Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
ragbisti Čelika i Rudara Zenickog su svoje utakmice igrali na atletskom stadionu.Nakon svojih utakmica ostavljaju veliku stetu na travnjak a poslje njih se traba da se odigra jos par nogometnih utakmica omladinskih liga.Tako da je jedno vrijeme uopste nije bilo trave vec samo blato.Ako vec imaju sredstva za nove stadione zasto da se ne prave jer ako ih je iko zasluzio u gradu to su ragbisti,a svremenom ce se poceti i radovi na Bilinom polju. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Na Stade de Franceu ne igraju pjetlici,kadeti,juniori Celika, te pjetlici,kadeti,juniori,seniori Rudara, te zenski Ragbi klub i muski ragbi klub, a da igraju na Bilinom uz vec postojeci travnjak onda bi tek bila katastrofa za fudbalere.. Naravno moze reprezentacija igrati i na Bilinom dao bi se travnjak koliko toliko srediti, ali ovo se pravi za klub, a i reprezentaciju.. I zaboravih napomenuti da svi ovi pomenuti uz seniore Celika treniraju na tom stadionu..
Celik!3,2,2.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
I sad ce u Zenici U-18 Rugby European Championship u Aprilu
I zasto ne praviti stadion za ragbi ?

I zasto ne praviti stadion za ragbi ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Al kad jedan reče šta će im ragbi stadion, nema tog kod nas, nek idu u Ameriku i igraju... 

santos je napisao/la:Zenicani da naprave iza terena na rijeci neki poligon za kajak-kanu i da se kandiduju za Olimpijadu

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- Jankauskas
- Kontakt:
Banja luka ,

- Jankauskas
- Kontakt:
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Sve super ali kako ovaj znak na stubu ima ikakve veze sa klubom Borac i sa sportom u BiHJankauskas je napisao/la:Banja luka ,
Dragon Town
ma upast ce ona 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ja sve cekam kad ce netko to napisatzmaj_Bosne je napisao/la:
Sve super ali kako ovaj znak na stubu ima ikakve veze sa klubom Borac i sa sportom u BiH

sta tebi to smeta?? ti da radis recimo na bausteli u Njemackoj, recimo da si Bosanac...dok odmaras iz dosade nacrtas nesto sto ima veze sa BiH pa te nitko ne pita kakve veze to ima s Njemackom...cc...ocito da je to nacrtao neki radnik koji je Srpske nacionalnosti, a ta 4S su normalan simbol za koji 90% ljudi iz bivse Juge, ako ne brojimo Srbe, misli da ima veze s nacionalizmom

et, kad si vec postavio dilemu da zavrsim

Jel ovo za goste tribina ili ?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
A opet se ovaj našao da to uslika i da prikaže nama Bosancimagospodin Seljakovic je napisao/la:ja sve cekam kad ce netko to napisatzmaj_Bosne je napisao/la:
Sve super ali kako ovaj znak na stubu ima ikakve veze sa klubom Borac i sa sportom u BiH![]()
sta tebi to smeta?? ti da radis recimo na bausteli u Njemackoj, recimo da si Bosanac...dok odmaras iz dosade nacrtas nesto sto ima veze sa BiH pa te nitko ne pita kakve veze to ima s Njemackom...cc...ocito da je to nacrtao neki radnik koji je Srpske nacionalnosti, a ta 4S su normalan simbol za koji 90% ljudi iz bivse Juge, ako ne brojimo Srbe, misli da ima veze s nacionalizmom...to inace znaci Samo Sloga Srbina Spasava
et, kad si vec postavio dilemu da zavrsim

Dragon Town
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
@nime_tm87, koliko ja znam to je gostujuca 
@zmaj, ma shvatam te u potpunosti, al eto kad ti pokazes da ti nesto smeta samo oni koji zele da ti naude dobiju na tome
...evo ja koji sam Hrvat, meni ne smeta ni najmanje, uopce me ne dira i svedno mi je, nek slikaju i crtaju sta zele, njihova volja...budi ravnodusan, a cak i kad nisi pravi se da jesi i s tim ce ljudi koji rade to odustat jer ce vidit da nikakav cilj ne postizu...svasta bi jos napisao, al previse je off
sve u svemu, drago mi je da se ovako radi, mada je moje misljenje da se ova tribina mogla zavrsit puno brze, barem sto se tice same betonske konstrukcije...vidim da se saliju 3-4 nosaca tribina, pa kad se oni osuse onda dalje...nije bas da imam toliko iskustva na bausteli, al mislim da to radi prava firma ona bi imala alat i ljude koji bi napravili sve nosace odjednom i sve salili, te bi to islo puno brze, al oke, dok se radi i najmanje necu se puno bunit

@zmaj, ma shvatam te u potpunosti, al eto kad ti pokazes da ti nesto smeta samo oni koji zele da ti naude dobiju na tome

sve u svemu, drago mi je da se ovako radi, mada je moje misljenje da se ova tribina mogla zavrsit puno brze, barem sto se tice same betonske konstrukcije...vidim da se saliju 3-4 nosaca tribina, pa kad se oni osuse onda dalje...nije bas da imam toliko iskustva na bausteli, al mislim da to radi prava firma ona bi imala alat i ljude koji bi napravili sve nosace odjednom i sve salili, te bi to islo puno brze, al oke, dok se radi i najmanje necu se puno bunit
Da,bivsa popularna skela...mislio sam da ce napraviti nesto malo,malo vece od one skele,al' izgleda ovo ce biti prava tribina,samo da ne prestanu radovi kad izbori zavrse.nime_tm87 je napisao/la:Jel ovo za goste tribina ili ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
4C tacno u prevodu je SRBIN SRBINA SJEKIROM SJECE 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Jankauskas
- Kontakt:
E moj zmaje skroz si promasio temu , vidi ovako ja niti sam slikao a veruj mi ni obratio paznju ste gde pise. Prosto i jednostavno video slike i kopirao ovde bez zadnje namere. Zivi ti nama.
avenija je napisao/la:4C tacno u prevodu je SRBIN SRBINA SJEKIROM SJECE
Ljudska glupost je beskonačna, svaki dan se nađe neko ko to potvrdi!!! A na ovom forumu ima vise kandidata. Dokle će Admini da tolerišu ove gluposti!?

- Jankauskas
- Kontakt:
Uostalom evo ga izvor odakle je kopirano ,http://www.****/index.php?op ... Itemid=111
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Onda moze i ova slika proci ...
Pocetak izgradnje sjeverne tribine u Novom Pazaru pocelo je ovako

Volim te Celik ! ! !
Emir ZENICA je napisao/la:Onda moze i ova slika proci ...
Emire nek im je hairli i nek ih dragi Allah nagradi, da ostanu u jelen super ligi