Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Donnie Darko » 11 okt 2012, 14:01

BIHfan je napisao/la:Ovdje neki ne kontaju da Grcku po sredini ne mozes razbiti, nema sanse, pogotovo bez Pjanica. Jedini nacin da ih pobjedimo je kroz krila, jer imaju slabe bekove Grci.
;)

Poljska (na euru) im je u prvom poluvremenu, tacnije prvih pola sata radila dar mar po stranama, pogotovo desnoj. Imali su ogromnu sansu da se odljepe i osiguraju pobjedu, ali na njihovu nesrecu uspjeli su postici samo jedan gol, a onda ih je Grcka u drugom poluvremenu potpuno neutralizovala i izdominirala tekmu u svom stilu do kraja. Stevanovic mora igrati ovu tekmu. Mora.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 11 okt 2012, 14:09

Donnie Darko je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ovdje neki ne kontaju da Grcku po sredini ne mozes razbiti, nema sanse, pogotovo bez Pjanica. Jedini nacin da ih pobjedimo je kroz krila, jer imaju slabe bekove Grci.
;)

Poljska (na euru) im je u prvom poluvremenu, tacnije prvih pola sata radila dar mar po stranama, pogotovo desnoj. Imali su ogromnu sansu da se odljepe i osiguraju pobjedu, ali na njihovu nesrecu uspjeli su postici samo jedan gol, a onda ih je Grcka u drugom poluvremenu potpuno neutralizovala i izdominirala tekmu u svom stilu do kraja. Stevanovic mora igrati ovu tekmu. Mora.
Potpis totlani , bas sam na onoj temi euro 2012 napiso da su ih poljaci razbili na strana u pocetku mi imamo fenomenalne strane mujdza stevko , lula salihovic ...

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 11 okt 2012, 14:10

-----------------Begovic------------------
Mujdza------Vranjes----Spaha-----Lulic
------------Zaha-----------Medo----------
Stevanovic--------------Miske-----------
-----------Dzeko-----------Vedo----------

Po meni da udjemo u utakmicu sa jednim krilom, a i da bude Lulic vise ofanzivniji. U sredini necemo nista izgubiti i mislim sa jednim dmf kao Zahirovic nmzemo izdrzati+ dosta prostora za napadacki dvojac uz Misimovica.
HZ87

kosevsko
Kontakt:

Post Postao/la kosevsko » 11 okt 2012, 14:16

Bijeljinacity je napisao/la:Grci definitivno favoriti tako da se ne nadate puno!!!
Nece biti tvojih bradonja na tekmi?

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 11 okt 2012, 14:18

Mi cemo njih izdominirati 100% al je fazon sto njih svaka ekipa izdominira i na kraju rezultat 2:0 za Grcku i vozdra. Ni oni sami ne znaju kako.

Al nesto sam siguran da cemo uzet 3 boda i onda se lagano zagrijavat za mundijal. Kako bi se samo bilo mocno kvalifikovat na SP :mrgreen:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 11 okt 2012, 15:05

Alfa_Muzijak je napisao/la:Mi cemo njih izdominirati 100% al je fazon sto njih svaka ekipa izdominira i na kraju rezultat 2:0 za Grcku i vozdra. Ni oni sami ne znaju kako.

Al nesto sam siguran da cemo uzet 3 boda i onda se lagano zagrijavat za mundijal. Kako bi se samo bilo mocno kvalifikovat na SP :mrgreen:
I to kao prva reprezentacija iz eurozone.Ocekujem tamo negdje na proljece naslov u novinama:

Nije Španije,nije Njemačka,nije Holandija...Nego je Bosna i Hercegovina prva europska reprezentacija koja je trasirala kartu za mundijal u Brazilu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 11 okt 2012, 15:27

vec je svima jasno a i sam pape je rekao da igramo sa dva centarfora, dzeko i ibisevic, onda u tom slucaju bi bilo suludo da stavi medunjanina ili zukanovica da igraju po krilu ili ako ih stavi defanzivnije napravi supljinu na tom istom krilu! za igru sa dva centarfora trebaju i dva krila, znaci mali stevanovic mora igrat! a i ja bi tako igrao, imamo previse kvaliteta prema naprijed da bi to ogranicili i probali defanzivnije igrat sa tim ofanzivnim igracima! nek lulic, stevanovic i miske pitaju dzeku i ibisa sa strane i iz sredine da se grci nemogu snac i ogranicit nasu igru na napadanje sa jedne strane i stim uspjesno odradit svoj tvrdi defanzivni sistem na kontru! tesko je se orjentisat na odbranu kad prijetnja stize sa oba krila i iz sredine, onda se nije lako postavit na terenu! igranje protivnika sa jednim krilom to ucini puno laksim, ogranice se na napade sa jedne strane i lakse je zatvorit prostor, sa dva krila nebi znali gdje ce zatvorit kad napadi stizu sa svi strana! normalno ako ce stevanovic igrat onda i zahirovic mora odradit veliki posao na sredini terena, ali sto da ne kad znamo da grci sigurno nece napadat i da ce strpljivo cekat brze kontre! jest rizik ali ja mislim da nam odbrana nemoze primit golova koliko nam napad moze zabit kad krene nasa ofanzivna igra!

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 11 okt 2012, 15:32

De vi meni recite kolko će bit naših navijača tamo, ja ne vjerujem da će ih bit samo 1000 (toliko ulaznica dobili)? :D

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 okt 2012, 15:33

Sutra cemo konacno da pobjedimo j3bene Grke!!! 8-)
Nikad nisam bio ubjedjeniji.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 okt 2012, 15:35

katapult81 je napisao/la:slika
Bravo..nista oduzet nista dodat..to bi bilo to da ne pametujemo dzaba ;)
Lulic i Stevo cijelu tekmu dore dole i to je to..Salihovic i Mujdza strogo dole i to je to..na poluvremenu kod 3:0 za nase jedan napadac out Medjunanin in i to je to.. :D
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 okt 2012, 15:36

Dzoni je napisao/la:Sutra cemo konacno da pobjedimo j3bene Grke!!! 8-)
A ispred mog solitera će, onako za raju, Paris Hilton gola raditi sklekove.

Nadam se samo što blažem porazu u Atini, da to ne bude nešto što je nemoguće nadoknaditi u Zenici. I da, najviše me strah da ostanemo bez nekoliko važnih igrača za Litvaniju zbog kartona ili povreda. Jer, Grci baš doslovno shavataju riječ deranje.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 11 okt 2012, 15:38

Ovo je postava koja ce 100% poceti utakmicu u grckoj ;)

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 okt 2012, 15:39

insider je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Sutra cemo konacno da pobjedimo j3bene Grke!!! 8-)
A ispred mog solitera će, onako za raju, Paris Hilton gola raditi sklekove.

Nadam se samo što blažem porazu u Atini, da to ne bude nešto što je nemoguće nadoknaditi u Zenici. I da, najviše me strah da ostanemo bez nekoliko važnih igrača za Litvaniju zbog kartona ili povreda. Jer, Grci baš doslovno shavataju riječ deranje.
Jadan tvoj soliter jbt...

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 11 okt 2012, 15:41

revoX. je napisao/la:ajoj care nije Medo Mata jbte
Trebam li ti nacrtat, bukvalisto. Mata AM, Medo AM, zanemari sad ko je kvalitetniji. Matu sam uzeo u obzir jer je momak simpatizer Chelsea-ja, pa najlakše dočarat.

Inače ja potpuno uvjeren u trijumf dole, ali što je najgore, zaista kad god sam uvjeren u nešto, to se izjalovi.
Valjda po prvi put bude drugačije. ;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 okt 2012, 15:41

Jadan tvoj optimizam u pogrešnom vremenu. Sutra poslije utakmice, molim te, samo nemoj previše tugovati i bijes iskaljivati na forumu. Dakle, optimista si skroz, a sutra navečer nećeš vjerovati da je insider bio u pravu.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 11 okt 2012, 15:42

Protiv polu Srba treba igrati sa klasicnom 4-4-2 formacijom s tim sto treba i Zaha ili Medo svejedno koji ce igrati i Miske igrati centralne vezne igrace a ne DMF odnosno AMF..... A Lula i Stevke lijevog odnosno desnog veznog ili ako bas hocete mozda i bolja solucija je dijamant formacija gdje bi imali i pozicije DMF i AMF zastupljene....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 okt 2012, 15:43

insider je napisao/la:Jadan tvoj optimizam u pogrešnom vremenu. Sutra poslije utakmice, molim te, samo nemoj previše tugovati i bijes iskaljivati na forumu. Dakle, optimista si skroz, a sutra navečer nećeš vjerovati da je insider bio u pravu.
A šta ako bude drukčije? Mislim , nisam ni ja ubijeđen u pobijedu niti u to da izgubimo, ali šta ako pobijedimo?
Zašto toliko podcjenjuješ nas?

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 okt 2012, 15:46

insider je napisao/la:Jadan tvoj optimizam u pogrešnom vremenu. Sutra poslije utakmice, molim te, samo nemoj previše tugovati i bijes iskaljivati na forumu. Dakle, optimista si skroz, a sutra navečer nećeš vjerovati da je insider bio u pravu.
Covjece ne sputavaj me sad ovo je prvi put nakon dugo vremena da sam 100 postotni optimista pred neku jaku utakmicu,inace (kao sto rece forumas iznad) kad god sam bio uvijek se nesto izjalovilo.
Al sutra nece. 8-)
Pa nisu ni ti Grci Bogom dani majke im ga nabijem.
Sve je meni poznato kakvi su,kako igraju,kako prolaze...al ponestat ce i njima srece mamu im j3bem.
Sutra.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 11 okt 2012, 15:47

to je taj sastav za sutra, barem se nadam! da se ja pitam to bi bilo to! osim sto sam nesiguran za partnera spahicu, nebi mozda bilo lose jednog korpulentnijeg stopera od vranjesa stavit, jer ni spahic nema neke visine! nebi me cudilo da zukanovic ili sunjic upadnu u prvi 11 radi defanzivne skok igre, valja cuvat samarasa u skoku!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 okt 2012, 15:48

viKK je napisao/la:
A šta ako bude drukčije? Mislim , nisam ni ja ubijeđen u pobijedu niti u to da izgubimo, ali šta ako pobijedimo?
Zašto toliko podcjenjuješ nas?
Valjda zato što sam se navikao na to kroz silna razočarenja. Početak novih kvalifikacija, neka solidna pobjedica i euforija u cijeloj državi, a onda smo uvjereni da ćemo razvaliti Englesku, Francusku i Španiju... Da vjerujem u pobjedu u Atini? Znaš kad ćemo slaviti u Atini? Nikad! Zapamti moj post.

I dogodi se čudo i sutra pobijedimo? Šta? Niko sretniji od mene ni od svih nas. Ali i dalje ću, uoči svake imalo teže utakmice, biti pesimista. Bez obzira što imamo tako vrhunske igrače kao što su Džeko, Pjanić, Ibišević i ostali. Navika postala da ne vjerujem u neke uspjehe.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.