FK Mladost DK
Re: FK Mladost Kakanj
Kakva je sad ovo fama vezano za Hadziceva godista i registracije. Nije valjda Vehbiaj umijeso prste. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ma ne znam sta se pise, ali jedno je sigurno a to je da je Ado branio sve i jednu tekmu i da Ado nosi br. 88 i niko vise.
ako je istina da su zaveli dva Adnana Hadžića mogli biste dobiti žestoku kaznu, pa čak i da vam bodovi budu oduzeti.
pretpostavljam da je tu neka mučka oko zaštićenog godišta....
pretpostavljam da je tu neka mučka oko zaštićenog godišta....
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ma jok, nema tu mucke bar sto se toga tice, jer imamo dovoljno igraca zasticenog godista, tako da sumnjam da bi se neko blamirao na taj nacin, a najjace od svega je to sto u nasim omladinskim pogonima ne postoji golman adnan hadzic, tj. jedan i jedini je Ado koji je prvi golman.
Ja se nadam samo jednom, a to je da Vehbija ne pise sastave prije utakmice. Ne sto bio on to namjerno, nego sto nije kadar da to radi.
U Cometu postoje dva Adnana Hadžića - dakle dvije različite registracije.
U nekoliko kola je igrao jedan, a u nekoliko drugi, bar tako tvrde zvanični dokumenti Saveza.
Najvjerovatnije je da su delegati pravili grešku, ali ovo nije mala stvar i neko će morati da odgovara (bar bi neko trebao da odgovara).
U nekoliko kola je igrao jedan, a u nekoliko drugi, bar tako tvrde zvanični dokumenti Saveza.
Najvjerovatnije je da su delegati pravili grešku, ali ovo nije mala stvar i neko će morati da odgovara (bar bi neko trebao da odgovara).
Mozda je sve nesporazum...
Ali meni lici na klasicnu muljazu u savezu....prisit ce vam nesto Sto posto.
U ciju korist pitam se.i da je tako kosto se prica,bas nisu primjetili,silni delegati i sluzbena Lica...
A primjete odjecu na trenerima,prisiju kaznu za licence trenerske...sve oni znaju **** ja njima sve po spisku.
Corba se kuha cuvajte se momci.
Ali meni lici na klasicnu muljazu u savezu....prisit ce vam nesto Sto posto.
U ciju korist pitam se.i da je tako kosto se prica,bas nisu primjetili,silni delegati i sluzbena Lica...
A primjete odjecu na trenerima,prisiju kaznu za licence trenerske...sve oni znaju **** ja njima sve po spisku.
Corba se kuha cuvajte se momci.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jos jedan Adnan Hadzic je bio ali u juniorima prosle godine, i momak je izasao iz juniora i nije bio golman niti je ikad igrao za prvu ekipu, najverovatnije je da su prilikom unosa u pojedinim tekmama vjerovatno delegati ili ko vec unosi odabrali pogresnog covjeka i to je to. A to nas sve dovodi do toga da vidimo koliko su nam pismeni i informaticki osposobljeni ljudi koji obavljaju fumkcije u savezu
Svasta, kakav debilizam u pizdu materinu. Razumijem je da se u mladjim kategorijama ovo moze radit, pa da malo poigras fudbala na tudju registraciju i tako to, ali da bi se neko usudio to raditi u Premijer ligi, pred kamerama i uz toliko ulozenog novca, ne vjerujem da je lud. Nadam se samo da zbog nesposobnosti sluzbenih lica klub nece ispastat. Momci su fakat sve dosad odigrali posteno i zasluzili ovu poziciju na kojoj se trenutno nalaze. Sve neke igre i igrice, podmetanja, saplitanja, cudo jedno.
Nije do Mladosti, i nema osnova da se Mladost kazni. Nego nesposobni delegati vide Adnan Hadžić i prvog sa reda trpaju u zapisnik ne provjeravajući. Dobro, možda je mala krivica Mladosti ako ne naglase da postoje dva, ali delegat to mora da provjeri.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Hvala Solinas, potruditi cemo se.solinas je napisao/la:Sretno vam akobogda otvaranje stadiona i da ga zacinite prvom pobjedom akobogda.
Sretno
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Ja sinoc pricam s Adnanom Hadzicem (pravim, jedinim kojeg imamo) i covjek kaze da je sve prica nigdje veze. Znaci uredno je registrovan, imamo dovoljno mladih igraca i momak nema pojma o cemu se radi. Vrlo je moguce i da ne novinarska patka jer su to **** svoje vrste. Previse smo ozbiljan klub i previse se ulaze i ozbiljno radi da se rade takve stvari. Ili je neko od delagata zajebao stvar u unosu podataka (sto nije nasa krivica) ili jednostavno novinari jedu vnago, sto opet nije do nas. Ne treba se obazirati uopste.
Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj
Nisam nikad bio, ali odakle na ovim fotkama rijeka Bosna tako blizu stadiona? Mislio sam da je dalje!!!? Sutnes malo jace loptu i -kupuj drugu!kakanjac62 je napisao/la:Addict je napisao/la:Postavljanje stolica na sjever upravo u toku.kakanjac62 je napisao/la: Ziher sta se desava sa stolicama na tribini iza gola
Hvala za brzu informaciju .Znaci sve ce biti spremno do subote jedino me nervira sto ne mogu da nadjem nigdje na internetu gdje mogu da gledam utakmicu.

Stadion je lociran uz rijeku Bosnu, i u pravu ranije se znalo desiti da pokoja lopta zavrsi i u rijeci 

Ima li bujruma na zapadu, ne preferiram gledati utakmicu sa sjevera 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ma naravno da ima ako zelis javi se u PP pa da zajedno gledamo 

- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Isto ti je to, sjever bordo, zapad crven, mala razlika. Pogled je tu negdje. Bujrum među nas sa svojom rajom i navijajte za koga hoćete, ali ako si protivnik Sarajeva i mislite nesportski navijati i psovati, to Vam nećemo dozvoliti. Kakvi smo prema sami sebi, takvi smo i prema drugima.Shooter je napisao/la:Ima li bujruma na zapadu, ne preferiram gledati utakmicu sa sjevera
Pozdrav,
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Sve je spremno za sutra. Evo panorama cijelog stadiona, u prvom planu je umjetni teren s reflektorima, desno su te privremene svlacionice koje ce biti dodatno natkrivene, dalje je teren koji kako vidite na slici je u savrsenom stanju, dalje desno sjeverna tribina a ravno zapad.
Čestitke na novom stadionu, može se slobodno reći novi stadion u odnosu na tribinu iz 1.FBiH. Nadam se da će čelni ljudi nastaviti sa ulaganjem, da ćete osigurati opstanak i sutra Sarajevu otkinuti barem bod

Lijep stadion.Vidi se da su vasi zasukali rukave i rade.Zelim vam sve najbolje i da ostanete u PL.Addict je napisao/la:
Sve je spremno za sutra. Evo panorama cijelog stadiona, u prvom planu je umjetni teren s reflektorima, desno su te privremene svlacionice koje ce biti dodatno natkrivene, dalje je teren koji kako vidite na slici je u savrsenom stanju, dalje desno sjeverna tribina a ravno zapad.
Sutra jbg zelim da izgubite,ali ni nerjeseno nebi bilo lose.Pozz svima
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.