Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ARGUMENT
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la ARGUMENT » 22 maj 2014, 23:26

Celikovac je napisao/la:Senijad Ibricic u reprezentaciji igra godinama, iako nije odigrao nikad utakmicu kako treba protiv ekipe jace od San Marina. Muratovic je smijesno djelovao pri svakom kontaktu s loptom. Moram li se vracati na Biscevica i ostale bisere? Nikog od njih se nikad nije pljuvalo koliko se pljuje Avdiju i Zahu.
Idi ba placi, jeb.o te Celik..koga zanima Celik? REPKA je u pitanju, i ako je neko los, onda je on los, nebitno odakle je!!!

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 22 maj 2014, 23:26

Virtu4l je napisao/la:Zahirović je veoma korektno odradio svoje za reprezentaciju, siguran sam da će se već u narednim kvalifikacijama vratiti.

Nadam se da će i Bešić njegovim stopama, ne mora biti bolji, samo nek bude na Zahinom nivou, to je sasvim dovoljno.
Halalim ti sve što si prije rek'o, ova ti je za zlatnu džezvu! :clap:

@Ajax bolan je*e se meni za Bohum, ne igra on u dresu Bohuma kvalifikacije nego u našem dresu, to mene zanima i tu je bio korektan, kontaš?
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 22 maj 2014, 23:28

Virtu4l je napisao/la:Zahirović je veoma korektno odradio svoje za reprezentaciju, siguran sam da će se već u narednim kvalifikacijama vratiti.

Nadam se da će i Bešić njegovim stopama, ne mora biti bolji, samo nek bude na Zahinom nivou, to je sasvim dovoljno.
Da je korektno odradio, jeste. Sasvim solidan igrač, radilica. To što mu u klubu ne ide.. jbga, bit' ce bolje nadam se sljedece sezone.
Ne slazem se da treba Besic biti na Zahinom nivou, mislim da je Bešić bolji igrač i da će to pokazati u narednim kontrolnim utakmicama :D

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 maj 2014, 23:28

Momciluka ima potencijal da bude nas najbolji odbrambeni igrac ikada . :thumbup: Porediti ga sa Zahirovicem je smijesno ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2014, 23:29

Moje mišljenje o Zahiroviću je poznato, na njegovoj temi sam rekao šta mislim o njemu i jedva čekam dan kad će se ovaj momak vratiti u A tim. Naš pad u igri je počeo neigranjem Zahirovića.

Ali, evo padobranci ponovo napadaju ;) ne možeš pobjeći od njih...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 22 maj 2014, 23:30

Cim se spomenu Zaha i Avdija ovdje se rasprava rasplamsa, ljudi imate ozbiljne komplekse...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 maj 2014, 23:31

Virtu4l je napisao/la:Moje mišljenje o Zahiroviću je poznato, na njegovoj temi sam rekao šta mislim o njemu i jedva čekam dan kad će se ovaj momak vratiti u A tim. Naš pad u igri je počeo neigranjem Zahirovića.

momak,stvarno se nadam da ne mislis ovo sto pises i da zezas raju..ako si ozbiljan sa svojim izjavama stvarno nisi dobar,posjeti neku ustanovu..strasno si iskompleksiran,strasno

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 maj 2014, 23:32

Avdija se pljuje jer je nekada bio Celikovac, logicno, inace on je vanserijski igrac, koji je sa nepravdom na udaru od navijaca da nema kvaliteta za repke. :clap:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 22 maj 2014, 23:35

Goalgetter je napisao/la:Avdija se pljuje jer je nekada bio Celikovac, logicno, inace on je vanserijski igrac, koji je sa nepravdom na udaru od navijaca da nema kvaliteta za repke. :clap:
Upravo, misle da se pljuje jel' igro tam' ili vam' :lolno:
yebe mi se iskreno gdje je igrao, ono što pokazuje u repki je loše i zato se i pljuje..

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 maj 2014, 23:39

Celikovac je napisao/la:Cim se spomenu Zaha i Avdija ovdje se rasprava rasplamsa, ljudi imate ozbiljne komplekse...
Nije uopste u pitanju licno Zahirovic nego to poredjenje od njega sa Besicem. Pa ljudi moji, Zahirovic je radilica, to stoji, ali i Besic je radilica, plus sto on zna igrati lopte, ima super tehniku, brzi je, itd...jednostavno puno kompletniji i bolji igrac..a ovdje ima onih, sto se nesto slicno nadaju kao da Ibrahimovic dodje na nivo od Eldina Adilovica :mrgreen: Smijesno, sta se covjek nece nacitati na ovom forumu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 maj 2014, 23:40

ZahaKING je napisao/la:
@Ajax bolan je*e se meni za Bohum, ne igra on u dresu Bohuma kvalifikacije nego u našem dresu, to mene zanima i tu je bio korektan, kontaš?
Bio je prije korektan. Jer je u Bjelorusiji i na pocetku u Bochumu bio relativno standardan. A poslje je jos na racun te stare forme izgurao par utakmica. Ali to nemoze trajati beskonacno. Svaki igrac, da bi igrao dobro za reprezentaciju. MORA igrati bar relativno standardno za svoj klub. ( minimalno da pocne 50% utakmice ). Sve sto je ispod toga. Nije dovoljno. I on bi sa tom sadasnjom "formom" prije ili kasnije zakazao u reprezntaciji. I tu je Pape sasvim u pravu. Da kod njega je prvi uslov da je igrac standardan u svom klubu. Ne govori on to tek tako. Nego postoje razlozi za to. Ti si misljenja da bi on mogao svejedno zbog iskustva i dosadasnjih dobrih utakmica uskocit 30-tak min za reprezentaciju i solidno odigrati. Ja nisam.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 maj 2014, 23:44

Prestanite spominati amaterske fudbalere tipa Vrsajevic i Zahirovic na temi MUHAMEDA BESICA.

Njih dvojica mu ne mogu polit vode za abdesta.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 maj 2014, 23:46

Nasa igra se pogorsala kad nam je nastao propuh u sredini terena bez prave šestice.
Otisao je Rahimic, Zahirovic nije zadovoljavao..
Sreca pa imamo sad Bešica, inace bi svaka druga kontra bila raspad sistema po nas.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 22 maj 2014, 23:50

mirzatele je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Moje mišljenje o Zahiroviću je poznato, na njegovoj temi sam rekao šta mislim o njemu i jedva čekam dan kad će se ovaj momak vratiti u A tim. Naš pad u igri je počeo neigranjem Zahirovića.

momak,stvarno se nadam da ne mislis ovo sto pises i da zezas raju..ako si ozbiljan sa svojim izjavama stvarno nisi dobar,posjeti neku ustanovu..strasno si iskompleksiran,strasno
A ti si nekulturan. Upravu je Virtu s ovom izjavom, protiv Grčke smo igrali super, protiv Slovačke u Zenici dečka nije bilo
Evo ti dokaz, ok protiv Slabijih protivnika tipa Latvija, Litvanija, Lihtenštajn se njegov izostanak ne primjeti, ali protiv objektivno jake Slovačke u prvoj se vidjelo kako smo LOŠI, a u drugoj kad je ušao PROIGRALI SMO. Alejkumu selam i doviđenja.
slika
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 maj 2014, 23:51

HariTz je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Avdija se pljuje jer je nekada bio Celikovac, logicno, inace on je vanserijski igrac, koji je sa nepravdom na udaru od navijaca da nema kvaliteta za repke. :clap:
Upravo, misle da se pljuje jel' igro tam' ili vam' :lolno:
yebe mi se iskreno gdje je igrao, ono što pokazuje u repki je loše i zato se i pljuje..
Upravo to. :P

Hajde da se kod nekog drugog igraca tvrdi to, ali kod Avdije.. :facepalm:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 maj 2014, 23:51

Zahke je bio prosjek u repci, nije nista izvanredno radio dok njegova klupska karijera dokazuje manjak kvaliteta, medjutim Besic ima fkt potencijal da dogura daleko. Ogromna je razlika u njihovom igrackom umijecu :thumbup:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 maj 2014, 23:52

Besic jos treba da se uigrava na DMF-u danas je sto neko rece bio malo pogubljen i slazem se stim,djelujovo mi jak u duelima sto je dobro jer nam razbijac treba..

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 22 maj 2014, 23:52

Ja se nadam da smo u Besicu dobili takvog igraca, medjutim ne mogu unaprijed zakljucivati jer je momak odigrao jedu cini mi se utakmicu za repku. Inisam toliki strucnjak kao pojedinci na forumu, da nakon te jedne utakmice kazem da je momak klasa i da je zvjezdano nebo rezervisano za njega. Kao sto su strucnjaci forumski nekada davno nakon jedne utakmice kleli i pljuvali momka po imenu Ognjen Vranjes.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 maj 2014, 23:58

Nemoj te me pogrešno shvatiti, i najgori defanzivni vezni sa ostalim našim veznim izgleda solidno, njegovo je samo da trči i doda prvom do sebe, problem je u tome što je Rahimić bio jedan od najboljih defanzivnih veznih u Evropi, pa mi sad tražimo dlaku u jajetu.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 maj 2014, 23:59

Celikovac je napisao/la:Ja se nadam da smo u Besicu dobili takvog igraca, medjutim ne mogu unaprijed zakljucivati jer je momak odigrao jedu cini mi se utakmicu za repku. Inisam toliki strucnjak kao pojedinci na forumu, da nakon te jedne utakmice kazem da je momak klasa i da je zvjezdano nebo rezervisano za njega. Kao sto su strucnjaci forumski nekada davno nakon jedne utakmice kleli i pljuvali momka po imenu Ognjen Vranjes.
Ovo mu je 7.nastup za reprezentaciju. Odigra je protiv Meksika, sa 19 godina fantasticnu utakmicu upravo na zadnjem veznom.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, Micron i 63 gosta.