FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

PIRKE33
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la PIRKE33 » 07 mar 2010, 09:56

cena je napisao/la:Nevolim ni jedan klub u Premijer ligi ,jer ova liga je uzas.Javio sam se iz razloga zbog skandala sa zutim kartonima ,jer se to moze desiti samo u nasoj ligi i nigdje na svijetu.Haj na skandale smo navikli u ovoj ligi sto od klubova sto od N:Saveza BiH,ali mi nije jasno da u tim skandalima u zadnje vrijeme je Sloboda ,i dali su svi protiv nje,ili ima krivice i u Slobodi.Gledao sam pravilnik u N.Savezu BiH koji se moze naci na internet stranicama gdje pise da ako neki igrac ima tri uvezana zuta taj klub gubi bodove i finansiski ce biti kaznjen.U pravilniku nepise nismo znali,nismo obavljesteni itd.Mislim da Sloboda ima problem sama sa sobom i sa svojom upravom jer ima mnogo u ovoj ligi siromasniji pa nema urote protiv tih klubova.Blago Slobodi ako su joj samo problem Sarajevo i N.Savez BiH,a ne uprava i ljudi koji vode nekadasnjeg fudbalskog giganta .Sve dok Fukare budu vjerovali upravi da su svi protiv Slobode,a da su oni u upravi borci protiv nepravde mislim da ce Sloboda i dalje boriti za opstanak kosto to radi godinama.
bas je u tome poenta............sto neki misle hocemo bodove na silu..........niko ne spori da su nas nadigrali, ali po svim pravilima bodovi su trebali pripasti nama..........da je obrnuta situacija, sad bi Sarajevo ispalo rezimski klub i klub koji se gura........a sto je najgore pojedinci misle da je Sloboda zakinuta s ovom odlukom...........
jos jedan dokaz da nama treba diktatura, a ne svaka furda bi da kroji zakon.......

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 07 mar 2010, 10:13

Ma ja sam malo stariji tip i sjecam se utakmica Slobode ,igraca Slobode bivsa Juga se tresla kad dode na Tusanj bilo Zvezda ili Partizan.Gledajuci ovako neutralno, naj vise je Velez zakinut,ali ne sa sportskog aspekta vec politickog.Ako uzmes za primjer stabilan organizaciski i finansiski Široki,zasto kod njih nema afera tipa zuti,ili nedobiljanje licence i ostali smijesni stvari.Sloboda ko fudbalski gigant ima problema sa samom sobom pa javna je tajna da Slobodu sad neki fildan klubovi tipa Zrinskog,ili Širokog smatraju ekipom druge lige.Pa nekad je Listica bila na nogama kad bi sa Slobodom izmolila prijateljsku utakmicu,ali vremena se mjenjaju sad sponzori i privatnici donose lovu sto nesposobna uprava Slobode nemoze,jer su svi ptotiv Slobode to jos pali vidjecemo dokle.

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 08 mar 2010, 00:32

Gledam veceras onaj pregled na tv,i vidjeo sam malu skupinu Fukara sa transovima,jeli vi to prekidate bojkot ?

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 08 mar 2010, 00:42

kad vec toliko znate pravila...treba te znati da po pravilima klub koji daje ispisnicu ako igrac ima 3 zuta kartona da trebaju na ispisnici napisati da ima zute kartone a ne samo dati ispisnicu...isto tako i savez je mogao napomenuti da gavaric ne smije igrati....a to niko nije ucinio....
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2010, 00:45

pik je napisao/la:Gledam veceras onaj pregled na tv,i vidjeo sam malu skupinu Fukara sa transovima,jeli vi to prekidate bojkot ?
Zasad nista,mozda u ovim danima ce se vise znati o tome,jer nisam znao da su isli,ko na web stranici nista ne pise o tome
ajla je napisao/la:kad vec toliko znate pravila...treba te znati da po pravilima klub koji daje ispisnicu ako igrac ima 3 zuta kartona da trebaju na ispisnici napisati da ima zute kartone a ne samo dati ispisnicu...isto tako i savez je mogao napomenuti da gavaric ne smije igrati....a to niko nije ucinio....

Tako je Ajla :)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 mar 2010, 00:47

ajla je napisao/la:kad vec toliko znate pravila...treba te znati da po pravilima klub koji daje ispisnicu ako igrac ima 3 zuta kartona da trebaju na ispisnici napisati da ima zute kartone a ne samo dati ispisnicu...isto tako i savez je mogao napomenuti da gavaric ne smije igrati....a to niko nije ucinio....
Ma to je vec zavrsena prica. Utakmica ce biti ponovljena. Sad pamet u glavu, pa za svaku utakmicu neka provjeravaju kartonirane igrace.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 08 mar 2010, 00:51

omerbavarac je napisao/la:
Ma to je vec zavrsena prica. Utakmica ce biti ponovljena. Sad pamet u glavu, pa za svaku utakmicu neka provjeravaju kartonirane igrace.
Ma ja bi vam dao ta tri boda,bolje nego da nam povrijedite igrace mogu da mislim kako bi tek sad vasi igrali grubo!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2010, 00:52

Jedva cekam tekmu,makar sad dobili 1:0 al pobjeda je pobjeda,protiv Leotara sad moramo ici na pobjedu i sigurno cemo ih dobit,a naredno kolo protiv Celika u Zenici.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 mar 2010, 00:53

samo rajvosa je napisao/la:
Ma ja bi vam dao ta tri boda,bolje nego da nam povrijedite igrace mogu da mislim kako bi tek sad vasi igrali grubo!
Rasprava je davno zavrsena. Nema razloga da se nastavi sa istom. Odluka je donesena, kakva je takva je. Moramo se sloziti s njom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2010, 00:54

djaba omerbavarac vidis ostao ovaj da provocira,nema pametnija posla .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 mar 2010, 00:57

harry_90 je napisao/la:djaba omerbavarac vidis ostao ovaj da provocira,nema pametnija posla .
Ne spava se momku. Ma hajde nema veze, neka ga malo.
Vjerovatno smislja sta ce kupiti curi danas za praznik. :D :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 mar 2010, 00:58

harry_90 je napisao/la:djaba omerbavarac vidis ostao ovaj da provocira,nema pametnija posla .
Nek joj kupi sarenog Lazu... :mrgreen: :mrgreen:
1921-2011

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2010, 01:01

Esii TM87 je napisao/la:
Nek joj kupi sarenog Lazu... :mrgreen: :mrgreen:
ej sad sam gledao na vasem forumu ima slika 4 igraca na klupi,da nije Lazo onaj najstariji medju njima,tj.sto sjedi mrtav hladan :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2010, 01:03

3 ruze i jedan karanfil :D :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 mar 2010, 01:04

jest to je Lazo...poslije toga je usao umjesto Visce..
dalje znamo sta je uradio :mrgreen: jojj kralj je s dresom bio..hoce,nece da ga skine hahahhah...
1921-2011

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2010, 01:10

Esii TM87 je napisao/la:jest to je Lazo...poslije toga je usao umjesto Visce..
dalje znamo sta je uradio :mrgreen: jojj kralj je s dresom bio..hoce,nece da ga skine hahahhah...
Da to sam vidio brze ga navuce neko sto ga skide :D ,al jbg euforija ga uhvatila,haj nek je najstariji je valjda medju igracima,drago mi je za Zelju da je napredovao,Osim je doveo igrace u red,to se cijeni,i imate dobar ambijent u ekipi,dobre igrace,sve sto je potrebno.Cestitam vam na tome,puno srece u nastavku sezone i da u kupu BIH dodjete do samog kraja .

Groundhopper
Kontakt:

Post Postao/la Groundhopper » 08 mar 2010, 01:17

Šta to svrstava Slobodu među fudbalske gigante,pa čak i ove države?To što je igrala prvu saveznu ligu bivše države?Al' eto recimo da jeste...veći klub od Veleža zasigurno nije,gledajući sa bilo kog aspekta.Pa kad je Velež mogao ispasti i tavoriti u prvoj federalnoj ligi,što ne bi mogla i Sloboda?Svaki "mahalac" u ovoj državi kroji politiku onako kako mu odgovara,a hebo pravila...i pravilnike takmičenja...koji će im k....!?
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 mar 2010, 01:18

i za ono dobije drugi zuti,al nema veze...hvala na lijepim zeljama i vama puno srece u nastavku i da dobijete pitare ponovo :mrgreen:
1921-2011

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 08 mar 2010, 01:24

Nisam provocirao samo kazem da se ja pitam nebi igrao taj mec! Ili ako nasi budu gubili na poluvremenu nek uvedu nekog naseg sa 3 zuta,pa nek se opet ponovi tekma!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2010, 01:25

Esii TM87 je napisao/la:i za ono dobije drugi zuti,al nema veze...hvala na lijepim zeljama i vama puno srece u nastavku i da dobijete pitare ponovo :mrgreen:
Ma dobicemo mi njih opet,ja bi bio sad zadovoljan i sa 1:0 samo nek su 3 boda.
Groundhopper je napisao/la:Šta to svrstava Slobodu među fudbalske gigante,pa čak i ove države?To što je igrala prvu saveznu ligu bivše države?Al' eto recimo da jeste...veći klub od Veleža zasigurno nije,gledajući sa bilo kog aspekta.Pa kad je Velež mogao ispasti i tavoriti u prvoj federalnoj ligi,što ne bi mogla i Sloboda?Svaki "mahalac" u ovoj državi kroji politiku onako kako mu odgovara,a hebo pravila...i pravilnike takmičenja...koji će im k....!?
Ne spada medju gigante,vec klub sa tradicijom i imenom,kad je Sloboda nastala 90% sadasnjih klubova nije bilo nigdje,i zasto bi SLoboda ispala,liga ne bi bila liga bez kluba iz Tuzle,jer iz Tuzle ima samo jedan klub a to je Sloboda i ustvari ima jos jedan NK Tuzla samo ne znam koja su liga,a Mostar ima 2 kluba,tako da ako jedan ispadne ima drugi,svaki veliki grad u BiH mora imat svog predstavniku u ovoj saban ligi.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.