman grijesi pa sto ne bi i Cech koji igra iza najgore odbrane evrope od ovih zvucnijih ekipa i logicno ce da ce takva nestabilnost isprovocirati neke greske. Neke od tih gresaka su bile totalno nepotrebne i sa ozbiljnijom odbranom se ne bi nikad dogodila kao sto je ona kad retardirani Monreal sam samcat gradi loptu da izadje u aut iako je imao potpunu kontrolu mogao je da krene sa njom naprijed odigra pas ili je nabije u napad. Glupi panj gradi loptu da izbori aut iako nema igraca protivnika oko njega i kad izvodi aut igraci protivnicke ekipe izlete naprijed i krenu sa presingom na kraju dva debila Mustafi i Monreal navlace citav vezni red i napad protivnika nadomak sensesterca i vracaju Cechu na kojeg vec izlijecu dva igraca znajuci da ce dva panja upravo to odigrati i naravno to je situacija u kojoj si pod presingom imas malo vremna da reagujes i naravno Cech pogrijesi i svi u statistiku ide greska za gol Cecha a Mustafi i Monreal dobiju dobru ocjenu na onom slagiranom ratingu jer to statisticki nije njihova greska.

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 24 apr 2018, 14:23

Anele, zini da ti nesto kazem,

Cech grijesi ali i drugi grijese,
doduse, to sto Cech puno grijesi i nije bitno jer i drugi grijese :rol:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 24 apr 2018, 14:39

kad na kraju sezone izađe podatak da je čovjek branio više od pola tekmi poluozlijeđen :kafa: vojaeorljupci će biti u mišjim rupama :rol: nekima čudno kako nemože ispucati loptu :rol: tad će im biti neke stvari jasnije :kafa: ajmo još pljuvanja samo da bi nešto uzdigli onu kepec prevaru koja nemože do prečke ili stative kolko je mali :lol: ili je rješenje da prevara od skauta dovede horna koji nezna jel bi rukama ili nogama na loptu :lol: za takve prevare Cech je još uvijek tata mata svoga zanata

bega_afc je napisao/la:
Gledaj ih, isto ovako. :rol:

dođi kod moga da ti gaće i riticu skroji za par sekundi :kafa:

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 24 apr 2018, 14:40

Povrijedjen? Šta ga boli? Kuratz? :rol: :rol:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 24 apr 2018, 14:44

Jack je napisao/la:Povrijedjen? Šta ga boli? Kuratz? :rol: :rol:

**** od guženja vojaeorljubaca u čvalje :kafa:

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 24 apr 2018, 15:03

On nas a tebe i njega Premierligasi. Šta mislis ko ce gore proci u tom strasnom zanosu? :rol: :rol:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 apr 2018, 15:32

Dzeko pusi ga.
Recimo to da je povrijedjen vazi kod Cecha ali kod Lacazetta ne vazi :rol:
Pld W D L
38 26 12 0

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 apr 2018, 16:39

dupli standardi za dvojicu punoglavaca

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 apr 2018, 18:51

Pa Lacazette je svoj povredu odbolovao koliko se sjecam. Za Cecha ne znam dal je povrijedjen ali ne bi me iznenadilo da je bio jer u svojoj velicanstvenoj karijeri nije imao ovako prosjecnu sezonu pa bi neka ozlijeda koja mu je smetala bila logicno objasnjenje. Vjerovatno je zbog voajera igrao jer je cak i doticni strucnjak izgubio povjerenje u kolumbijskog vrtnog patuljka.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 apr 2018, 19:51

japa je napisao/la:Pa Lacazette je svoj povredu odbolovao koliko se sjecam. Za Cecha ne znam dal je povrijedjen ali ne bi me iznenadilo da je bio jer u svojoj velicanstvenoj karijeri nije imao ovako prosjecnu sezonu pa bi neka ozlijeda koja mu je smetala bila logicno objasnjenje. Vjerovatno je zbog voajera igrao jer je cak i doticni strucnjak izgubio povjerenje u kolumbijskog vrtnog patuljka.

odbolovao je sada vjerovatno, ali vuče je otkako je došao i onaj "slump" tako reći je uzrok zašto je ustvari bio loš iako je opet dao golova sa najgorom igrom Arsenala definitivno

zato ga je i Wenger vadio prije 70tih minuta najvjerovatnije, negdje sam čitao da nije bio potpuno spreman i da je ta operacija bila neminovna

opet više je golova postigao od Morate i Lukaku ima samo 3 više gola u ligi, a Lacazette dosada nije uopšte igrao kup utakmice ili bilo šta osim lige

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 apr 2018, 19:56

Odbolujem svaku loptu, koju ti ni pipnut' neeeeeceeeees... :rol:

Povrijedjena mu motorika. :lol:

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 24 apr 2018, 20:34

E jbga onda, steta je ako je povrijedjen. Bas se i ja cudim nedavno kako je moguce da on prima ovoliko golova?! Prvo sam mislio da mu je neko sihire bacio ali izgleda da je povreda

:rol:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.