Kako god bilo,siguran sam da Sergio to nece (i ne smije) ciniti u ValencijiFrantisek Planicka je napisao/la:Secam se da sam prosle godine negde procitao da se Canales slikao sa dresom Reala iako je u tom trenutku i dalje bio clan Racinga iz Santandera.
Posle se izvinjavao navijacima Racinga,mada ja ne vidim nijedan razlog koji bi opravdao njegov glup postupak.
Ne bi me cudilo da je tim potezom hteo da natera celnike svog tadasnjeg kluba da ga prodaju Madridjanima.
Znam da u danasnjem fudbalu nema morala ali mislim da neki bonton mora da postoji,a taj potez Canalesa je gori od nedavnog Baneginog jer mu je Racing maticni klub a Santander rodni grad,za razliku od Argentinca koji je obican profesionalac u klubu.
U normalnim okolnostima nijedan ozbiljan klub ne bi doveo takvog idiota,ali vremena se menjaju i ljudski kvaliteti vise nisu bitni vec se gleda samo ono sto pojedinac pruza na terenu.

Evo i veceras smo stigli do pobjede,pao je njemacki HSV sa 2:1.Golove postigli Mata i Bernat.Jedna jako lijepa vijest i za nas u navijaca Valencije u BiH je stigla večeras iz Španjolske,naime mladi Sarajlija Eldin Hadžić (19) stigao je iz Herculesa na posudbu u Valenciu,koja ce moci otkupiti na kraju sezone njegov ugovor.
Za ovog momka prošle godine interes je pokazao i Real iz Madrida