Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Čekajte ljudi,Hrvatskoj odgovara i remi protiv Kameruna te pobjeda protiv Meksika.
Ako remiziraju sa Kamerunom,imat će jedan bod.Onda ako dobiju Meksiko u zadnjem kolu oni prolaze jer imaju isto bodova,ali bolji međusobni (sve to pod uslovom da Brazil bar neriješeno odigra sa Kamerunom).
Hrvatska u bilo kojoj varijanti mora dobiti Meksiko,a to će biti jako teško.
Ne mogu da vjerujem koliko ograničena je ova ekipa Brazila.Koga god dobiju,Španiju ili Holandiju,sigurno ispadaju u osmini finala.
Ako remiziraju sa Kamerunom,imat će jedan bod.Onda ako dobiju Meksiko u zadnjem kolu oni prolaze jer imaju isto bodova,ali bolji međusobni (sve to pod uslovom da Brazil bar neriješeno odigra sa Kamerunom).
Ne mogu da vjerujem koliko ograničena je ova ekipa Brazila.Koga god dobiju,Španiju ili Holandiju,sigurno ispadaju u osmini finala.
You'll never walk alone.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Meksiko sa ovom igrom nece ici na remi protiv komsija. Mislim da imaju dobre sanse. Ove radilice na sredini terena, joker Chicarito, vrhunski golman i te solidna odbrana...
- Ed Woodward for Prime Minister !
- 1988risha
- Kontakt:
Pa normalno da nece svirat penal,ipak sudi musliman,samo poštenoLillard je napisao/la:Yebote Brazil. Nece Marcelu sad svirat penal jbem li im, glavno da su rijesili nas..
Nista, sad nam je svejedno, mozemo i remizirat kontra Kameruna, al' Meksiko moramo pobijedit.

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Re: Odg: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Za sve ostalo tu je Croatia Airlines...krmak je napisao/la:a imbecilos je isto tu, pa nismo te vidjeli. De reci nesto glupo da ti se nasmijemoVirtu4l je napisao/la:zrinja05 je napisao/la:Pa vidjet cemo ovog cupavog golmana protiv Mandze.![]()

P.S. Believe, ne gleda se međusobni skor, već gol razlika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne gleda se medjusobni nego gol-razlika tako da u slucaju remija s Kamerunom moramo dobit Meksiko 2 razlike.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BurningLegion
- Kontakt:
Pazi sta je pacenika i kompleksasa najednom, provirili.
Ignorirati, takvo sto im najteze pada.
Samo polako, nista nije gotovo, dok nije gotovo.
Meksiku svaka cast na bodu, golman je obranio i sta je mogao i ne mogao.

Samo polako, nista nije gotovo, dok nije gotovo.
Meksiku svaka cast na bodu, golman je obranio i sta je mogao i ne mogao.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Bosna u ekstazi. 

- 1988risha
- Kontakt:
HAHAHA prate SP a ne znaju da ovo nije HNL,ko bude imao bolju gol razliku taj ide dalje,međusobni duel zaboravite...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Problem Ochoe je u glavi. Talenat je imao cijelu karijeru, sjecam se kako zarko sam ga zelio prije 4-5 vidjeti kao nasljednika VDS-a na golu Uniteda ali kasnije je njegova mana postala jasnija. On tesko da moze braniti negdje van Meksika, osim u samoj reprezentaciji. On je jednostavno vanserijski golman, strasan. Ali, kao i Maniche recimo, za klub u Evropi ili bilo gdje van Meksika on nikada nece braniti isto, kao da mu fali motiva. Nebi me iznenadilo da se opet, iako relativno mlad, vrati u Meksiko bez obzira sto ce ga nakon prvenstva, pogotovo ove utakmice, mnogi traziti jer je SLOBODAN igrac.alan_kardec je napisao/la:ne znam jeste li se vi zapitali, ali mene muči jedna misterija.Nekako mogu da shvatim da je Brazil preloš, ali mi nikako nije jasno da kvalitetan golman kakav je Ochoa brani za Ajaccio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
a sta kamerunska zastava tu radi? jel ti to stara negdje na safariju bilaVirtu4l je napisao/la:Za sve ostalo tu je Croatia Airlines...krmak je napisao/la:a imbecilos je isto tu, pa nismo te vidjeli. De reci nesto glupo da ti se nasmijemoVirtu4l je napisao/la:
![]()
P.S. Believe, ne gleda se međusobni skor, već gol razlika.

Gol Kamerunu i gol Mexicu i prolazite na gol razliku - vise dali vise primili. Hrvatska 3:3 - Mexico 1:1. Ili nerjeseno sa Kamerunom a da pobjedite Mexico sa 2 razlike.Lillard je napisao/la:Ne gleda se medjusobni nego gol-razlika tako da u slucaju remija s Kamerunom moramo dobit Meksiko 2 razlike.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 17 jun 2014, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dvojac u spicu Brazila je u najbolju ruku na nivou SpeedDemona Avdije. Smijesni napadaci. Oscar isto tako.
Celik!3,2,2.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ko god je igrao FIFA 07 upoznat je sa likom i djelom gospodina Guillerma Ochoe 

Niko Kovač sutra ide na safari, jahaće maglukrmak je napisao/la:a sta kamerunska zastava tu radi? jel ti to stara negdje na safariju bilapozdrav od tate, eno ga jaše lavove

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavipatriota
- Kontakt:
pa s dvije pobjede ionako prolaze daljebparena je napisao/la:Gol Kamerunu i gol Mexicu i prolazite na gol razliku - vise dali vise primili. Hrvatska 3:3 - Mexico 1:1.Lillard je napisao/la:Ne gleda se medjusobni nego gol-razlika tako da u slucaju remija s Kamerunom moramo dobit Meksiko 2 razlike.

a ako misliš remi s kamerunom, onda će i oni primiti

Blago tebi. Aj sad sjasi s teme.Virtu4l je napisao/la:Niko Kovač sutra ide na safari, jahaće maglukrmak je napisao/la:a sta kamerunska zastava tu radi? jel ti to stara negdje na safariju bilapozdrav od tate, eno ga jaše lavove
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Treba cestitat Meksikanosima, ljudi znali napravit ono sta mi nismo.
Jos uvik je sve otvoreno, ionako smo znali da trebamo pobjedit Kamerun i Meksiko, **** kalkulacije, ionako uvik dobijemo po guzici kad igramo na rezultat.
Brazil je jako smijesna ekipa i bilo koja ekipa od one tri koje pretendiraju na prolaz u skupini B ce ih napunit.
Koji kompleksi kod pojedinih
Jos uvik je sve otvoreno, ionako smo znali da trebamo pobjedit Kamerun i Meksiko, **** kalkulacije, ionako uvik dobijemo po guzici kad igramo na rezultat.
Brazil je jako smijesna ekipa i bilo koja ekipa od one tri koje pretendiraju na prolaz u skupini B ce ih napunit.
Koji kompleksi kod pojedinih

Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 17 jun 2014, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Nerminovic
- Kontakt:
aaaaaaa

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- alan_kardec
- Kontakt:
auu vi baš požurili sa eliminacijom komšija.

mislim da se na sp prvo gleda gol razlika.Believe je napisao/la:Čekajte ljudi,Hrvatskoj odgovara i remi protiv Kameruna te pobjeda protiv Meksika.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.