Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- skyisthelimit
Re: Sead Kolašinac
Molim lijepo, zasto je momciluk rusilac na temi <Ostalo.. Jel ovo neka zajebancija..
Vracajte ga u Reprezentativce
Kad moze Izet moze i Rusilac
15.10 - 15.06 ...
skyisthelimit je napisao/la:Molim lijepo, zasto je momciluk rusilac na temi <Ostalo.. Jel ovo neka zajebancija..
iako ni sam ne razumijem to baš , ako je Izet u tom podforumu nek bude i Sead ... ali naravno , šta je ovo drugo nego korumpiranost admina koji ne voli Seadaadmin je napisao/la: može. čim bude neka potvrda da je član reprezentacije.
Realno bi i Izeta trebalo maknuti u ostalo dok ne istrči na teren u reprezentativnom dresu.skyisthelimit je napisao/la:Molim lijepo, zasto je momciluk rusilac na temi <Ostalo.. Jel ovo neka zajebancija..
-
- Kontakt:
ma nema zna se ko je RUSILAC........jedan je SEJO!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
SEO ! ne SeJogringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma nema zna se ko je RUSILAC........jedan je SEJO!!!!

Btw. Citam sada na twitteru, Njemci zale za Kolasincom, dvojica pisu zao im sto se odlucio za Srbiju

-
- Kontakt:
hahahahaha......izgleda da je za neke bosna jos uvijek nepoznata....nema veze, sledece godine ce se pricati o bosniGoalgetter je napisao/la:SEO ! ne SeJogringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma nema zna se ko je RUSILAC........jedan je SEJO!!!!
Btw. Citam sada na twitteru, Njemci zale za Kolasincom, dvojica pisu zao im sto se odlucio za Srbiju![]()

Evo izbrisao je svoj fb account. a isto je uradila i ona treba njegova
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- legenda reala
- Kontakt:
jel mu treba Švabica il naša 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jel ovo pusi Sejo?Goalgetter je napisao/la:Rusioc je nas, i evo slike koja to dokazuje:
Nemoj bolan, otice ti forma.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kazu da se voli slikat s cigarom. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ugled'o se na BegićaZgemboAdislic je napisao/la:Jel ovo pusi Sejo?
Nemoj bolan, otice ti forma.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pogledaj mu tu sliku iznad u Avazu. Izgleda kao da mu je u desnoj ruci cigara.Papastathopoulos je napisao/la:Okle vam da lik pusi ?
Niđe veze, al` eto

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Evo havaz upravo ispred mene i ne bih rekao da mu ista ima u ruci

Jos se puno bistrije vidi kad gledas u novinama, i nema tu nista
Ne kontam nista jbt

Jos se puno bistrije vidi kad gledas u novinama, i nema tu nista
Ne kontam nista jbt

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Photoshop. 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Rusilac.
Njegov angazman je nesto najbolje ove godine sto se desilo u nasem nogometu. Velika buducnost, veliki talenat i to bas tamo gdje smo najtanji.
Sudbina nas je ovaj pomazila.

Njegov angazman je nesto najbolje ove godine sto se desilo u nasem nogometu. Velika buducnost, veliki talenat i to bas tamo gdje smo najtanji.
Sudbina nas je ovaj pomazila.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Sadasnji i buduci stub odbrane fudbalske reprezentacije Bej i Ha.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Seferovic je bio ''SIGURAN''.Pa, je bio i idol nacije, sta li vec je dobio od te nagrade.Pa, na kraju je ispalo, kako je ispalo
Nije lose ovo za Kolasinca, ali on nema nikakve papire, ovo je sve rekla-kazala, i ako on dobije neku jacu moze se reci potvrdu od Njemaca.Brzo ce on promjeniti pricu.No, kao sto sam rekao
Hajrovicu fali samo SPORTSKO DRZAVLJANSTVO.Znaci Fifa.Papirologija je sredjena kod njega.Kod Kolasinca fali, mnogo, mnogo stvari
Nije lose ovo za Kolasinca, ali on nema nikakve papire, ovo je sve rekla-kazala, i ako on dobije neku jacu moze se reci potvrdu od Njemaca.Brzo ce on promjeniti pricu.No, kao sto sam rekao
Hajrovicu fali samo SPORTSKO DRZAVLJANSTVO.Znaci Fifa.Papirologija je sredjena kod njega.Kod Kolasinca fali, mnogo, mnogo stvari
-
- Kontakt:
I radi se na tome da se te stvari pocnu rijesavati, ako vec i nisu pocele.Denizli je napisao/la:Kod Kolasinca fali, mnogo, mnogo stvari
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ipak, i ja bih volio, ali znas.Ne vrijedi trcati pred rudu.Sto je sigurno, sigurno je
Nas savez je rekao da I.Hajrovicu treba samo odobrenje Fife.I to je to.Znaci da je Papirologija sredjena ovdje.Sad da smo mi Englezi to bi davnih dana bilo rijeseno, ali eto
Kolasinac je jak prospekt, ne igra u Bjelorusiji.Ima potencijal, brzinu i snagu.I to je to.No, ne vjerujem da ce biti ista od njega ove godine.Mozda iduce, ali nikad se ne zna.Helem, ako bude neke sanse da se to sto prije zavrsi, bilo bi super.Ali, i ove vijesti su ohrabrujuce.Momak zeli sigunost i to je to.Spaha nece igrati za nas vjecno, mozda jos 2-3 godine a mozda i prije.Uglavnom, mi moramo da gledamo sve te prospekte, pa ici im i pred noge.Za razliku od onog retardiranog saveza.Ovaj makar nesto radi
Nas savez je rekao da I.Hajrovicu treba samo odobrenje Fife.I to je to.Znaci da je Papirologija sredjena ovdje.Sad da smo mi Englezi to bi davnih dana bilo rijeseno, ali eto
Kolasinac je jak prospekt, ne igra u Bjelorusiji.Ima potencijal, brzinu i snagu.I to je to.No, ne vjerujem da ce biti ista od njega ove godine.Mozda iduce, ali nikad se ne zna.Helem, ako bude neke sanse da se to sto prije zavrsi, bilo bi super.Ali, i ove vijesti su ohrabrujuce.Momak zeli sigunost i to je to.Spaha nece igrati za nas vjecno, mozda jos 2-3 godine a mozda i prije.Uglavnom, mi moramo da gledamo sve te prospekte, pa ici im i pred noge.Za razliku od onog retardiranog saveza.Ovaj makar nesto radi