alfarouqaminu je napisao/la:a jest dobra,oplakahmandraX je napisao/la:
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
alfarouqaminu je napisao/la:a jest dobra,oplakahmandraX je napisao/la:
![]()
Znam da je zabranjeno pp, ali moram i ovo postavit !vodena_glava je napisao/la:nemoj da mi se smiješ jer ako nastaviš u protivnom dajem bodove graciću u narednom kolu!EdinTM87 je napisao/la:ahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahavodena_glava je napisao/la:Amar.
navijac FK Borca iz B.Luke...Dule 078 je napisao/la:Liverpool izbacio Spartu Prag 1-0 0-0. Lozana je protiv te Sparte igrala 3-3 u Pragu. Iz toga izvlacim zakljucak da smo mi i Liverpool tu negdje. Prevaga je sto je nas tada trenirao smotani Maric,sada bismo sa dr Vladom mogli ravnopravno igrati sa Liverpoolom.
Logički ispravno.rtm86 je napisao/la:navijac FK Borca iz B.Luke...Dule 078 je napisao/la:Liverpool izbacio Spartu Prag 1-0 0-0. Lozana je protiv te Sparte igrala 3-3 u Pragu. Iz toga izvlacim zakljucak da smo mi i Liverpool tu negdje. Prevaga je sto je nas tada trenirao smotani Maric,sada bismo sa dr Vladom mogli ravnopravno igrati sa Liverpoolom.
Nemoj bolan mu to govorit, ako on pocne, a pocet ce, onda ce pocet o tome da smo mi poceli jer je on poceo,pa ce ispast pocetnik,ali nema veze, bitno da je poceo, a kad pocne-a pocet ce, onda ce to biti pocetak pocetka pocetnickog govora.Kop je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa pocni vec jednom, nemoj vrijeme gubitiBluesForever je napisao/la:Nisam imaš li šta protiv.![]()
![]()
@legenda sad ima i certifikat da je "legenda"drH je napisao/la:
drH je napisao/la:
drH je napisao/la:Evo jedan legendarni![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 8 gostiju.