BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Da se malo prisjetimo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
To da Portugal mora dalje je glupost..svake kvalifikacije se desi nekoj velikoj repci da ispadne..sjetite se Engleske..
Nasuprot svemu mislim da će nas arogantni Ronaldo, a i većina ostalih podcjeniti, što je dobro..a kako se njihova igra oslanja na pojedince, što se moglo vidjet u Danskoj gdje su mogli primiti komotno 5 6 komada, ja ih se ne bojim..nisu fizički nadmočniji..malo tu Pepe kvari sliku..ali uglavnom trebamo riješit naš problem s odbranom..onda ćemo lahko
Nasuprot svemu mislim da će nas arogantni Ronaldo, a i većina ostalih podcjeniti, što je dobro..a kako se njihova igra oslanja na pojedince, što se moglo vidjet u Danskoj gdje su mogli primiti komotno 5 6 komada, ja ih se ne bojim..nisu fizički nadmočniji..malo tu Pepe kvari sliku..ali uglavnom trebamo riješit naš problem s odbranom..onda ćemo lahko
Unica grande amore
- SarajlijaTM
smij se lafe ko ti brani,ko i ja tebi sad npr.Bosniacum Lilium je napisao/la:naravno da si pokusao da nas nasmijes s ovim postom, ja se barem nadam da je takoSarajlijaTM je napisao/la: Ma trebaju Semira Kerlu zovnuti maksuz da cuva Ronalda,taj kad se nafura,ronaldo moze proci jedino u kolicima po atletskoj stazi
Bez sale momak je extra stoper,Željo bez njega nije bio isti u odbrani,a i iz kornera je strasno opasan
a sad realno,sta po tebi fali kerli kao stoperu,ako si gledao ikad kako igra momak
Nemoj biti bukvalanSamoZeljo je napisao/la:Skandirati MESSI MESSI je vece ponizenje za nase igrace nego za Ronalda.
Imamo mi SVOJE igrace da skandiramo!
Bez uvrede ali ja bi se stidio da u ovako vaznoj utakmici skandiram ime bilo kojeg igraca koji ne nosi dres nase reprezentacije.

Dalo bi se pricati ko u cijeloj toj prici ispada iskompleksiran.spizz je napisao/la:Nemoj biti bukvalanSamoZeljo je napisao/la:Skandirati MESSI MESSI je vece ponizenje za nase igrace nego za Ronalda.
Imamo mi SVOJE igrace da skandiramo!
Bez uvrede ali ja bi se stidio da u ovako vaznoj utakmici skandiram ime bilo kojeg igraca koji ne nosi dres nase reprezentacije....normalno da ce se skandirati našim momcima, vec ovo je specijalni psihološki rat i pritisak na glavnog igraca Portugala koji je iskompleksiran Messijem...što ga onda ne iskoristiti tu pogodnost i ne provocirati ga
![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma klinac bi Pepe bilo sta ucinio da nije bilo onoliko precki.stativa i ostalog.Toxicity je napisao/la:Pusti Ronalda, Nanija i ostale, šta ćemo s Pepeom? Ako se dobro sjećam on je glavni "krivac" što Bih nije dobila Portugala na BP.
Provociranje majka priroda,kratkog je fitilja Roki a ima vec jedan zuti.Tako da.........
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 okt 2011, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dalo bi se pricati o masi od 15.000 ljudi na stadionu, jel...ma bravo strucnjak
još kad portugalski mediji izbace imena i prezimena svih onih zlih bosanaca koji su na taj nacin uznemiravali njihovog ljubimca 

kerla je životinja i željo se zajeb'o strašno...momak je mašina al etoSarajlijaTM je napisao/la:smij se lafe ko ti brani,ko i ja tebi sad npr.Bosniacum Lilium je napisao/la:naravno da si pokusao da nas nasmijes s ovim postom, ja se barem nadam da je takoSarajlijaTM je napisao/la: Ma trebaju Semira Kerlu zovnuti maksuz da cuva Ronalda,taj kad se nafura,ronaldo moze proci jedino u kolicima po atletskoj stazi
Bez sale momak je extra stoper,Željo bez njega nije bio isti u odbrani,a i iz kornera je strasno opasan
a sad realno,sta po tebi fali kerli kao stoperu,ako si gledao ikad kako igra momak
Šta reći?Koju posluku porati?Kome?
Stevanovica uvesti u 89 min u Zenici da pozdravi Ronalda.Onako,da ga pošalje na prijateljski odmor.
Stevanovica uvesti u 89 min u Zenici da pozdravi Ronalda.Onako,da ga pošalje na prijateljski odmor.
- Marseille84
- Kontakt:
barbarez,bolic,baljic,konjic,hibic i ostalislana_krv je napisao/la:

Ja kako znam Hasan je jos u takmicarskoj formi i njegovo iskustvo bi nam pomoglo vise nego da sad postavimo nekog iz mlade reprezentacije
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 13 okt 2011, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
meduljanin LOLMarseille84 je napisao/la:barbarez,bolic,baljic,konjic,hibic i ostalislana_krv je napisao/la:

Znam da si navijac Barcelone pa i ne ocekujem da skontas.spizz je napisao/la:Dalo bi se pricati o masi od 15.000 ljudi na stadionu, jel...ma bravo strucnjak![]()
još kad portugalski mediji izbace imena i prezimena svih onih zlih bosanaca koji su na taj nacin uznemiravali njihovog ljubimca
Ali za ostalo normalnu raju:
Ronaldo je osoba o kojoj ce se pricati i za 300 godina,jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena,pitanje je hoce li se ikad pojaviti vise tako kompletan igrac,i mi sad trebamo uzvikivati ime Messia da bi ga toBoze provocirali.
Trebamo biti sretni sto cemo u nasoj drzavi gledati osobu na koju ce buduce generacije gledati kao sto mi gledamo na Pelea ili Maradonu.
Al et,budite pametni pa uzvikujte,ispadnite frajeri.
Jos samo fali jedna lijepa Turska zastava umjesto nase pa da bude idila.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ja se samo bojim nekih povreda na nasoj strani,ne daj Boze....ima jos puno do Portugala...
Ovako se Portugalci nadaju povratku Bonsigwe i Carvalha.Ni jedno ni drugo.slana_krv je napisao/la:
meduljanin LOL
[/quote]
JBG POTKRALA SE GRESKA_Medunjanin

JBG POTKRALA SE GRESKA_Medunjanin

Trebo bi Pape zvati mog druga Murisa, strašan u odbrani igra za moju mahalu, bez njega odbrana naše mahale ne bi bila ista.A zna se i tući, trenira boks 4 godine.Pape zovi Murisa !Bosniacum Lilium je napisao/la:naravno da si pokusao da nas nasmijes s ovim postom, ja se barem nadam da je takoSarajlijaTM je napisao/la: Ma trebaju Semira Kerlu zovnuti maksuz da cuva Ronalda,taj kad se nafura,ronaldo moze proci jedino u kolicima po atletskoj stazi
DRUG NEBI TI PUNCA
[youtube][/youtube]
Kad se sjetim valjda ce i sad novu parodiju napraviti

HZ87
Pa nije niko budala pisati po 58-mi put istu stvar.M A J S T O R je napisao/la:Može li mi neko reći ko ima žuti karton kod Portugalaca ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.