Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

harishp
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la harishp » 27 okt 2012, 21:11

Ako Alen zaigra za BIH@nate ce trobojnicu na pola koplja da stavi :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 27 okt 2012, 21:22

nate je naš čovjek, bosanac, ovo on sad nas malo prca, da vidi jel' se dobro borimo za Alena :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 okt 2012, 21:45

deenniiVCF je napisao/la:
priznaj volis bosnu ,vise neg se nutelle najest :lol: :lol:
kriza je, nema se za nutelle, nešto drugo on jede neko vrijeme...
DRUG NEBI TI PUNCA

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 27 okt 2012, 21:49

Nate je dobar momak, nemoj te ga zajebavat bezveze :mrgreen: Siguran sam da osjeca neku solidarnost sa BiH pa makar bio trunj :mrgreen:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 27 okt 2012, 22:08

bagrcavi je napisao/la:
eurokrem? :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 okt 2012, 22:50

Sakuragi je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
eurokrem? :mrgreen:
Pustićemo čitaocima na volju da procjene o čemu se radi :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 27 okt 2012, 22:51

BESTILJ ! 8-) :lol:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 okt 2012, 00:16

raul-zakon je napisao/la:BESTILJ ! 8-) :lol:
RECELJ !! :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 28 okt 2012, 00:48

ej ljudi nesto kontam Alen Halilovic jucer nije pozvan za utakmicu Dinama jer je lafo bio povrijedjen.

znaci na prvi dan kurban bajrama, da nije mali Alen otisao nani i dedi u Klokotnicu da dijeli kurbane pa onda na kafu s malim Osmanom? :mrgreen:

pa kad to zavrsi moze navratiti i do sarajeva da poprica sa Denijalom :idea: :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 okt 2012, 01:09

More bit bidne da je oto, al more bit i ne bidne!

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 28 okt 2012, 08:45

Batko je napisao/la:More bit bidne da je oto, al more bit i ne bidne!
:D :D :D

Ja imam 16. godina i nebi se mogao zamisliti da igram za neku drugu drzavu osim BiH. Zelim svom vrsnjaku dosta srece i da igra za nas :D . Nije lahko ni Alenu, pritisak je veliki, sjedne strane otac koji mu je igrao za BiH a sa druge prijetelji koji ga nagovaraju da igra za Hrvatsku.
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 28 okt 2012, 11:05

Sakuragi je napisao/la:
nate je napisao/la: mamiću da nešto ne pođe po njegovom - nemoguće.isto i u ovom slučaju.mamić hoće da mali zaigra za hrvatsku jer tako ima ovlast nad njim i nad time kako će igrat.mamiću je bitno u čijem će dresu nastupat.jer ne može on naredit sušiću da ga stavlja kad on to želi..
i jel to uredu nate? ovo je nesto najgadnije sto sam vidio u citavom zivotu kakav pritisak vrse na alena. on mora imati pravo da mirno odluci za koga igrati.

hoce joca amsterdam da natjera malog da igra za hrvatsku sa silom. ovo ne ide na cast hrvatskog nogometa. pu pu
cekaj nisam ja rekao da je to uredu.vjeruj mi navijaci dinama se svim silama bore protiv toga olosa mamica.mamic ce vrsiti pritisak ko to ne misli onda je lud.jer je rakav.lova je njemu samo bitna.jel mu i oca suspendirao.kako ej sammira uveo u reprezentaciju samo da ga proda premda je 90% navijaca protiv te odluke.

moze mali zaigrat za bih naravno,samo kazem da ce i mamic odigrat tu ulogu.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 28 okt 2012, 11:07

i onda ja idem u off-topic naravno..čekajte ovo je forum.ako ja mislim da će alen zaigrat za hrvatsku u čemu je onda problem?

raspravljamo normalno,nemojte odma podyebavat i vrijeđat.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 28 okt 2012, 11:21

Koliko traje Alenov ugovor? Ako nije dugo, ne može mu Mamić ništa...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 okt 2012, 11:32

Edol je napisao/la:Koliko traje Alenov ugovor? Ako nije dugo, ne može mu Mamić ništa...
7 godina traje.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 okt 2012, 13:44

Edol je napisao/la:Koliko traje Alenov ugovor? Ako nije dugo, ne može mu Mamić ništa...
Ma ako dodje prava ponuda otice on.Ovi Arapi su fakat ludi.Bacaju lovu kao da su je na putu nasli.Mada iskreno i ne muce se da je zarade.Bog im dao da mogu lezat a da im kapa lova.A nekako mislim da ga zeli uvaliti nekome odmah ovog ljeta.Da ga namjerava drzati na Maksimiru jos neke 3-4 godine,nebi onako nasrnuo na Cacica sto ga nije uveo ranije protiv PSG-a.Barem je to neka moja logika,sad ne znam.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 28 okt 2012, 14:06

I ja mislim da oni njega hoce da utope negdije sto prije dok su ovako pozurili sa njim u ligi prvaka da ga izreklamiraju ali i za Halilovica bi bilo bolje da ide u neki veliki klub sada jer njemu je potrebna neka jaca konkurencija ali ne u prvom timu nego mislim na akademiju koji znaju raditi sa mladim igracima primjer Arseonal u HNL samo moze fasovati neku ozljedu jer od ljubomore ce ici na njega da mu nogu slome ko dosada on treba da ojaca da i da na tome poradi

Koliko je onaj mali Hodzic iz Zelje sto je otiso u Liverpool napredovao ojacao za vrlo kratko vrijeme provedeno u Engleskoj eto sad je na posudbi u Zelji sad malo nek dobije minuta i u Zelji to je dobro za njegov napredak , rezultati se vide i u mladoj repki U-19 sto je nastupo prvi strijelac

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 28 okt 2012, 14:08

Rodeni je napisao/la:I ja mislim da oni njega hoce da utope negdije sto prije dok su ovako pozurili sa njim u ligi prvaka da ga izreklamiraju ali i za Halilovica bi bilo bolje da ide u neki veliki klub sada jer njemu je potrebna neka jaca konkurencija ali ne u prvom timu nego mislim na akademiju koji znaju raditi sa mladim igracima primjer Arseonal u HNL samo moze fasovati neku ozljedu jer od ljubomore ce ici na njega da mu nogu slome ko dosada on treba da ojaca da i da na tome poradi

Koliko je onaj mali Hodzic iz Zelje sto je otiso u Liverpool napredovao ojacao za vrlo kratko vrijeme provedeno u Engleskoj eto sad je na posudbi u Zelji sad malo nek dobije minuta i u Zelji to je dobro za njegov napredak , rezultati se vide i u mladoj repki U-19 sto je nastupo prvi strijelac
ovaj hodzic nece nikad zaograt za prvi ptim liverpoola,eto sterling je mladi od njega pa igra

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 28 okt 2012, 14:17

Nemora ni zaigrati za Liverpool nek zaigra za Norwich to je veliki uspjeh u njegovoj karijeri ili nek zaigra u nekoj drugoj ligi 5 to je veliki uspjeh

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 28 okt 2012, 14:30

džaba palamudite,otići će kad neko ponudi 15 i više miliona eura. a sada mu je najbolje da ostane u Dinamu pošto je već na pragu prvog tima i iduće sezone može biti standardan igrač. to zna i on sam, nigdje u ligama petice neće dobiti priliku da igra sa seniorima kao u Dinamu, a ovim klubovima izvan tih liga je preskup, tako da sigurno ostaje u Dinamu bar jos 2,3 sezone.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 3 gosta.