Nole teže od očekivanog, ali zasluženo, nadam se dobrom meču i otporu Stana dostojnog finala, Nole bi trebao skinuti taj RG napokon i ući u odabrano društvance

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Apsolutno. Uvijek sam mislio da bi se mogla nositi s pojedinim muškarcima, toliko je dominantna.DANTES je napisao/la:serena jedina teniserka koja igra muški, ne mislim na snagu već na taktiku i psihu... ostale su sve ko palidrvce kresnu i sagore, serena je nešto drugo zato i dominira
ppppp je napisao/la:Novak Đoković Stan Vavrinka 1.11 6.50
Svaki igrac iz top 200 bi je lagano dobio.Rajaz je napisao/la:Apsolutno. Uvijek sam mislio da bi se mogla nositi s pojedinim muškarcima, toliko je dominantna.DANTES je napisao/la:serena jedina teniserka koja igra muški, ne mislim na snagu već na taktiku i psihu... ostale su sve ko palidrvce kresnu i sagore, serena je nešto drugo zato i dominira
Pričao sam o pojedincima od 201. pa nadaljeGreivis je napisao/la:Svaki igrac iz top 200 bi je lagano dobio.Rajaz je napisao/la:Apsolutno. Uvijek sam mislio da bi se mogla nositi s pojedinim muškarcima, toliko je dominantna.DANTES je napisao/la:serena jedina teniserka koja igra muški, ne mislim na snagu već na taktiku i psihu... ostale su sve ko palidrvce kresnu i sagore, serena je nešto drugo zato i dominira
Nema to nikakve veze sa njenim tenisom i činjenicom da bi već naredne sezone vrlo lako mogla biti GOAT.Greivis je napisao/la:Ma glumica. Nervira opasno.Virtu4l je napisao/la:Kakav je šampion Serena Williamsjoš 4
Mislim da je i Tomo Brkic bolji.Rajaz je napisao/la: Pričao sam o pojedincima od 201. pa nadalje
Ma uzima ih na snagu sve. Jos nema visinu ko sestra joj, Sharapova, Kvitova, Azarenka... a opet bolje i jace servira.Virtu4l je napisao/la: Nema to nikakve veze sa njenim tenisom i činjenicom da bi već naredne sezone vrlo lako mogla biti GOAT.
Ona se već sada može smatrati GOAT-om bez ikakvih problema.Virtu4l je napisao/la:Nema to nikakve veze sa njenim tenisom i činjenicom da bi već naredne sezone vrlo lako mogla biti GOAT.
Kad se uzme u obzir koliko traje, koliko je konstantna i da je uzimala trofeje preko velikana ovog sporta kao što su Davenport, Venus, Hingis, Henin, Clijsters, pa i Sharapova, vjerovatno će njena statistika biti nedostižna mnogim budućim generacijama. Kada tome dodamo i ono što je radila u dublu stvarno joj se nema šta prigovoriti.formance je napisao/la:Ona se već sada može smatrati GOAT-om bez ikakvih problema.Virtu4l je napisao/la:Nema to nikakve veze sa njenim tenisom i činjenicom da bi već naredne sezone vrlo lako mogla biti GOAT.
Naravno, zato je veoma bitna stavka njena dugotrajnost, Henin danas ima 33 godine, Kim 31.... da nije imala one probleme sredinom prošle decenije, možda bi već danas stigla Margaret Court.DANTES je napisao/la:ipak treba podvući da joj je konkurencija nakon odlaska belgijanki žalosna... danas nema niti jedne teniserke tipa navratilova, graf, hingis, aranče sančez vikario, monike seleš... ovo danas su samo udaračice
Nije Federer nego Laver.Virtu4l je napisao/la:I onda kažu Federer GOAT
MaGiCa je napisao/la:Nije Federer nego Laver.Virtu4l je napisao/la:I onda kažu Federer GOAT
formance je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Nije nego Nole
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.