Možda se Džeko odluči pomoći svom prvom klubu, pa odluči jednu godinu igrati za Želju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ZAR NIJE POCEO PREGOVARATI SA BAYERNOM?el-fighter je napisao/la:Do sada je Džeko prešao bar u deset klubova. Čelzi, Arsenal, Milan, City, Villareal, Roma.... Mislim da su samo dvije opcije ostale, odlazak u Milan ili ostanak u Wolfsima, treće nema.
Možda se Džeko odluči pomoći svom prvom klubu, pa odluči jednu godinu igrati za Želju.
cekas ga ispred kuce i ako ga ufatis pitaj ga...to ti je najbolje...da cujes iz njegovih usta...el-fighter je napisao/la:Zna li neko kako da dođem u kontakt sa Edinom ili njegovim menadžerom, pa da nam oni sve objasne i kažu nam kako stoje stvari. Ovo je stvarno prešlo sve granice.
Eh kad bi znao gdje mu je kuća.ZELJO DO GROBA je napisao/la:cekas ga ispred kuce i ako ga ufatis pitaj ga...to ti je najbolje...da cujes iz njegovih usta...el-fighter je napisao/la:Zna li neko kako da dođem u kontakt sa Edinom ili njegovim menadžerom, pa da nam oni sve objasne i kažu nam kako stoje stvari. Ovo je stvarno prešlo sve granice.![]()
U Sarajevu, ima u garazi audi a3 parkiran, ne mozes promasitiel-fighter je napisao/la:Eh kad bi znao gdje mu je kuća.ZELJO DO GROBA je napisao/la:cekas ga ispred kuce i ako ga ufatis pitaj ga...to ti je najbolje...da cujes iz njegovih usta...el-fighter je napisao/la:Zna li neko kako da dođem u kontakt sa Edinom ili njegovim menadžerom, pa da nam oni sve objasne i kažu nam kako stoje stvari. Ovo je stvarno prešlo sve granice.![]()
Vala i to što kažeš,ovi naši kvazi-novinari ne znaju ni stupiti u kontakt s našim igračem(šta bi da trebaju kontaktirati Kaku ili Ronalda),nego prenose informacije s raznih portala.el-fighter je napisao/la:Zna li neko kako da dođem u kontakt sa Edinom ili njegovim menadžerom, pa da nam oni sve objasne i kažu nam kako stoje stvari. Ovo je stvarno prešlo sve granice.
Samo da ga Materazzi ne "ovjeri" nakon ta dva eurogola :=)Adebisi je napisao/la:pozz, kako ide imam jednu informaciju iz prve ruke dzeko prelazi u milan i u prva dva kola daje dva gola a usao sa klupe, oba eurogola...
zanimljiv izvor informacije jer sam upravo to sinoc sanjao a moji fudbalski snovi se uvijek ostvare... ne znam do kraja sezone kakav ce biti jer sa se probudio kod njeg drugog gola))))
pozzz
no comment je napisao/la:ovo izjavljivanje sa ovih svih portala je stvarno postalo smjesno.
pa zar je moguce da se o necemu prica ovako dugo a da nema konkretnih infromacija.
Stvarno mi je vise preko glave sta edin jede u kojem restoran, koga je mozda osamario, i kada je edin otisao u wc da se izkaki....
smjesno ba stvarno...
Upravo tako!nick je napisao/la:ma vala ne znam ni sta ce u milanu svi bjeze od italije...ono malo igraca sto valjaju u seriji a gledaju kako ce pobjec bar sam ja steko takav dojam
Trenutno korisnika/ca: ebi46, izdzezveubrazil, Napapijri, rishovski i 29 gostiju.