Joooj kako da se limenog ne sjeti, ganje bi na poziciju kondicionog trenera, a bracu iz Vrbanjuse za moralistu, dok bi predsjednik saveza bio veliki Zmaj od sipova.Romanista10 je napisao/la:Gumenix je napisao/la:Pape je birao strucni stab.
[youtube][/youtube]
Samo nam jos Nikic fali. Dobro da se nisi limenog sjetio![]()
I ovako smo "tanki" selektorski.
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
znači, gledat' će se Galata
jako dobar transfer, samo da sve bude ok 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ko igra na poziciji Izeta u Galati
jer od njega ocekujem puno na SP nebih volio da dobija malu minutazu
ak se nevaram zbog Galate nam je propao Miske,tak da nebi to volio i Izetu
https://****.com - Live Cam Chat - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com/girls.html] How To Use Dating Chat [/url]
Hmm poznat mi je taj..? To onaj Svicarac sto igra za Sociedad jelde?Volvic je napisao/la:Pa sta ce i drugo rec ? PR-Posla...kokakolas je napisao/la:Ponos!
I Seferovic ce isto to rec, samo obratno
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Miske nije propao zbog Galate, nego zbog Hagija, sa kojim je bio u sukobu .. tad smo bili u grupi sa Rumunima, pa se svašta pisalo, itd
isto tako nije istina da se iz Turske lige ne može prodati, dobar igrač će se uvijek prodati, a još ako igraš za najveće Turske klubove (Galata, Besiktas, Fener, Trabzon), onda nema frke
isto tako nije istina da se iz Turske lige ne može prodati, dobar igrač će se uvijek prodati, a još ako igraš za najveće Turske klubove (Galata, Besiktas, Fener, Trabzon), onda nema frke
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Fiorentina, a cak i Stoke bi bila bolja opcija. Neko je spomenuo da Galatasaray i Turska liga nije dobra sto se tice sljedeceg koraka, i slazem se sa njim. Jedino ako hoce tamo da ostane do kraja karijere.Goalgetter je napisao/la:Sportski direktor Grasshoppersa je potvrdio da je Galatasaray stupio u kontakt sa Grasshoppersima oko Hajrovica. Navnodno bi ga za 4 miliona eura pustili u Galatasaray.
Pored Galatasaraya, za Hajrovica su jos zainteresovani Fiorentina i Stoke City.
http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... 99755.html
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Hamit Altintop je tu glavni ali ja mislim da je on van terena do aprila sa povredom.KEC je napisao/la:Ko igra na poziciji Izeta u Galati
Sad je tu igro Emanuel Ebue koji je inace desni bek. Ima tu jos par turcina na toj posicij u klubu ali nisu neka imena, tako da ako bude sta od transfera mogo bi se izborit u prvih 11 mada nikad nije lahko kad odes u veci i bolji tim gdje nisi vise glavni kao sto je dosad bio.
ali evo pisu da jos nije nista gotovo. Stoke City i Fiorentina su isto zaintresovani za njega mada nisu jos ponudili lovu kao sto je Galata.
Nemaju uopste pravo desno krilo u timu. Altintop ponekad igra tu poziciju a u najgoroj situaciji Buraka stavlja. Jedan mi je Galatin navijac reko da u slucaju da Izet dodje u Tursku da ce bez ikakve dileme imat mjesto u prvoj postavi.KEC je napisao/la:Ko igra na poziciji Izeta u Galati
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ako je istina da ga Fiorentina traži, u šta lično ne vjerujem, tamo nikad neće zaigrati u prvih 11 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jedino da ga ne zayebe "kralj rotacija" (
) ili ono pravilo o broju stranaca u jednoj ekipi koje važi u turskoj ligi.Mada i ja mislim da on može da igra u Galati bez većih problema, nemaju ni oni zvijezde na svim pozicijama.Konkretno im baš na desnom krilu škripi, taman za Izeta. 
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Samo nek ne ide u GAlatu htjeli mi to priznati ili ne ali najspremniji igraci su iz top 4-5 liga Italija NJemacka Engleska SPanija i FRancuska imaju dobre utakmice kroz citavu sezonu prilicno ujednacene ekipe za mlade igrace to je odlicno bolje FIorentina ili SToke u svakom slucaju..
pojavila je se informacija da bi mogao odbiti i tursko drzavljanstvo kako bi sei zbjegla ta kvota stranaca jer su mu roditelji nekad prije zivjeli u turskojShanks je napisao/la:Jedino da ga ne zayebe "kralj rotacija" () ili ono pravilo o broju stranaca u jednoj ekipi koje važi u turskoj ligi
izgleda da je galata stvarno zagrizla za izeta.. istina nemam visoko mišljenje o turskoj ligi i fudbalu, te pogotovo mislim da ona nije pogodno mjesto za razvoj igrača te nije baš dobra 'odskočna daska', međutim dobra je stvar što galata igra ligu prvaka te se tu može pokazati.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Sve su to negdje isti klubovi po kvalitetu, cak je galata mozda i najbolji je dvije tri godine iza reda prolaze grupnu fazu LIge Prvaka, sto je vrlo velika stvar. Ali ipak i ja mislim da je igracima jos uvjek najbolje u Italiju ili Englesku nego Tursku. Vise ima tamo potencijala da napreduje, da bude fizicki spremniji, i protiv puno bolje konkurencije igra. Steta sto nece moci igrati u Ligi Prvaka za Galatu jer je igrao u kvalifikacijama za Grasshopper.
- el-fighter
- Kontakt:
Uhhh kako bi to bilo da ode u Galatu, pa da opet hebemo sve po spisku Zabaru
Mislim da je Galata dobar izbor, pogotovo jer igraju LP, a u ekipi imaju i nekoliko zvucnih imena. Ako ne bude nista od toga ni ekipe poput Stokea ili Fiorentine nisu los odabir.
Mislim da je Galata dobar izbor, pogotovo jer igraju LP, a u ekipi imaju i nekoliko zvucnih imena. Ako ne bude nista od toga ni ekipe poput Stokea ili Fiorentine nisu los odabir.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
pa zar se kvalifikacije za ligu prvaka uopšte računaju? kontao sam da se samo uzima u obzir ako igrač IGRA ligu prvaka.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sve su to negdje isti klubovi po kvalitetu, cak je galata mozda i najbolji je dvije tri godine iza reda prolaze grupnu fazu LIge Prvaka, sto je vrlo velika stvar. Ali ipak i ja mislim da je igracima jos uvjek najbolje u Italiju ili Englesku nego Tursku. Vise ima tamo potencijala da napreduje, da bude fizicki spremniji, i protiv puno bolje konkurencije igra. Steta sto nece moci igrati u Ligi Prvaka za Galatu jer je igrao u kvalifikacijama za Grasshopper.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
ja mislim da se i kvalifikacije racunaju. Ali nisam 100% siguran. Ako neko zna sigurno, nek nam javi...
- Consigliere
- Kontakt:
Stoke bi bio idealan, ipak je to Premier liga. Ali ni Galata nije za odbaciti... Nije isto igrati za Galatu i Gencerbirligi 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Mišljenja sam da bi za Izeta najbolje bilo sačekati sa transferom nakon SP-a. Ovako nek igra i ne mijenja sredinu do Brazila, jer mijenjanjem kluba na polusezoni može dovesti i do toga da igrač ne bude u formi, da ne igra redovno, nova sredina, tim i trener...
Ovako se može pokazati na SP.u i sebi možda dići cijenu i privući više kvalitetnih ponuđača.
Ovako se može pokazati na SP.u i sebi možda dići cijenu i privući više kvalitetnih ponuđača.
Agieren statt reagieren
Dijelim mišljenje Kompanjona .
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!