Žao mi je zeta ali izgleda da je tu prevladala punčeva kockarska dugovanja a trenutno i bez angažmana pa se i nema.Već jednom je Okić htio da ide, a ne trebam vam spominjat šta bi onda bilo od njega da je otišao u Čelik.Uglavnom ja mu želim svu sreću ali žalit puno neću.Da je bio pošten do kraja onda mu nebi palo na pamet ići u bilo koji BH tim,pogotovo što je takav dogovor i postojao.Smiješna je njegova izjava a usput i tragična da mu je san bilo zaigrat za Sarajevo.Kad mi svi znamo da on nikad to nije želio,a pogotovo žena mu.Ali bogami kad dođu tmurni dani morati će gospođi Slišković objašnjavati gdje nesta sunce.Uglavnom kad se sastanu četiri **** od čovjeka njegov menadžer,magični direktor FK Sarajevo,punac mu i on ne možeš očekivati od toga bilo kakvu pitu nego samo puno govana na jednom mjestu.A evo ja ću mu reći šta će biti do nove godine,pa nek svi zapišu da se možemo prisjećati zimus.Dečko neće igrati, svemoćni Dule oli ti Abdulah žestoko će rovarit da Dženo dobije nogu jer on nije trener od imena i za njegove apetite.On hoće veliko trenersko ime koji će skupo koštati u kojem će se i Dule naći jer on se na Dženi ne može sa parama refundirat.Gosp. Dule oli ti Abdulah, a mi to najbolje znamo uvijek na platnom spisku i oko sebe ima 2-3 tzv. novinarčića koji pišu ono što on hoće.Da ne dužim zakona o sportu u našoj državi nema,zakona u kojem gosp. Tan ulaže pare također nema pa to ovako izgleda.Ja(Tan) uložiti ću 400-500 hiljada, sa Duletom i njemu sličnim mufljozima ćemo prikazati 4-5 milona da smo uložili.Pare će se oprat,preprat svi dobri svi zadovoljni i sve je to u dure samo sačekajmo kraj balade da vidimo koga će guza zabolit.
Ovo bješe napisano jednog dana, tačnije
09.06.2014 u 21:19 od strane neću se hvaliti, ali da sam bolji od vidovite Džemile jesam.Tih dana salve kritika, uvreda, omalovažavanja sam trpio od @amypitara i ostalih, a ja sam samo u najboljoj nameri i u jednoj opuštenoj diskusiji sa navijačima FKS pokušavao im dočarati ko je kakav.Vi sami izvucite zaključak iz ovog mog posta, ja se neću praviti n ipuno pametan, niti se u ovom trenutku želim naslađivati tuđim problemima.Od tada više nisam ulazio u diskusije, ali sam u razgovorima sa svojim prijateljima kad je Meho došao za trenera rekao da on neće dočekati prvi bajram na klupi FKS.Sve vodi k tome, a meni je iskreno žao.Još jedna stvar, intimus lepog Duleta i onaj koji uvijek ide sa njim iz grada u grad je ona promukla žabokrečina od novinara M.M.On uvijek ide u paketu sa lepim Duletom, kao i još par novinara.Dakle, što se Mehe tiče, on je trebao biti smijenjen prije 10-ak dana ili malo više, ali je problem u tome što je Meho neko dobro savjetovao kad je dolazio kakav ugovor da napravi pa su sad u mukama kako ga otjerati, a mora mu se iskeširati određena svota, a novog trenera ni na vidiku.Uostalom, trener je tu najmanje bitan, bitan je samo A.I. koji je otjeran iz Mostara, kojem je u Zenici zapaljeno aauto i joji je Slobodu izbacio iz prve lige.Aferim moj lepi Dule, ako uspiješ razvaliti i FKS ti si uspio ono što neko ne može za 10 života.Sportski pozdrav.