Maradona

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kurcevich pojma nema koju poziciju igra Vrančić, a koju ovi što su navodno protežirani
Jesi li našao toaletni paper da obrišeš lice nakon što je Mario izurinirao po tebi?Daduli je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:38Kurcevich pojma nema koju poziciju igra Vrančić, a koju ovi što su navodno protežiraniVrančiću konkurencija mogu biti samo Pjanić, Krunić i Gojak... nešto mi se haman čini da je Maradona suvišan u toj priči. Isto kao što neće biti tih klupiranih ako se vrati Bešić i ako dobijemo Gigovića.
Izurinirao po meni? rezerva u ekipama koje ispadaju iz prve lige ili drugoligašima, povremeni član prvih 11Vucevich je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:40Jesi li našao toaletni paper da obrišeš lice nakon što je Mario izurinirao po tebi?Daduli je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:38Kurcevich pojma nema koju poziciju igra Vrančić, a koju ovi što su navodno protežiraniVrančiću konkurencija mogu biti samo Pjanić, Krunić i Gojak... nešto mi se haman čini da je Maradona suvišan u toj priči. Isto kao što neće biti tih klupiranih ako se vrati Bešić i ako dobijemo Gigovića.
Koji je to status Gojaka? Evo, vidim da nema ni mjesta u drugom sastavu Dinama.
Da, da, trener mrzi Bosance.Daduli je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:00Izurinirao po meni? rezerva u ekipama koje ispadaju iz prve lige ili drugoligašima, povremeni član prvih 11nikada član reprezentacije kod četiri selektora. pa dan ga ****, je l to svi ti treneri ne mogu prepoznati Maradonu.
da,Gojak, mlađi od ovog daleko, trenutno grohnuo, a Dinamo baš i ne voli Bosance, Bjelica je bio izuzetak.
Doveo ga jedan trener , koji je otišao, došao drugi trener koji ga nije gotivio. Isto kao i sa Pjanićem situacija u Barceloni . Imao u ugovoru da se vraća u Dinamo ako ne odigra određen broj utakmica za Torino, pa se to i desilo. To ga je i sasjeklo. sad se treba vratiti. Opet je perspektiva pred njim, i treba ga gurati, trenutno kao treći izbor. Maradona 1 i Maradona 2 (Prcić) mogu biti samo četvrti i peti. Hurem-Lončar i Vrančić nisu ista pozicija. Lončar je takođe treći zadni veznji, Vrančić i ovi što su konkurencija njemu su centralni i ofanzivni vezni. U sistemu 3-5-2 imaju dva vezna ta sa strane, pa fakticki se moze reci da igramo sa dva centralna / dva ofanzivna vezna. Utakmice reprezentacije sluze i da se vidi sa cime se raspolaze, ja uopste se bi se bunio kad umjesto Maradona bi zvao npr. Radovca, ionako se vidjelo u reprezentaciji sta oni mogu-nista posebno. Pjanić, Krunić, pa i Gojak, su više daleko pokazali.Vucevich je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:03Da, da, trener mrzi Bosance.Daduli je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:00Izurinirao po meni? rezerva u ekipama koje ispadaju iz prve lige ili drugoligašima, povremeni član prvih 11nikada član reprezentacije kod četiri selektora. pa dan ga ****, je l to svi ti treneri ne mogu prepoznati Maradonu.
da,Gojak, mlađi od ovog daleko, trenutno grohnuo, a Dinamo baš i ne voli Bosance, Bjelica je bio izuzetak.
Sigurno je i u Torinu bila ista situacija, kako to? Jah loše sreće![]()
Naravno da treba. Nije sebi zatvorio vrata reprezentacije nesmotrenim, da ne kazem glupim, izjavama kao neki. I sta su postigli sa tim izjavama? Nista, samo sebi naudili. Kako sam i govorio, tako se stvari ne popravljaju.hurem je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:04Ma Gojak je nebitan u ovoj priči.
Vrancic treba dobiti poziv umjesto Loncara.
Gojak ako se ne dohaviza, a sve su šanse da nece, onda nek Petev ponovo zove Šarića ili neko drugo ime.
Bilo je toga da ga nekada selektori nisu zvali kada su mozda i mogli ili trebali...ali većinom je razlog bila povreda ili klupiranje.
Ako bude zdrav, ne postoji razlog da ga ne zove...ako nam je cilj da pokušamo izboriti baraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.