NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Znaju li se imena novih igraca?
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ajmo dajte kakve insajderske 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa konkretnije se radilo u zadnje vrijeme, kako sam upratio završili su oko terena coklju za ogradu, razvedene su električne instalacije za reflektore.gattuso1919 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 18:10Ozbiljno se rijesava pomocni teren?? Nisam odavno bio na stadionu, otkako je pocela sezona suhog mesaNeRi_K je napisao/la: ↑17 jan 2025, 17:41Od puno priče na kraju nismo dobili ništa, a ko je kriv za dešavanja u prvom dijelu sezone nije ni bitno, jer svakako od kraja rata pa do danas niko nije snosio odgovornost za sve loše što se desilo u našem klubu.
Ono što je pozitivno pred nastavak sezone je ostanak Admira Adžema koji je zasigurno kvalitetan trener, povratak Igora Abdihodžića na mjesto kondicionog trenera, zakazivanje početka priprema u pravo vrijeme, vraćanje Zarića i Bilića, te kako stvari stoje završetak radova na pomoćnom terenu do polovine proljeća.![]()
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
E vala ako na tome, sad zaustave radove onda smo bas prevazisli sami sebeNeRi_K je napisao/la: ↑19 jan 2025, 19:45Pa konkretnije se radilo u zadnje vrijeme, kako sam upratio završili su oko terena coklju za ogradu, razvedene su električne instalacije za reflektore.gattuso1919 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 18:10Ozbiljno se rijesava pomocni teren?? Nisam odavno bio na stadionu, otkako je pocela sezona suhog mesaNeRi_K je napisao/la: ↑17 jan 2025, 17:41Od puno priče na kraju nismo dobili ništa, a ko je kriv za dešavanja u prvom dijelu sezone nije ni bitno, jer svakako od kraja rata pa do danas niko nije snosio odgovornost za sve loše što se desilo u našem klubu.
Ono što je pozitivno pred nastavak sezone je ostanak Admira Adžema koji je zasigurno kvalitetan trener, povratak Igora Abdihodžića na mjesto kondicionog trenera, zakazivanje početka priprema u pravo vrijeme, vraćanje Zarića i Bilića, te kako stvari stoje završetak radova na pomoćnom terenu do polovine proljeća.![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ima li Mariagge i Victora u gradu
Zna li neko kad je prozivka sutra?

Zna li neko kad je prozivka sutra?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nastupao je za Slobodu Novi Grad, Slobodu Mrkonjić Grad i Famos Vojkovići, a igra na poziciji stopera i zadnjeg veznog.
Ove sezone odigrao 15 utakmica i zabio 1 gol. Redovan starter u Famosu
Danas je održana prozivka i odrađen prvi trening, tri nova igrača su za sada tu Zarić, Šehić i Fontemachi.
Victor i Marriagga su opravdano odsutni i trebali bi se pridružiti ekipi u narednim danima, a i Bilić bi kako stvari stoje trebao biti povratnik u redove crveno-bijeli.
Vjerujem da će Adžem do početka iduće sedmice imati kompletiran igrački kadar, pripreme su krenule na vrijeme, Igor je tu i siguran sam da će biti najbolje fizički spremljena ekipa u ligi.
Danas je usvojen budžet Grada Bihaća, tako da ni tu ne bi trebalo biti problema sa tranšama novca prema Sportskom savezu, a onda prema NK Jedinstvo.
Victor i Marriagga su opravdano odsutni i trebali bi se pridružiti ekipi u narednim danima, a i Bilić bi kako stvari stoje trebao biti povratnik u redove crveno-bijeli.
Vjerujem da će Adžem do početka iduće sedmice imati kompletiran igrački kadar, pripreme su krenule na vrijeme, Igor je tu i siguran sam da će biti najbolje fizički spremljena ekipa u ligi.
Danas je usvojen budžet Grada Bihaća, tako da ni tu ne bi trebalo biti problema sa tranšama novca prema Sportskom savezu, a onda prema NK Jedinstvo.
Znas li mozda s kim se pregovara?NeRi_K je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:10Danas je održana prozivka i odrađen prvi trening, tri nova igrača su za sada tu Zarić, Šehić i Fontemachi.
Nemam u ovome trenutku nikakvih informacija, jedino sam siguran da Adžem neće nabacati nepotrebnih igrača koji će opteretiti budžet.
Vjerujem da i ova dvojica koja su uz Zarića došla sigurno njegova želja i zna šta može očekivati od njih. Adžem će zasigurno imati jeftiniju ekipu za minimalno 30% u odnosu na ekipe koje smo imali unazad nekoliko godina.
Vjerujem da i ova dvojica koja su uz Zarića došla sigurno njegova želja i zna šta može očekivati od njih. Adžem će zasigurno imati jeftiniju ekipu za minimalno 30% u odnosu na ekipe koje smo imali unazad nekoliko godina.
Ima li kakvih informacija iz kluba?
Nista jos izgleda, cekamo ta pojacanja da vidimo...
Stize Mariagga za par dana. Pojacanje je sto ce on i Victor ostati
ne znam kako se isplati momcima vratiti iz njihovih drzava al drago mi je sto se vracaju.

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Daj hardene reci nam ta imena vise.
Iako sam uvijek kritikovao, sad ipak treba pohvaliti situaciju oko kluba izgledamo mozda najzdravijw u zadnjih 10 godina.
Iako sam uvijek kritikovao, sad ipak treba pohvaliti situaciju oko kluba izgledamo mozda najzdravijw u zadnjih 10 godina.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Nemam pojma ko ni ti, samo se nadam da ce sto prije biti zavrsenoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 jan 2025, 14:01Daj hardene reci nam ta imena vise.

Čelnici Jedinstva veoma aktivni u prelaznom roku: Imran Bilić i Mladen Milošević novi golmani Jedinstva
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Kakav je taj Mladen, jek Bilic doveden da bude prvi golman ili jos masta o Turskoj?
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma mislim da ce biti prvi golman... ne znamo nista o MladenuInatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 jan 2025, 14:43Kakav je taj Mladen, jek Bilic doveden da bude prvi golman ili jos masta o Turskoj?

Božić igra na poziciji krilnog napadača i ima 22 godine polusezonu proveo u dresu Kozare.
Nascimento igra na poziciji lijevog beka i ima 24 godine, a polusezonu proveo u dresu Tomislava.
Emmanuel Victor Santos Carneiro i Zdravko Šeparović u drugom dijelu sezone neće nositi dres Jedinstva.
Ipak se Victor ne vraća iz Brazila
Treba ovdje jos par pojacanja i vidjet cete da ce biti ekstra, @InatSilanBosanski sjecas se kad sam govorio u pocetku sezone da ovdje ima dobirh igraca ti mi nisi vjerovao, vidjet ces ih sada kad prodju pripreme Igorom i Adzemom.
Igraci kazu da se rade ekstra treninzi i da ce ekipa siguno biti spremna a i dobra.
Igraci kazu da se rade ekstra treninzi i da ce ekipa siguno biti spremna a i dobra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.