Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
"Najljepsi stadion u drzavi" incoming...
Prelijepoo, ako bude tako!

Prelijepoo, ako bude tako!

@igrajlopte 🐦
- feniksptica
- Kontakt:
Dobar dobar, uz eventualno koji izlazak u evropu za 5 godina ovim tempom moze se ocekivat da se ovo zaokruzi lijepo ovako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
bijeli brijeg
-
- Kontakt:
Radovi na RA tribini bit ce gotovi do septembra ,poslije cega se krece sa spajanjem ove dvije tribine (istok i sjever) poslije cega krece faza postavljanja krova na te dvije tribine i naravno zadnji projekat je najveci a to je juzna tribina koja ce biti najveca i najskuplja , to je cilj za narednu godinu po planu uprave da bude uradjeno ...
I DA ŽIVI JEDAN DAN NJEMU MOSTAR OSTA SAN DA GA VIDI SLOBODNOG HUJKA KOMADANT!!!
30.06.1993.
30.06.1993.
-
- Kontakt:
nema potrebe i od ove teme cirkuz praviti, imas prepucavanja, jedna od najboljih tema za normalnu komunikaciju na forumu
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Zašto to meni pišeš retardu piši onome ko se prvi nadovezao ja samo napisao cinjenicu da ce biti ovako kao na slici 2030.
-
- Kontakt:
konju jedan i on je napisao cinjenicu da spominjete butmir kao vasu lokaciju stadiona.
All-Time First Yugoslav League table
On je to napisao kao " provokaciju ", a Butmir je trening centar FK Sarajevo retardu.nekoIzMostara je napisao/la: ↑21 jun 2020, 18:59konju jedan i on je napisao cinjenicu da spominjete butmir kao vasu lokaciju stadiona.
I nema teme bukvalno da sam zapoceo svađu protiv bilo koga uvijek se nadovezu debili poput tebe koji ne znaju razlikovati kad se neko nadoveze na neciji post pa fol piše nemoj od teme cirkus praviti.
Evo ti si je sad napravio idiote jer ces se javiti i opet gluposti pisati kao da sam ja krivac sto se rasprava pokrenula.
Cinjenicu? Sta za tebe znaci rijec cinjenica pitanje je

Doduse nisi nista pogresno napisao bit ce otprilile takav 2030, ali bit ce i mnogo ranije.

Pa i jeste mi bio pesimistican post donekle jer vidim kako se na grbavici i slicno radilo zato mi je na prvu odma bice, al' za 10 godina.
Sto jesu to bile izjave da bi trebalo biti gotovo u roku nekih 5 godina?
Baš sve i oni coskovi, krov i sve?
Boze zdravlja, kako stvari stoje i tih 5 godina je pesimisticno90minut je napisao/la: ↑21 jun 2020, 21:10Pa i jeste mi bio pesimistican post donekle jer vidim kako se na grbavici i slicno radilo zato mi je na prvu odma bice, al' za 10 godina.
Sto jesu to bile izjave da bi trebalo biti gotovo u roku nekih 5 godina?
Baš sve i oni coskovi, krov i sve?

Bilo bi odlicno.Rodjeni81 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 21:36Boze zdravlja, kako stvari stoje i tih 5 godina je pesimisticno![]()

Otkud tolike pare ko je " vlasnik " Veleza danas?
Upravni odbor kluba na čelu sa ljudinom Hasićem vodi današnji Velež i zajedno sa dosta ujedinjenim navijačima krče put za velike stvari. Stadion je jedan od nultih prioriteta ove uprave. Predan rad, velika odricanja i ulaganje vlastitih sredstava uz uspješno lobiranje kod svojih poslovnih partnera je njihov model upravljanja klubom. Da bi istina bila potpuna, postoje još dva izvora iz kojih crpi novac za stadion, prvi je institucije, istina u ne baš željenim iznosima i drugi je navijački korpus, koji je do današnjeg dana uplatio pofinu cifru za infrastrukturu.
Prema Hasićevim riječima izgovorenim na zadnjoj Crvenoj noći, stadion bi u potpunosti trebao biti završen do našeg stotog rođendana, tačno za dvije godine. Bio sam svjedokom njegovih riječi i ovdje ću ih citirati "samo me smrt može spriječiti da ovo obečanje ostvarimo" Ko ga zna samo 5 minuta u životu onda mu je jasno da će se projekat završiti upravo po planu.
Prema Hasićevim riječima izgovorenim na zadnjoj Crvenoj noći, stadion bi u potpunosti trebao biti završen do našeg stotog rođendana, tačno za dvije godine. Bio sam svjedokom njegovih riječi i ovdje ću ih citirati "samo me smrt može spriječiti da ovo obečanje ostvarimo" Ko ga zna samo 5 minuta u životu onda mu je jasno da će se projekat završiti upravo po planu.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Pa to bi bilo fantasticno.
Para je uvijek bilo, samo sad svaka marka koja udje u klub se zna gdje ode pa se vide i rezultati. Mnogo jakih ljudi u upravi a na kormilu covjek koji drzi sve pod kontrolom. Odes ujutro na stadion tamo predsjednik koji ima milione u radnom odijelu nesto "ceprka" oko stadiona, odes kuci dodjes navece opet tog covjeka nadjes na stadionu na kosilici kosi travu. I tako kad to vidis znas da ova prica mora uspjeti.
Dalo se to primjetiti zadnjih godina da ide sve u pravom smjeru gradnjom stadiona se to samo ozvaničilo, al' ipak pesimistican moras biti zbog svih dešavanja oko stadiona u državi nadam se da ce upravo Velez biti taj koji ce to izgurati do kraja u roku odraditi sve.
Ja znam da navijaci veleza jedva cekaju tu zavrsnu akciju za zadnju tribinu.
Ako smo uspjeli skupiti 250 000 KM za jednu noc, siguran sam da, za mjesec dana kroz razne akcije i ideje mozemo zavrsiti pricu oko stadiona.
Ako smo uspjeli skupiti 250 000 KM za jednu noc, siguran sam da, za mjesec dana kroz razne akcije i ideje mozemo zavrsiti pricu oko stadiona.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.