Jbg ima i tog, vidis dok nisi dobio crveni nisi bio zanimljiv, dobio crveni, odma te u srpskoj ligi trazesamir_tm87 je napisao/la:nista to , moras bit talent kao ja da dobijes crveni

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Jbg ima i tog, vidis dok nisi dobio crveni nisi bio zanimljiv, dobio crveni, odma te u srpskoj ligi trazesamir_tm87 je napisao/la:nista to , moras bit talent kao ja da dobijes crveni
Italia je napisao/la:oo osama moj, da vidis sta se pise na skrivenom dijelu o tebi
samir_tm87 je napisao/la:Italia je napisao/la:oo osama moj, da vidis sta se pise na skrivenom dijelu o tebi
**** to daffy banovali me , kopiraj sta ovdje ako ima zanimljivo i onaj sljedecu prognoz unecu moci igrati , ono liga i ako bude kakvih novosti za termin postaj mi ovdje ili mi pp posalji ovdje
Italia je napisao/la:ne znam da li je to do mene, ali odma na debiju prvu poziciju uzmemo![]()
al sam bgm mislio da ste javi vi iz Celika.. pa imate 3 igraca koja su bila starteri u prvoj ligi![]()
Nemoj tako, ipak je druga liga izazovsamir_tm87 je napisao/la:Italia je napisao/la:ne znam da li je to do mene, ali odma na debiju prvu poziciju uzmemo![]()
al sam bgm mislio da ste javi vi iz Celika.. pa imate 3 igraca koja su bila starteri u prvoj ligi![]()
pa mislis da su bezze otisli u drugu hahahaha , otisli zato sto vamo nisu mogl inista i otisli da nabiju rejting xD
elninho_resTO je napisao/la:**** rating i ocjenusta ima covjek od toga,nista
![]()
imali smo 2 startera,addino i ja,addino ide,a ija idem odma poslije balkana,jer oko 10 kola ce mi se promjenit termini,al cu ostat cisto da se oprobam
i da u prvoj ligi nisam nikad dao gol,pa sam moro u 2,sta cu bot![]()
celik nas razvalio,tj nasa odbrana nas razvalili,nece ljudi na skype,mogu bezs toga, e igracete **** odsad
valjda edukujemsamir_tm87 je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:**** rating i ocjenusta ima covjek od toga,nista
![]()
imali smo 2 startera,addino i ja,addino ide,a ija idem odma poslije balkana,jer oko 10 kola ce mi se promjenit termini,al cu ostat cisto da se oprobam
celik nas razvalio,tj nasa odbrana nas razvalili,nece ljudi na skype,mogu bezs toga, e igracete **** odsad
hahahaha odes fino ko ja kod brace srba da se edikujes xD
Gdje ce Adino, a sto ti ides vec tako rano, mislio sam da ces ostati do kraja sezone, bez vas dvojice oni nece moci ni botove kako treba pobjediti a da nepricam o ekipama poput Modrice (sa Pitom), Hairlija ili nekog treceg.elninho_resTO je napisao/la:**** rating i ocjenusta ima covjek od toga,nista
![]()
elninho_resTO je napisao/la:valjda edukujemsamir_tm87 je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:**** rating i ocjenusta ima covjek od toga,nista
![]()
hahahaha odes fino ko ja kod brace srba da se edikujes xDnedam kamikaze,a i stacu tamo,kod nas na forumu kad je neka svadja,svi se svadjaju ,provociraju,ovo ono,tamo odma **** ti mater,pa ti njemu on tebi i tako
ili npr ko ti ban popijes
zato mi imamo moderatora dobrog,i to globalnog
Ne mozes to, samo ostavi i napravi novi, ne uzlazi u taj vise da ne bi ban djaba rizikovao.Carlo je napisao/la:Kako da izbrišem i napravim novi karakter?
Edit: Da li se utakmica može gledati 2d ili 3d ili mora ono s tekstom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.