Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 23 jul 2011, 23:21

Gledao sam malo utakmicu u kombinaciji sa Hajduk-Barca.Sta reci nego da su nas oduvali.
Spanci su takticki,tehnicki,trkacki superiorni,a kako i ne bi ipak su to Spanci,trenutno i u ovoj kategoriji bez dileme najjaca reprezentacija sveta.
Mada ovde je dosta kumovala i losa postavka Govedarice,koji je postavio poprilicno losu taktiku za spanske uslove,jbt koliko smo mi imali napred igraca 5-6 i niti jedan ne vrsi presing nego cuvamo prostor. :roll:
Kretanje veoma losa,odbrana da ne pricam,Vitas,kako je taj lik spor,pa on je nekada bio brz kada sam ga gledao u mladjim kategorijama,ili su i ostali bili spori.Krneta treba na stopera zadnju utakmicu u par sa Cosicem.

Ostaje nam jos jedan mec,mec protiv Belgije koji ce razresiti nedoumice.Danas Belgija golom Vervaekea izborila remi u 90.minutu,tako da bi mi i sa neresenim rezultatom mogli dalje i na megdan Cesima koji ce sigurno biti prvi u onoj tamo grupi,a Cesi su za mene drugi favorit prvenstva iza Spanije odmah.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 24 jul 2011, 00:00

Devil je napisao/la:Gledao sam malo utakmicu u kombinaciji sa Hajduk-Barca.Sta reci nego da su nas oduvali.
Spanci su takticki,tehnicki,trkacki superiorni,a kako i ne bi ipak su to Spanci,trenutno i u ovoj kategoriji bez dileme najjaca reprezentacija sveta.
Mada ovde je dosta kumovala i losa postavka Govedarice,koji je postavio poprilicno losu taktiku za spanske uslove,jbt koliko smo mi imali napred igraca 5-6 i niti jedan ne vrsi presing nego cuvamo prostor. :roll:
Kretanje veoma losa,odbrana da ne pricam,Vitas,kako je taj lik spor,pa on je nekada bio brz kada sam ga gledao u mladjim kategorijama,ili su i ostali bili spori.Krneta treba na stopera zadnju utakmicu u par sa Cosicem.

Ostaje nam jos jedan mec,mec protiv Belgije koji ce razresiti nedoumice.Danas Belgija golom Vervaekea izborila remi u 90.minutu,tako da bi mi i sa neresenim rezultatom mogli dalje i na megdan Cesima koji ce sigurno biti prvi u onoj tamo grupi,a Cesi su za mene drugi favorit prvenstva iza Spanije odmah.
Mislim da kod nasih talenat nije sporan i da tu mozemo da budemo ravnopravni sa crvenom furijom samo sto su nasi igraci proizvodi Bata Djorine skole,dok su Spanci produkti skole koja je trenutno najbolja u Evropi.

I u takvoj situaciji normalno je da zaostajemo u tehnicko taktickim elementima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jul 2011, 00:12

Kako su to nasi igraci produkt Bata Djorine skole? :?
Jbg jeste on debil sve to ostoji,ali nije on toliki krivac,pa ne uci on igrace kako da udaraju presing,kako da salju pasove,vec to rade klubovi,a svakako da za danasnji poraz krivca trebamo traziti i u Govedarici i ocajnom postavljanju taktike.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 24 jul 2011, 00:29

Devil je napisao/la:Kako su to nasi igraci produkt Bata Djorine skole? :?
Jbg jeste on debil sve to ostoji,ali nije on toliki krivac,pa ne uci on igrace kako da udaraju presing,kako da salju pasove,vec to rade klubovi,a svakako da za danasnji poraz krivca trebamo traziti i u Govedarici i ocajnom postavljanju taktike.
Pa ne "uci" on igrace vec trenere koji to "znanje" prenosi na igrace.

Zahvaljujuci toj skoli, defanzivaca i zadnjih veznih imamo za izvoz dok napadaca i plejmejkera nemamo ni za leka.

Govedarica je premalo vremena sa igracima da bi otklonio sve nedostatke.

Mada naravno ima i njegove krivice za ovaj poraz,neozbiljno bi bilo reci da nema.

Samo sto su neki problemi dublji i tako ce biti dok Djoric,Dule Savic i njima slicni budu zaduzeni za izdavanje trenerskih licenci.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 24 jul 2011, 14:04

Govedarica: "Nismo ispoštovali dogovor"
24. JUL 2011. | 11:49 | IZVOR: SPORTSKE.NET

Pošalji komentar Komentari (0)
Selektor omladinske reprezentacije kaže da je Španija bila mnogo bolji rival i da se videlo da su prvi favorit turnira.
Govedarica je očekivao više od igrača.

"Morali smo bolje, nije bila namera da se branimo, već da visoko napadnemo rivala i sprečimo njihovu igru. Ipak, nismo uspeli u toj nameri", prokomentarisao je selektor Srbije ubedljiv poraz od 4:0.

On je podsetio da je i pre turnira smatrao da je Španija prvi favorit.

"Pokazali su klasu, bili su bolji na lopti, a i brža su ekipa", dodaje Govedarica.

Srbija će prolazak u polufinale tražiti u poslednjem meču u grupi u utorak protiv Belgijanaca, kada nam je dovoljan i bod za prolazak u polufinale.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jul 2011, 19:19

Frantisek Planicka je napisao/la:

Zahvaljujuci toj skoli, defanzivaca i zadnjih veznih imamo za izvoz dok napadaca i plejmejkera nemamo ni za leka.

Mada naravno ima i njegove krivice za ovaj poraz,neozbiljno bi bilo reci da nema.

Samo sto su neki problemi dublji i tako ce biti dok Djoric,Dule Savic i njima slicni budu zaduzeni za izdavanje trenerskih licenci.
Nema sumnje da smo u poslednje vreme izbacili pregrst "zadnjeg dela",ali to je problem sto nismo prethodnih godina ni imali talenat da izbacimo playa ili napadaca,to svakako nije krivica Bata Djorine skole.Naravno i ja sam da on sto pre ode u penziju iako znamo svi da to nece biti skoro,ali jbg ne mozemo coveka za sve kriviti,pa nije Adzic. :mrgreen:
Poslednjih godina izlaze talentovani napadaci izlaze i playevi,evo u poslednje vreme imamo Ozegovica,Jankovica,Causica,Markovica,Ninkovica,Kataia sve napadaci i pleyevi.A opet ponavljam u proslosti nismo od koga i imali napraviti kvalitetnog playa ili napadaca(jedino od mene,ali ja rano prestadoh :mrgreen: ),da necemo mozda od Veljovica,Djalovica,Rakica,Babovica praviti vrhunske playeve i napadace. ;)

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 25 jul 2011, 00:11

Devil je napisao/la:
Frantisek Planicka je napisao/la:

Nema sumnje da smo u poslednje vreme izbacili pregrst "zadnjeg dela",ali to je problem sto nismo prethodnih godina ni imali talenat da izbacimo playa ili napadaca,to svakako nije krivica Bata Djorine skole.Naravno i ja sam da on sto pre ode u penziju iako znamo svi da to nece biti skoro,ali jbg ne mozemo coveka za sve kriviti,pa nije Adzic. :mrgreen:
Poslednjih godina izlaze talentovani napadaci izlaze i playevi,evo u poslednje vreme imamo Ozegovica,Jankovica,Causica,Markovica,Ninkovica,Kataia sve napadaci i pleyevi.A opet ponavljam u proslosti nismo od koga i imali napraviti kvalitetnog playa ili napadaca(jedino od mene,ali ja rano prestadoh :mrgreen: ),da necemo mozda od Veljovica,Djalovica,Rakica,Babovica praviti vrhunske playeve i napadace. ;)
Bata Djora je nedavno otisao u penziju,tj odmah posle debakla kadeta na evropskom prvenstvu.
Tole mu je tom prilikom priredio velicanstven ispracaj.
To mu je drugi put da se penzionise,tako da nije nemoguce da se opet aktivira sve u cilju napretka Srpskog fudbala. :roll:
No ne treba sumnjati da ako nista drugo,delovati iza senke bez zvanicne funkcije.
Takve kao on samo priroda moze da smeni.
Sto se tice ostalog moram reci da se ne slazemo.
Pogledaj samo ko se kod naziva trenerom i bice ti sve jasno.
Kod takvih "trenera" i najveci talenti nazaduju.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 jul 2011, 22:51

EP (U-19): Srbija u polufinalu

Remijem sa Belgijom - 1:1 (1:0), "orlići" obezbedili plasman u polufinale u kome će se sastati sa Česima.

Reprezentacija Srbije "do 19 godina" igraće u polufinalu Evropskog prvnestva u Rumuniji. Za finale će se boriti sa Češkom, koja je u Grupi A ostvarila sve tri pobede.

"Orlići" su drugo mesto u Grupi B "overili" remijem sa Belgijom 1:1 (1:0), pa su prvu fazu završili sa četiri boda, iza leđa Španije (šest bodova). Srbi su sakupili isti broj bodova kao Turci, koji su u utorak deklasirali "crvenu furiju" (3:0), ali su se izabranici Dejana Govedarice našli ispred na tabeli zbog boljeg međusobnog skora (2:0 u prvom kolu).

Selektor Govedarica napravio je četiri izmene u odnosu na meč sa Španijom, u kome je njegov tim doživeo debakl (0:4). Među starterima su se u utorak našli Mrkela, Despotović, Trujić i Pantić umesto Jojića, Pešića, Rogača i Kuzmanovića. Dakle, svoj trojici (Mrkela, Despotović, Trujić), koje je protiv "crvene furije" uveo u drugom poluvremenu i koji su doneli poboljšanje u igri, sada je ukazao šansu od početka.

I upravo je Andrej Mrkela doneo prednost Srbiji. Igrač Rada, koji protiv Španije nije bio među "najboljih 11" zbog trovanja, upisao se u strelce već u šestom minutu.

Konačan rezultat postavio je Marnik Vermajl u 73. minutu.

Bod je "orlićima" bio dovoljan da obezbede polufinalni meč sa Česima, 29. jula.

U drugoj utakmici trećeg kola Grupe B Turska je iznenadila Španiju - 3:0 (1:0). Selektor "crvene furije" se poigrao znajući da je već među četiri najbolje ekipe na Starom kontinentu, pa je odmarao najbolje igrače. To mu se osvetilo, a čak i kada je napravio izmene, njegov tim nije uspeo da izbegne ubedljiv poraz.

Španci su dali dva autogola, pravili katastrofalne grešeke u odbrani... Ipak, zbog svega pokazanog u prethodnim utakmicama u polufinalu će biti favoriti protiv Republike Irske.

BELGIJA: Kaminski, Ngava, De Bok, Venstenkiste, Pitermat, Vermajl, Lestin, Hazard (od 62. Keriđoni), Verveke, Zenaro (od 82. Trompet), Van der Brugen (od 65. Mpoku).

SRBIJA: Perić, Petković (od 59. Krneta), Ćosić, Mrkela (od 78. Malbašić), Brašanac, Despotović, Čaušić, Lukić, Pantić, Trujić (od 90+3. Rogač), Vitas.

GRUPA A

Republika Irska - Rumunija 0:0

Češka - Grčka 1:0 (0:0)
/Prikril 70/

TABELA: Češka 9, Republika Irska 4, Grčka 3, Rumunija 1.

GRUPA B

Španija - Turska 0:3 (0:1)
/Ramaljo 31ag, Kerekči 51, Gomez 56ag/

Belgija - Srbija 1:1 (0:1)
/Vermajl 73 - Mrkela 6/

TABELA: Španija 6, Srbija 4, Turska 4, Belgija 2.

POLUFINALE (29. jul): Češka - Srbija, Španija - Republika Irska.

MONDO
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2011, 00:47

To je to.Bravo momci ponovo to polufinale nakon 2009.kada smo ispusili od Ukrajinaca,nadam se da cemo sada biti bolje srece.Videcemo sta mozemo ocekivati od sledeceg meca,vec sam rekao nedavno na drugoj temi,da su Cesi za mene drugi favoriti prvenstva iza Spanaca,dokazali su to sjajnim igrama u ovoj grupi,koja doduse nije bila jaka kao nasa ali opet EP je pa ulazak sa maksimalnih 9 bodova u zavrsnicu zasigurno nesta predstavlja.

Momci trebaju samo odigrati srcem,za reprezentaciju pa i ako izgube ne mogu im nista zameriti,izgubili su od boljeg,ali uz pravi pristup Cesi su itekako prolazni.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 jul 2011, 01:04

Devil, interesuje me imas li mozda info kako su odigrali Coske, Causic i Krneta ?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2011, 01:07

marconato je napisao/la:Devil, interesuje me imas li mozda info kako su odigrali Coske, Causic i Krneta ?!
Ne znam nisam gledao tekmu,cekam i ja izvestaj na nasem forumu,sigurno je neko gledao,a vidim i drugi to cekaju.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2011, 01:42

Radakovic(94 godiste)potpisao za Bolonju,Stefan Erceg u Fejenordu po drugi put na kampu,ovaj put verovatno i poslednji pred potpisivanje ugovora.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jul 2011, 18:05

Ja ovo ne mogu gledati 17.minuta gubimo 3:0,od toga vec 5 katastrofalnih gresaka u odbrani,da su Spanci bilo vec bi bilo 5:0.
Cesi uz to uopste ne igraju nesta narocito,koliko mi ocajno igramo. :(

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jul 2011, 18:07

Kod prvog gola čeha, prikryl protrčao pored ćosića ko pored spomenika. :shock: :oops:

edit: 3:1 golčina despotovića ajjjjmoooo!
3:2 opet despotović ajmo sad stisnite!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jul 2011, 18:37

Tacno kad vidim onoga Despotovica dodje mi da odrobijam Stevu Majamija. :evil: :cry:

Bravo momci uspeli smo konsolidovati redove nakon 3:0 i jos nekoliko grubih gresaka i stici na ovih 3:2,sada jos stisnuti i ponoviti vaterpolo od juce. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jul 2011, 19:46

Na kraju 4:2,jbg ostaje zal sto smo onako lose usli u mec i primili 3 poprilicno jeftina gola.Ipak Cesi su bili favorit i pre meca za mene,rekao sam da su veoma opasni i to se ispostavilo,idu u finale a mi igramo za trece mesto(ima li to uopste nisam ni proverio) :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 jul 2011, 19:55

Devil je napisao/la:Tacno kad vidim onoga Despotovica dodje mi da odrobijam Stevu Majamija. :evil: :cry:
Ja te podrzavam,ako to uradis, sever ti nece zaboraviti nikad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: imaces pljuge od mene uvek :mrgreen: i svake nedelje ti dolazim u posetu

I orice se severom " Delije,Delije,ajmo svi u glas brat Kolega jedan je od nas" :mrgreen: ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 jul 2011, 22:05

Strašna grupa! Hrvatska, Belgija, Škotska, Makedonija i Vels! Uffff
IDEMO U BRAZIL!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 jul 2011, 22:19

alan_kardec je napisao/la: IDEMO U BRAZIL!
Ako da Bog (citaj: Tole) sa novim selektorom. :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jul 2011, 22:20

alan_kardec je napisao/la:Strašna grupa! Hrvatska, Belgija, Škotska, Makedonija i Vels! Uffff
IDEMO U BRAZIL!
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Kad sam video grupu samo je bilo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja sam prezadovoljan ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.