Ma pokušao sam milion puta kada tako padnu kvote iznenada i nikada ne prođe. Npr. Southampton nedavno protiv Brightona...pintol_TM87 je napisao/la: Boze moj vrijedilo je pokusati..
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zaokruzi Zemlju,imam i ja kecadeno_TM87 je napisao/la:Lamela :mrgreen:igrao Roma daje gol, e sad ostao mi jos Tottenham 1, Espanyiol 1 i za veceras Braca Brajan i Zemlja za 25 KM.

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
-
- Kontakt:
Gdje su Alborgovci
HAHAHHA

pa od tebe sam prepisao Zemljukelner je napisao/la:Zaokruzi Zemlju,imam i ja kecadeno_TM87 je napisao/la:Lamela :mrgreen:igrao Roma daje gol, e sad ostao mi jos Tottenham 1, Espanyiol 1 i za veceras Braca Brajan i Zemlja za 25 KM.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
deno_TM87 je napisao/la:pa od tebe sam prepisao Zemljukelner je napisao/la:Zaokruzi Zemlju,imam i ja kecadeno_TM87 je napisao/la:Lamela :mrgreen:igrao Roma daje gol, e sad ostao mi jos Tottenham 1, Espanyiol 1 i za veceras Braca Brajan i Zemlja za 25 KM.
.

Ma otrest ce ga Zemlja,dobar je on na hardu

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
a kaj velis za bracu Brajan
.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
SAmo da pozdravim 35 kevi Holandjanima.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
E bas ne vjerujem.Prodje kvota 9 na Nacional 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Pa **** cijeli nogomet je usa danas realno a ja izigravam kretena i igram neke hokeje 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
imal` ko slucajno 0.10 centi viska na Wwin da odigram NBA
u slucaju da dobijem( sanse su minimalne
) vracam 70 % od dobitka
.

Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 11 jan 2012, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i ja istoDevil je napisao/la:SAmo da pozdravim 35 kevi Holandjanima.![]()
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Sporting 1:2 i crveni za Nacional jos 15 min. do kraja
Mora doci kec 100%
Mora doci kec 100%
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Može li mi neki NBA stručnjak reći šta očekuje od Gasola večeras ? Granica je 16.5 ,igrao sam manje.
Pored njega čekam i Benneteau protiv Bogomolova 1 ,i igrao sam na Dodiga i Štakovskog protiv Flemi/Hutch ,tu je kvota 2.10 ,malo sam riskirao ,ali izbacili su Linds/Tecau pa vjerujem da mogu i večeras do pobjede.
Ova tri čekam za 89KM ,valjda bude.
Pored njega čekam i Benneteau protiv Bogomolova 1 ,i igrao sam na Dodiga i Štakovskog protiv Flemi/Hutch ,tu je kvota 2.10 ,malo sam riskirao ,ali izbacili su Linds/Tecau pa vjerujem da mogu i večeras do pobjede.
Ova tri čekam za 89KM ,valjda bude.
You'll never walk alone.
dajte sta za NBA dok nije kasno 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
aaa racku 2-2,majku im yebo vasco de gama svima redomnapadacfix je napisao/la:Sporting 1:2 i crveni za Nacional jos 15 min. do kraja
Mora doci kec 100%
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Ne igram na njih vise,osim na GS,nikad neznas kako dodju na koji turnir nabrijani.Momci su osvojili sve sto se osvojiti moze,jednostavno zasitili se,i u zadnje vrijeme cesto gube od totalnih anonimusa tako da njih preskacem u sirokom luku na ovim ''manjim'' turnirimadeno_TM87 je napisao/la:a kaj velis za bracu Brajan.

idemo dalje za iste pare

famaliju!!!!!!!!!!!!

famaliju!!!!!!!!!!!!
nema potpisa
eto dobise i Zemlja i braca Brayankelner je napisao/la:Ne igram na njih vise,osim na GS,nikad neznas kako dodju na koji turnir nabrijani.Momci su osvojili sve sto se osvojiti moze,jednostavno zasitili se,i u zadnje vrijeme cesto gube od totalnih anonimusa tako da njih preskacem u sirokom luku na ovim ''manjim'' turnirimadeno_TM87 je napisao/la:a kaj velis za bracu Brajan.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Ma bio sam siguran u tog Zemlju,gromada je to od igraca,jest da je bilo teze nego ocekivano,al bitno da je dobio,a jos bitnije da si ti pogodiodeno_TM87 je napisao/la:eto dobise i Zemlja i braca Brayankelner je napisao/la:Ne igram na njih vise,osim na GS,nikad neznas kako dodju na koji turnir nabrijani.Momci su osvojili sve sto se osvojiti moze,jednostavno zasitili se,i u zadnje vrijeme cesto gube od totalnih anonimusa tako da njih preskacem u sirokom luku na ovim ''manjim'' turnirimadeno_TM87 je napisao/la:a kaj velis za bracu Brajan.
nek sam ja dobio to je vazno
i Kelneru hvala ti za taj par konstantno te pratim i vidim da se dosta razumijes u tenis i nabaci za danas koji par tenisa ( samo da nisu zene )
.

Nema potrebe da se zahvaljujes,tu smo da se pomazemo

Kako mi je samo krivo.Usrani San Anatonio odigra X sa Houstonom i dobiju ih na produzetke.Jos jucer sebi govorim odigraj 1x,kao da sam imao neku suhvu.Pu,izbise mi 35 marki iz dzepa a Sporting 50 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.