Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2009, 15:36

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma podrzavaju ga al u kurcu
Stvarno si cudan covjek, sebi preokreces stvarnost kako ti pase.
Akceptiraj, podrzavaju ga nasi najbolji reprezentativci. Da oni nesto protiv selektora kazu ja bih bio na njihovoj strani. Ali nije tako. Pa sad ti pukni zbog toga i okreci sebi kako hoces, neces time nista promjeniti.

A posebno je jedan Ibisevic kritizirao jos prije 2 godine, prije Blazevica ovo:
"Ne znam kako bi se postavio. U reprezentaciji igraju neki igrači koji nemaju veze s loptom, dolaze preko ko zna kakvih relacija. Očekivao sam da ću igrati ove posljednje utakmice, da ću vremenom postati i A reprezentativac, ali to se nije desilo. Šokiran sam, ali šta mogu."

Pa sad bas Ibisevic podrzava Blazevica a ovaj kao po tebi zaradjuje i lopov je. Samo naprijed i pricaj svoje bajke. Mozda ako ih dovoljno puta ponovis, pocet ces sam na njih vjerovati.

A ono da sam kreten, stojim iznad toga. A da sam veliki patriota, ne mislim da si ti manji od mene, samo imamo razlicito misljenje. Pozdrav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 feb 2009, 15:39

Sutra da ja igram u mancesteru, zasto bi ko ja sad neshto pricao protiv selektora, reprezentacije i slicno. Pa nisu igraci glupi da to kazu pa da natovare na sebe to breme da ih svako malo zovu novinari, navijaci i slicno. Ovako samo oni znaju kako se osjecaju i sta misle, a dovoljno je bilo pogledati njihove poglede u hotelu pred utakmicu sa Rijekom pa da se jasno zakljuci sta su oni mislili o toj utakmici i ozibljnosti reprezentacije
nema potpisa

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 feb 2009, 15:42

Principatus je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma podrzavaju ga al u kurcu
Stvarno si cudan covjek, sebi preokreces stvarnost kako ti pase.
Akceptiraj, podrzavaju ga nasi najbolji reprezentativci. Da oni nesto protiv selektora kazu ja bih bio na njihovoj strani. Ali nije tako. Pa sad ti pukni zbog toga i okreci sebi kako hoces, neces time nista promjeniti.

A posebno je jedan Ibisevic kritizirao jos prije 2 godine, prije Blazevica ovo:
"Ne znam kako bi se postavio. U reprezentaciji igraju neki igrači koji nemaju veze s loptom, dolaze preko ko zna kakvih relacija. Očekivao sam da ću igrati ove posljednje utakmice, da ću vremenom postati i A reprezentativac, ali to se nije desilo. Šokiran sam, ali šta mogu."

Pa sad bas Ibisevic podrzava Blazevica a ovaj kao po tebi zaradjuje i lopov je. Samo naprijed i pricaj svoje bajke. Mozda ako ih dovoljno puta ponovis, pocet ces sam na njih vjerovati.

A ono da sam kreten, stojim iznad toga. A da sam veliki patriota, ne mislim da si ti manji od mene, samo imamo razlicito misljenje. Pozdrav.
ok...sve uredu..demokratija je moze svako pisati sta hoce...al pogledaj ovo...koga ce svi reprezentativci prije podrzati Kodra ili cira
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2009, 15:48

Admire pa ti izgleda znas da citas misli i sta kazu reprezentativci ne broji. Predivno.
Nerazumjem kako neko ignorira to sto igraci govore i sebi sami izmisljaju sta oni kao misle.

A sto se tice igre u Rijeci, nije se morala igrati, mogao se Blazevic odmarati na pobjedi od Slovenije.
Ali eto covjek mora kod takvog saveza biti organizator i selektor. A Spahic ga je sam zbog toga jako uzeo u zastitu. Nemoj da sad i taj interview moram vadit. Ali dobro pojedinima je sad i Spahic prevarant.
A ako je i za tebe tako onda procitaj sta je Dzeko rekao za to. Ali dobro mozda bolje procitaj njegove misli.

Izvini mi ako moj sarkazam vec toliko procuriva, ali za pojedine stvari stvarno neznam nista drugo reci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2009, 15:57

Pa da, u demokratiji svako moze pisati sta hoce. ;)

Zbog cega uopste poredis uvjek Kodru i uvlacis ga u tvoja razmisljanja?
Kao prvo: Kodro vise nije selektor. On to nece i biti veoma vjerovatno u sljedecih 2 godina.
Zbog cega se time opterecivati. To je realnost. Moras je akceptirati kao prvo.

Koga vise podrzavaju, neznam, nisam nikada pravio raspitivanje medju reprezentativcima.
Zbog cega uopste oni moraju nekoga manje ili vise podrzavati?
Zasad podrzavaju Blazevica i on je upravo selektor. To je realnost. Sve drugo je sekundarno.

Ko ti uostalom kaze, da se Kodro nece jednog dana vratiti? Nemoze sve uvjek odmah, trebaju tacne okolnosti za to, a one upravo ne postoje, dakle budimo srecni sto imamo Blazevica za sada. Vidjecemo za mjesec dana kako to sve funkcionise i onda se moze reci vise.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 feb 2009, 16:07

@Principatus
ti pises kako mi ignoriramo da ciroguza podrzavaju igraci a ti ignorises to seto je ciro govorio za nasu reprezentaciju da ona nikad nece postojati i to ostalo...znas sam...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 23 feb 2009, 16:23

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@Principatus
ti pises kako mi ignoriramo da ciroguza podrzavaju igraci a ti ignorises to seto je ciro govorio za nasu reprezentaciju da ona nikad nece postojati i to ostalo...znas sam...
Nisam ni ja za ciru ali brate daj malo pisite o nekim stvarima koe jnekog interesuju samo se vas dvojica natezete pisete jedno te isto i samo u krug,ev ti @zeljo do bagro pogledaj unazad 5 stranica,i minimalno jednom si na svakoj napsisao bas isto kao u ovom :roll: :roll: :roll:
AMAR OSIM!!!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 23 feb 2009, 18:10

Svi dosadasnji selektori su imali svojih mana i svojih prednosti, tako i Ciro Blazevic, tesko je reci ovaj valja, onaj nevalja, nebitno o kome je rijec on ima svoje prednosti i mane, e sada je pitanje kako ko to gleda, nekome se svidja sto taj selektor radi ovo, a neradi ono, nebitno o cemu se radi, da je rijec i o nekome drugom selektoru neki bi rekli da nevalja a neki da valja, ja nikoga ne ubijedjujem da podrzava Ciru, samo kazem da ga ja podzavam, ostali neka misle o njemu sta hoce, to je njihovo pravo. Sutra, kada dodje i novi selektor neki ce ga podrzavati a neki ne, i to je normalno, jer ljudi su razliciti pa tako i njihova misljenja.
Pozdrav za sve sa foruma, i one koji podrzavaju Ciru a i za one koji ne podrzvaju
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 23 feb 2009, 18:22

Da igraci ne misle mnogo o blazevicu ne bih se vratili pa igrali!!Forum je pun balavaca "koji pojma nemaju"Kodro preuzeo repku i odmah napravio belaj uzimanjem kap. trake zvjezdanu nasem najboljem igracu!!(toliko o znanju selektora)Blazevic je extra trener sto rezultati pokazuju!!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 feb 2009, 18:33

HAJMO NAPRAVITI PETICIJU DA VRATI SANELA JAHICA STVRANO MOMAK VRHUNSKI IGRA U ODLICNOJ JE FORMI TREBALO BI GA VRATITI U REPKU. STA CIRO IZVODI NIJE MU DAO NI DA IGRA NIJEDNU UTAKMICU DRZAO GA NA KLUPI PROTIV BUGARSKE I ONDA KAZE NESVIDA MU SE TAJ IGRAC.STA IMA DA MU SE SVIDA NECE SA NJIM IMATI INTIMNE ODNOSE.TREBA DA BUDE COVJEK PA DA GA PONOV ZOVNE U REPKU. PA CE VIDJETZI KAKO COVJEK IGRA.

MOZELI SPORT SPORT.BA UCITNITI NESTO PO TOM PITANJU ILI BAR OBZNANITI CIRI NA NEKI NACIN STA MI MISLIMO O SANELU JAHICU JER OVO JE DOSITA DOBAR I PERSPEKTIVAN IGRAC STETA JE DA NEIGRA ZA REPKU.ZBOG CIRINIH NEKIH... :!: :!:

POSTUJEM CIRU I SLAZEM SE DA JE DOBAR SELEKTOR SAMO KAZEM DA TREBA POZVATI I DATI PRILIKU PONOVO SANELU JAHICU I SAFETU NADAREVICU :D :!: :!: :ugeek:

HVALA :!: :lol:
mB!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 feb 2009, 18:36

Jooooooj! Ciro Majstore uz tebe smo,zato bjezi od nase repke idi u Hrvatsku i snimaj kojekakve emisije i reklame,nije ovo posao za tebe,ti samo znas motivisat igrace,Srdojevic napravi taktiku i kazes:^Momci idemo ih pobjediti vi ste moji lavovi^!Mogu i ja tako.

Ti Principatus stvarno nemas blage veze,ozbiljno citavo vrijeme citam tvoje postove al ti si naporan i naporan,nemam rijeci,tebi niko ziv nemoze objasnit.
I jos da li si skakao od srece kad si cuo da je Ciro novi s elektor BIH????
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2009, 19:58

Naporan sam? A u istoj recenici kazes da cijelo vrijeme citas moje postove. Hehe tu nesto ne pase. Sjedi pa razmisli.
Nema meni ko sta "objasnjavati", a to dali imam blage veze...pitaj Zelju do Groba on je drugog misljenja. Ubjedio sam ga, samo on to jos nezna. :D

Kada je Blazevic postao selektor ja sam odmah izletio na ulice i vikao njegovo ime i skakao ko poremecen. :D
Ako imas jos takvih pitanja pm. A inace, kao sto csh kaze, se stvarno nema vise mnogo reci na temu.
Izmuzli smo polako. Eto 1 mjesec cemo vec docekati.

Ciro je sad tu, a vi poneki placite, ja i drugi se radujemo i eto dobro nam je svima. Najbolji pozdravi.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 feb 2009, 21:31

Dosta prepucavanja, da cujem ko se slaze da se trebaju u repku vratiti Sanel jahic i Safet Nadarevic :?: :?: :?: :?:

Umjesto da iskoristi te super igrace koji su prijeko potrebni repki. on ih tjera i poziva neke (levate) nebi da ih imenujem... :!:

CIRO VRATI SANELA I SAFETA!!!
mB!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 23 feb 2009, 21:43

Mukiol je napisao/la:Dosta prepucavanja, da cujem ko se slaze da se trebaju u repku vratiti Sanel jahic i Safet Nadarevic :?: :?: :?: :?:

Umjesto da iskoristi te super igrace koji su prijeko potrebni repki. on ih tjera i poziva neke (levate) nebi da ih imenujem... :!:

CIRO VRATI SANELA I SAFETA!!!
Jeste brate dosta, polako momci.

Ja isto ne znam za Ciru, ali ako pozove Nadarevica, Stilica, Jahica i Papca. Ja cuo biti za Ciru.
Nek ponese kameru, snima uslika se da se zna da je bio tamo, bar nek proba.

@ZELJO DO GROBA
pitas koga igraci podrzavaju vise Kodru ili Ciru. Odkud znamo, ili ti znas sve igrace pa su ti oni rekli.

Ovdje neko kaze da bi volio da mi izgubimo, e brate kako tako mislis, sramota.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 feb 2009, 21:54

u jednoj sportskoj emisiji kaze sta je uradio Ciro, osim sto je pobjedio dvije velesile estoniju i armeniju i pored toga sloveniju :!:
Ima tu donekel nekih opcija i toga, ali treba znati da je u spaniji dobro pripremio tim i da je u turskoj da je bilo malo vise srece mogao uzeti bod. :x

Sve u svemu nema napretka nasoj repki. dok se neujedinimo.pravo lice Miroslava Cire blazevica cemo vidjeti nakon dvije utakmici koje slijede sa belgijom.

BiH aBd da pobjedi... :D

A Ciro ako neuzmes 4 boda dobro se drzi(bar3) :ugeek: 8-) 8-)
mB!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 feb 2009, 22:08

Belgija ce presuditi, ali i turska vidjecemo trebali bi sve domace da dobijemo i poneku i gostujucu: :?:
:arrow:
Nadam se da cemo zaigrati na Sp 2010 zasluzili smo vise :D :D :) :lol:
mB!

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 23 feb 2009, 22:10

yebo majku iz "laprdanja" pojedinih ovdje na forumu ispade da je Kodra sir Ferguson

pa ja stvarno neznam koga je to Meho vodio.....daj ba ljudi koji vam je racku,drugo sto je Kodro zamislio da uradi za savez,drzavu i fudbal......a drugo su rezultati koji stoje iza njega i iza Cire

u ostalom ako cemo po tome onda je Baka lav najjaci selektor BiH svidilo se nekom ili ne

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 feb 2009, 22:20

Ono sto je uradio Baka nije do sada ni jedan selektor nase BiH.Pustimo Ciru da nam se pokaze u dvomecu protiv belgije a ako nebude povoljan rezultat za nas odticice i on vidjecete. :cry:
Dok je usanovica ostale bande ... :cry: ma ko njih sisa trebamo se boriti da se razvija nas fudball ;) :!: :!: :!: :P
mB!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 23 feb 2009, 22:52

Normalno, treba Ciru pustiti neka radi svoj posao, valjda covijek zna svoj posao i mislim da ce fino posloziti ekipu protiv Belgije, ta utakmica sa Rijekom nemoze biti nikakvo mjerilo nase reprezentacije i Ciro nije za to nimalo kriv a ni igraci, zna se ko je kriv ...
Ciru podrzava Ivica Osim, Vahid Halilhodzic, ... i mnogi drugi i onda mi obicni narod trebamo da ga podrzavamo
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 feb 2009, 23:03

amir je napisao/la:Normalno, treba Ciru pustiti neka radi svoj posao, valjda covijek zna svoj posao i mislim da ce fino posloziti ekipu protiv Belgije, ta utakmica sa Rijekom nemoze biti nikakvo mjerilo nase reprezentacije i Ciro nije za to nimalo kriv a ni igraci, zna se ko je kriv ...
Ciru podrzava Ivica Osim, Vahid Halilhodzic, ... i mnogi drugi i onda mi obicni narod trebamo da ga podrzavamo
UPOTPUNOSTI SI UPRAVU KAKVA RIJEKA TO JE DOKAZ ODGOVORNOSTI I SPOSOBNOSTI NASEG SAVEZA, IGRACI TREBAJU DA IGRAJU I DA VESELA NAS SVOJ NAVIJACE, A OSTALO NIJE BITNO ;)
mB!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.