NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: N.K Jedinstvo Bihac
jel istina da hajduk dolazi igrati protiv jedinstva i da su ljudi iz jedinstva dobili na poklon dresove igrac hajduka ?
da hoce da nam posalju kojeg igraca na posudbu to bih bilo ekstraxxl je napisao/la:jel istina da hajduk dolazi igrati protiv jedinstva i da su ljudi iz jedinstva dobili na poklon dresove igrac hajduka ?

Znaci Hajduk nam je novi prijateljski klub . Prijateljstvo je sklopljeno na utakmici Slunj-Hajduk ( kup hrv. ) gdje su predstavnici naseg kluba bili kao gosti . Najvjerovatnije da ce se odigrati prijateljska utakmica povodom 100 godina NK Jedinstva u nasem gradu . Datum i vrijeme ce se kasnije saznati 

-
- Kontakt:
kako povodom 100 godina našeg kluba kad je jedinstvo osnovano 1919 ? znači hajduk gostuje za 7 godina ??
Ja sam pogrijesio . Pogresno sam razumio , izvinjavam se 

Evo i za vas post koji sam napisao na temi "Bratstvo"
............................
Bratstvo u Bihaću bez Kadića,Muse i Murselovića.
Dakle:
Šabić - Efendić - Šuša - Pantić - Rizvanović - Timkov - Kadrić - Mevkić - Mahović - Mujkić - Šako
Sa klupe bi mogli ući Omerović, Hafizović i Muslimović a nije isključeno da neki od ove trojice zaigra o od prve minute
Ja bih lično volio vidjeti Hafizovića u prvom timu, nekako mi djeluje opasno ali ima sasvim malo šanse da se pokaže
Možda je u bihaću prilika???
Sretno naši (Bratstvo
)
Bratstvo u Bihaću bez Kadića,Muse i Murselovića.
Dakle:
Šabić - Efendić - Šuša - Pantić - Rizvanović - Timkov - Kadrić - Mevkić - Mahović - Mujkić - Šako
Sa klupe bi mogli ući Omerović, Hafizović i Muslimović a nije isključeno da neki od ove trojice zaigra o od prve minute
Ja bih lično volio vidjeti Hafizovića u prvom timu, nekako mi djeluje opasno ali ima sasvim malo šanse da se pokaže
Možda je u bihaću prilika???
Sretno naši (Bratstvo

Undici stelle - ACM 1899
potpuno zasluzena pobjeda Jedinstva.
nisam ni sumnjao u njihovu pobjedu od pocetka ovih rasprava na forumu!
nisam ni sumnjao u njihovu pobjedu od pocetka ovih rasprava na forumu!
gdje se mogu golovi pogledati
ama sigurno ce uskoro izaci neki video na netu ili ako nista bice onaj video pregled cijelog kola za par danaeminem22 je napisao/la:gdje se mogu golovi pogledati

Momci jel dolazite sad u Lukavac jeste da je daleko preko 400 kilometara, ali siguran sam će vas doći opet jer idete svugdje kao i mi, POZDRAV IZ LUKAVCA:)
mi smo vise na nasem forumu,pa navratisodagrad je napisao/la:Momci jel dolazite sad u Lukavac jeste da je daleko preko 400 kilometara, ali siguran sam će vas doći opet jer idete svugdje kao i mi, POZDRAV IZ LUKAVCA:)
Vi se nikad nemojte vise zaliti na sudjenje
ZA vas je gol i kad ne udje 

Ja bi se barem malo zacrvenio dok se citava liga ismijaje "pobjedi " 

-
- Kontakt:
esprit je napisao/la:Ja bi se barem malo zacrvenio dok se citava liga ismijaje "pobjedi "
FKKrajina je napisao/la:Vi se nikad nemojte vise zaliti na sudjenjeZA vas je gol i kad ne udje
-
- Kontakt:
Mi kad smo nakon Mostara i Kaknja govorili da ovaj "sudac" Šehović nije ni za mahalski termina....
I dalje ostajem pri tom misljenju da jednostavno covjek pojma nema od sudjenja, ili je prirodno mutav. Ostecene obe ekipe, vaš penal, naš gol (diskutabilni) hrpa nepotrebnih zutih i dosta glupih odluka.
I dalje ostajem pri tom misljenju da jednostavno covjek pojma nema od sudjenja, ili je prirodno mutav. Ostecene obe ekipe, vaš penal, naš gol (diskutabilni) hrpa nepotrebnih zutih i dosta glupih odluka.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Ne znam sto bi se mi crvenili ? Neka se crveni sudija i njegovi pomocnici . Ali prvi poraz jako boli , znam taj osjecaj . :/
"Cega se pametan stidi, budala se ponosi"tropic je napisao/la:Ne znam sto bi se mi crvenili ? Neka se crveni sudija i njegovi pomocnici . Ali prvi poraz jako boli , znam taj osjecaj . :/

pa bas citava liga se smije Jedinsrvu

...i gdje te najvise zabolilo u Mostaru,Kaknju, Vitezu ili sad u Lukavcu

vidjecemo ko ce da se smije na kraju svega ovogesprit je napisao/la:"Cega se pametan stidi, budala se ponosi"tropic je napisao/la:Ne znam sto bi se mi crvenili ? Neka se crveni sudija i njegovi pomocnici . Ali prvi poraz jako boli , znam taj osjecaj . :/![]()
pa bas citava liga se smije Jedinsrvu![]()
![]()
![]()
...i gdje te najvise zabolilo u Mostaru,Kaknju, Vitezu ili sad u Lukavcu![]()
![]()

http://nsfbih.ba/novost/9653/odluke_tak ... na_ns_fbih" onclick="window.open(this.href);return false;
evo kazne za ove pametnjakovice iz Gracanice ... jos ovi nasi iz Jedinstva trebaju da podnesu prijavu na onog igraca sto je iskljucen (mislim da se zove Pantic) pa je napravio belaja i navodno polomio pipe i razvalio vrata. eto kakvi kramanjonci igraju kod njih ...
evo kazne za ove pametnjakovice iz Gracanice ... jos ovi nasi iz Jedinstva trebaju da podnesu prijavu na onog igraca sto je iskljucen (mislim da se zove Pantic) pa je napravio belaja i navodno polomio pipe i razvalio vrata. eto kakvi kramanjonci igraju kod njih ...
Dosli ljudi malo u grad jbg, nemaju oni takve uslove pa im krivoEmir93 je napisao/la:http://nsfbih.ba/novost/9653/odluke_tak ... na_ns_fbih

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.