Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanic
ja znam ko veceras nece spavat,Miralem 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pjanic fais moi un enfant... hocu tvoje djete u prevodu ovo znaci a napisa neka zenska nakon gola mireta na forumu lyona

Zadnja izmjena: mdss, dana/u 10 mar 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Al mali je King ba, insAllah idemo na Europsko, sa ovakvim zmajevima, pa CR nije nista bolji od naseg Pjane...

mB!
Imao je par losijih pasova, ali i dobrih, u prvom poluvremenu los kao i ekipa a u drugom odlican... Gol je bio pravo remek djelo... Suze su krenule od srece, kako mi je drago za njega, nadam se da ce mu ovo donijeti jos vise samopouzdanja i da ce odvesti lyon do kraja... ova ekipa ima strasan tempo igre, kako su samo nadtrcali zvjezdice u drugom poluvremenu, to je nevjerovatno... imaju par strasnih igraca i jako se trude, ako im zdrijeb bude dobar, sve je moguce..
Pjanke care, Bosna je veceras ponosna!
Pjanke care, Bosna je veceras ponosna!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
najnoviji vic: REAL u cetvrtfinalu lige prvaka:)))))))))

- miralem444
- Kontakt:
ma nedo bog da dzeko predje u real organski ih mrzim al radi dzeke bih moro ih voljet...samo bi real s dzeko rusio definitivno..al pjanicccc majstorrr najveca gresta cire sto nije momku dao da igra umjesto muratovica edefinitivno..ma ovaj gol je pjanicu digo cjenu za 10 miliona definitivno...kralju nass svaka casttt..definitivno imamo momka koji ce za god ili dvije bit najboljji igac na planeti...kakve igrace imam fascinantno...samo da ga povrede zaobidju i nema brige veliki je sad a kakav ce u nedogledno vrijeme bitt pffff..e jes mi drago jos moj imenjak i jos s mog kraja kalesija ohooo...raduj se bosno sto imas miralema pjanica..Principatus je napisao/la:Koja ironija da je bas Pjanicu Real Madrid klub snova.
Posla ih u MP3.
Razlog zasto je Real danas izgubio je jednostavan: Nisu imali Bosanca u svojim redovima.![]()
Kad sebi covjek pri onim napadima Reala zamisli kako bi ova igra zavrsila da je Dzeko odigrao umjesto Higuaina...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Mislim da je Pjanic u zadnje dvije utakmice, ona tekma za reprezentaciju protiv Gane i ova veceras protiv reala, podigao sebi vrijednost na trzistu za par milioncica. U zadnje vrijeme dosta stilom igre podsjeca na Xavija, a izgleda da je Juninho svoj ubojiti sut ostavio u svom bivsem klubu, tj. naslijedio ga je bosanski majstor. 

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

David Villa #7
Ovo mu je najvažniji gol u cijeloj Karijeri...
BRAVO LEGENDO
BRAVO LEGENDO
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ima brate, ima, tj. bit ćeMaliMemo je napisao/la:Ima li on kakvih ponuda, da ode u drugi klub ?

Bosna je večeras ponosna!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
trazi ga real, daje stadion i kaku za njega,MaliMemo je napisao/la:Ima li on kakvih ponuda, da ode u drugi klub ?

Ma nakon ovoga ce imat od Barce ponudu da mu Ibrahimovic cisti kopacke.MaliMemo je napisao/la:Ima li on kakvih ponuda, da ode u drugi klub ?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Svaka cast Miralemu Pjanicu,kakav je smao gol postigao.. velika je stvar da jedan igrac iz BIH odluci o prolasku jedne ekipe medju 8 najboljih u Evropi,zabiti gol Realu ito u sred Madrida u tako vaznoj utakmici je dokaz da ce Pjanic u buducnosti moci birati klub u kojem ce igrati!
Naj smjesnije u mene prijatelj navija za Real Madrid i ja mu ostavim komentar kad Pjanic sjevne hahahaha i sjevno je kralj 

Samo jedan klub Velež Mostar
Sad sam gledao na Novoj
Mladi bosanac utisao prepun Santiago Bernabeu
Ovi nasi novinari su qrcevi
Mladi bosanac utisao prepun Santiago Bernabeu

Ovi nasi novinari su qrcevi
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
to sto ste kupovali,to bi vam Pjanic oprostio,al to sto njega niste, e to ne bi..
)))))

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
dobarrrrrrHuX je napisao/la:to sto ste kupovali,to bi vam Pjanic oprostio,al to sto njega niste, e to ne bi..)))))
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Ma imao je on ponudu Barce i prije nego je presao u Lyon, al eto on odabra Lyon..Cartman je napisao/la:Ma nakon ovoga ce imat od Barce ponudu da mu Ibrahimovic cisti kopacke.MaliMemo je napisao/la:Ima li on kakvih ponuda, da ode u drugi klub ?
2:6 prepoznatljiv rezultat 
David Villa #7

David Villa #7