Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

el-fighter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la el-fighter » 15 jun 2009, 20:04

Do sada je Džeko prešao bar u deset klubova. Čelzi, Arsenal, Milan, City, Villareal, Roma.... Mislim da su samo dvije opcije ostale, odlazak u Milan ili ostanak u Wolfsima, treće nema.

Možda se Džeko odluči pomoći svom prvom klubu, pa odluči jednu godinu igrati za Želju. :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

#Fisho#
Kontakt:

Post Postao/la #Fisho# » 15 jun 2009, 23:07

el-fighter je napisao/la:Do sada je Džeko prešao bar u deset klubova. Čelzi, Arsenal, Milan, City, Villareal, Roma.... Mislim da su samo dvije opcije ostale, odlazak u Milan ili ostanak u Wolfsima, treće nema.

Možda se Džeko odluči pomoći svom prvom klubu, pa odluči jednu godinu igrati za Želju. :D
ZAR NIJE POCEO PREGOVARATI SA BAYERNOM?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jun 2009, 23:12

Nije, to je patka!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jun 2009, 11:01

odh sad na bazen malo da se ogasulim kosto reko nas narod :D :D ,a dok se vratim zelim da procitam infomaciju da je edin na s majstor i definitivno igrac MILANA:.. ;)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jun 2009, 11:09

Zna li neko kako da dođem u kontakt sa Edinom ili njegovim menadžerom, pa da nam oni sve objasne i kažu nam kako stoje stvari. Ovo je stvarno prešlo sve granice.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 11:57

el-fighter je napisao/la:Zna li neko kako da dođem u kontakt sa Edinom ili njegovim menadžerom, pa da nam oni sve objasne i kažu nam kako stoje stvari. Ovo je stvarno prešlo sve granice.
cekas ga ispred kuce i ako ga ufatis pitaj ga...to ti je najbolje...da cujes iz njegovih usta... :D :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jun 2009, 12:04

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Zna li neko kako da dođem u kontakt sa Edinom ili njegovim menadžerom, pa da nam oni sve objasne i kažu nam kako stoje stvari. Ovo je stvarno prešlo sve granice.
cekas ga ispred kuce i ako ga ufatis pitaj ga...to ti je najbolje...da cujes iz njegovih usta... :D :D
Eh kad bi znao gdje mu je kuća.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 jun 2009, 12:16

el-fighter je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Eh kad bi znao gdje mu je kuća.
U Sarajevu, ima u garazi audi a3 parkiran, ne mozes promasiti :)
100% sportski i krajnje opušten potpis

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 16 jun 2009, 12:57

Vala i to što kažeš,ovi naši kvazi-novinari ne znaju ni stupiti u kontakt s našim igračem(šta bi da trebaju kontaktirati Kaku ili Ronalda),nego prenose informacije s raznih portala.

mehic
Kontakt:

Post Postao/la mehic » 16 jun 2009, 13:14

Dzeko treba da ide u Milan. Bolje mu je da odigra 1 sezonu za Milan neko da igra 10 godina u Wolfsburgu!!!

Adebisi
Kontakt:

Post Postao/la Adebisi » 16 jun 2009, 13:35

pozz, kako ide imam jednu informaciju iz prve ruke dzeko prelazi u milan i u prva dva kola daje dva gola a usao sa klupe, oba eurogola...
zanimljiv izvor informacije jer sam upravo to sinoc sanjao a moji fudbalski snovi se uvijek ostvare... ne znam do kraja sezone kakav ce biti jer sa se probudio kod njeg drugog gola ;)))))
pozzz
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 16 jun 2009, 14:39

ovo izjavljivanje sa ovih svih portala je stvarno postalo smjesno.

pa zar je moguce da se o necemu prica ovako dugo a da nema konkretnih infromacija.

Stvarno mi je vise preko glave sta edin jede u kojem restoran, koga je mozda osamario, i kada je edin otisao u wc da se izkaki....

smjesno ba stvarno...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 jun 2009, 15:15

Adebisi je napisao/la:pozz, kako ide imam jednu informaciju iz prve ruke dzeko prelazi u milan i u prva dva kola daje dva gola a usao sa klupe, oba eurogola...
zanimljiv izvor informacije jer sam upravo to sinoc sanjao a moji fudbalski snovi se uvijek ostvare... ne znam do kraja sezone kakav ce biti jer sa se probudio kod njeg drugog gola ;)))))
pozzz
Samo da ga Materazzi ne "ovjeri" nakon ta dva eurogola :=)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jun 2009, 15:22

no comment je napisao/la:ovo izjavljivanje sa ovih svih portala je stvarno postalo smjesno.

pa zar je moguce da se o necemu prica ovako dugo a da nema konkretnih infromacija.

Stvarno mi je vise preko glave sta edin jede u kojem restoran, koga je mozda osamario, i kada je edin otisao u wc da se izkaki....

smjesno ba stvarno...

U potpunosti se slažem.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 16 jun 2009, 18:38

Wolfsburg President: Armin Veh Will Decide Whether Dzeko Can Leave For Milan
The Bosnian striker still has not been given the all-clear to join the Milanese gian
ts...
16 Jun 2009 15:03:39

The negotiations between Wolfsburg and AC Milan continue to progress, as the Italian outfit continue to try and acquire impressive striker Edin Dzeko. However, Wolfsburg president Hans-Dieter Potsch, has revealed that coach Armin Veh has yet to have his say in the matter.

"First we must speak with [Armin] Veh," was the brief quote that he gave Sky Sport 24 on Tuesday, thus denying the rumours that the Bundesliga champions had claimed their star striker was 'for sale'.

Milan have made no secret of their desire to land the Bosnian, but Wolfsburg have been reluctant to sell thus far.

It seems the final word will come down their new coach, nonetheless, the player will likely cost the Rossoneri in the region of €25 million even if Veh does allow him to leave.

The player himself has stated he would like to play in Serie A, should he leave, it has been suggested that Wolfsburg will bring in CSKA Moscow forward Vagner Love as a replacement.

Adam Scime, Goal.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 jun 2009, 18:41

Cisto sumnjam da ce postovani gospodin Veh reci da mu Dzeko ne treba, i tek tako ga se odreci.. A sto mute ovi u Wolfsburgu :o
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 jun 2009, 18:44

Kupuju vrijeme i usput pokušavaju izvući što više para od Milana.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jun 2009, 18:49

ma vala ne znam ni sta ce u milanu svi bjeze od italije...ono malo igraca sto valjaju u seriji a gledaju kako ce pobjec bar sam ja steko takav dojam
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 16 jun 2009, 18:52

nick je napisao/la:ma vala ne znam ni sta ce u milanu svi bjeze od italije...ono malo igraca sto valjaju u seriji a gledaju kako ce pobjec bar sam ja steko takav dojam
Upravo tako!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jun 2009, 18:59

Ma nek prijedje gdje god hoce, sto se mene tice moze i u Sienu samo nek ide vise, pun mi je k.... svega.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, izdzezveubrazil, Napapijri, rishovski i 29 gostiju.