Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 24 maj 2010, 14:20

Neutral je napisao/la:Čuj mu izjave, da se ne obrukamo :roll:

Pa ko je selektor Emir ili Safet. Šta je gledao ovih dana, mjeseci.
Kondiciona sprema.sprema kondiciona.kondiciona sprema,sprema kondicioniona.E hajde sad polako slovo po slovo.
Sto se tice Emira on je kapiten i koji ima obicaj pozvati pola repke u kakvu dobru diskoteku,tako da mu to nece biti tesko obaviti .I da trzne ostale kao nekad Bola sto je morao Balji reci da se ne zaebaje.. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 maj 2010, 14:22

harishp je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Čuj mu izjave, da se ne obrukamo :roll:

Pa ko je selektor Emir ili Safet. Šta je gledao ovih dana, mjeseci.
Kondiciona sprema.sprema kondiciona.kondiciona sprema,sprema kondicioniona.E hajde sad polako slovo po slovo.
Sto se tice Emira on je kapiten i koji ima obicaj pozvati pola repke u kakvu dobru diskoteku,tako da mu to nece biti tesko obaviti.
A drugu polovicu ne mora ni zvati, jer su redovni posjetioci diskoteka. :mrgreen:
Šalu na stranu, ne vidim ovdje ništa čudno(mislim na ovu izjavu). Dakle, Spaha je tu dugo, i svakako je produžena Papetova ruka, te je sasvim normalno da će mu reći da malo "pripazi" na ostale pulene.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2010, 14:26

Neka Spahić zna kako su ljudi spremni, to je važno, neka ih odvede u neku birtiju, i ono plavušu od Bilala dovedu, pa neka gledaju jesu li spremni ili ne.

Profesionalci su, plačeni su da budu spremni, i neka se ne zaj..... sa dresom repke. Ne želim opet gubiti od Moldavije, i takvih reprezentacija. ;)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 maj 2010, 15:00

velez_mostar je napisao/la:
ammarc je napisao/la:"Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije BiH, okupiran je predstojećim akcijama u Štokholmu i Frankfurtu. Do kasno u noć ostaje u Savezu, gleda utakmice državnog tima iz proteklog ciklusa, prati sve što se piše na portalima, brine o zdravstvenom stanju svojih pulena, koje je zvao za utakmice sa Švedskom i Njemačkom."
Pazite sta pisete :lol:
To je ekstra ,ako prati sta se pise ,evo da mu ja jednu malu porukicu posaljem ,ako nije problem:
"Izdajico Bosansko Hercegovacke nacije ,dosao si iz 2 razloga :imamo dobru ekipu ,pa mislis da ces podici SVOJ rating ako postignes nesto sa istom ,i naravno zato sto si ti neko ko nece puno paznje obracati na kriminal u savezu ,jer si tu kratko ,i nama ces ostaviti te probleme.TI SAMO SEBE GLEDAS!!!
Izgleda da je ugrijalo u Hercegovini,puca kamen ili si Dzemilin saradnik pa sve znas. :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 maj 2010, 16:28

Brate malo realizma, sad ce po pojedinim ispasti da je Susic najgori moguci selektor, kojekakav podrzavatelj kriminala, da se ne angazuje itd. Licno sam bio za Barbareza, ali ni sa Susicem nisam nezadovoljan, mozda na pocetku poneka skeptika zbog pojedinih izjava, koje i danas djelomicno daje, pa me to nekad zacudi, ali sa tim sam se pomirio, nije svakome u krvi da bude showman i zadivljuje mase.

Covjek tih, miran, suti, radi svoj posao. Nije sve perfekt doduse i pojedina kritika je ok, ali poneko pljuvanje i pretjerivanje po meni vec iz pristojnosti ide malo predaleko, posebno kad sebi zamislim, da je on legenda bosanskog fudbala i zasluzuje bar za to malo vise.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 24 maj 2010, 16:34

Principatus je napisao/la:Brate malo realizma, sad ce po pojedinim ispasti da je Susic najgori moguci selektor, kojekakav podrzavatelj kriminala, da se ne angazuje itd. Licno sam bio za Barbareza, ali ni sa Susicem nisam nezadovoljan, mozda na pocetku poneka skeptika zbog pojedinih izjava, koje i danas djelomicno daje, pa me to nekad zacudi, ali sa tim sam se pomirio, nije svakome u krvi da bude showman i zadivljuje mase.

Covjek tih, miran, suti, radi svoj posao. Nije sve perfekt doduse i pojedina kritika je ok, ali poneko pljuvanje i pretjerivanje po meni vec iz pristojnosti ide malo predaleko, posebno kad sebi zamislim, da je on legenda bosanskog fudbala i zasluzuje bar za to malo vise.

Uze mi slova sa tastature :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 maj 2010, 16:36

Ma vratit cu ti ih kasnije. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2010, 16:39

Da, treba mu dati šansu, možda uspije nešto da odradi sa repkom, no i sam kažeš pojedini njegovi komentari su zaista čudni. Vidjeti ćemo ako Bog da kako će se to odvijati.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2010, 16:40

Principatus je napisao/la:Brate malo realizma, sad ce po pojedinim ispasti da je Susic najgori moguci selektor, kojekakav podrzavatelj kriminala, da se ne angazuje itd. Licno sam bio za Barbareza, ali ni sa Susicem nisam nezadovoljan, mozda na pocetku poneka skeptika zbog pojedinih izjava, koje i danas djelomicno daje, pa me to nekad zacudi, ali sa tim sam se pomirio, nije svakome u krvi da bude showman i zadivljuje mase.

Malo nedoreceno showman kao zabavljac u blebetanju poput Cire ili jakih rijeci poput Osima.. ne to nije Papetov fah.Njegov nacin izjava je najbolji na terenu.
Mnogi se nisu ni rodili,kad je pred tekmu da li Italije ili Argentine(jos prebirem po sjecanju) napravili sa njim mali intervju.
Isao je u ovakvom tonu."Pa ako mi njima zabijemo vise golova ,pa pobijedit cemo a ako oni daju vise golova njihova ce biti pobjeda.Ja mislim da bi mi...ovaj.... trebali dati vise golova nego oni.....Jah.""
Naravno odmah komentari kako je tuntav,ovakav,onakav.Dok Pape nije izasao na teren, uvalio hat trick.Tada najjjacim repkama na svjetu(a i sad su) i otisao mirno na tusiranje.JAH.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 maj 2010, 16:53

Ma to i ja mislim, meni je licno sve ok ako odigramo jako protiv Svedske i Njemacke. Mislim da je ovaj redoslijed selektora dobar, Ciro da svuda upali tu euforiju i zanimljivost repke, kao i promociju reprezentacije, a Susic da u tom svjetlu pozorista koje je sad na njega upereno, nesto postigne.

Sto se tice tih citata, niko nece oboriti Podolskog:
"Fudbal je kao sah, samo bez kocki."

Covjek je sigurno mislio na one kvadrate, polja u sahu, ali na Njemackom to zvuci kao da misli kocke koje se bacaju. :D

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 24 maj 2010, 16:55

harishp je napisao/la:

Malo nedoreceno showman kao zabavljac u blebetanju poput Cire ili jakih rijeci poput Osima.. ne to nije Papetov fah.Njegov nacin izjava je najbolji na terenu.
Mnogi se nisu ni rodili,kad je pred tekmu da li Italije ili Argentine(jos prebirem po sjecanju) napravili sa njim mali intervju.
Isao je u ovakvom tonu."Pa ako mi njima zabijemo vise golova ,pa pobijedit cemo a ako oni daju vise golova njihova ce biti pobjeda.Ja mislim da bi mi...ovaj.... trebali dati vise golova nego oni.....Jah.""
Naravno odmah komentari kako je tuntav,ovakav,onakav.Dok Pape nije izasao na teren, uvalio hat trick.Tada najjjacim repkama na svjetu(a i sad su) i otisao mirno na tusiranje.JAH.
Nije ni doveden zbog svojih showman sposobnosti..Meni covjek izgleda dosta povucen koji nevoli da bude u centru paznje i medija jer to nije njegova jaca strana, on vise to voli da dokaze na terenu dok je ciro vise imao u ustima..Neznam kako mozete kritikovati covjeka na racun jedne odigrane utakmice u kojoj je pobjedio i u kojoj igra nije bas bila losa..Al eto izgleda vi igrate puno Football ili Championship managera pa vam je realnost viritualna.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 maj 2010, 16:58

pa zar nije bolje biti normala lik i spusten na zemlji,nego kao ciro pred svaku tekmu Yebat cemo im majku i sl.?
pa sto im onda ne Yeba jedino smo uspjeli da izvucemo bod u 4 jace tekme
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2010, 16:59

Kritike su bile upucene i prije bilo kakvih utakmica.
Kritike ,koje ni kriticari nisu u biti skontali. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 maj 2010, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 maj 2010, 17:00

ma bjez kad ovom narodu nevalja trener koji je doveo reprezentaciju na svjetski nivo nema se tu sta pricat. ostavrio historijski uspjeh i dobi nogu zato sto je reklamiro mikado.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 maj 2010, 17:02

A_d_0 je napisao/la:ma bjez kad ovom narodu nevalja trener koji je doveo reprezentaciju na svjetski nivo nema se tu sta pricat. ostavrio historijski uspjeh i dobi nogu zato sto je reklamiro mikado.
On nije dobio nogu, nego je otiso u Kinu za parama. A nismo mi radi njega dosli u baraz. Sta je to on napravio? Igraci su nas nosili u kvalifikacijama, a kad su nam dosle ekipe svjetske klase i kad ti treba neka taktika da bi doso do pobjede, podbacili smo totalno. Pa na svom protiv Portugala sanse nismo stvorili. Pa to je jadno. Da ne spominjem javno prozivanje Misimovica, psovanje majke Nadarevicu, kradja para od naseg saveza i to sto je podrzavo Muniba Usanovica. Ciro je katastrofa trener i jos gori covjek i nije bez razloga otjeran iz Hrvatske.

A najveca sramota je sto je covjek sto je aktivno radio za raspad Bosne i Hercegovine uopste dobio poziciju selektora.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 24 maj 2010, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2010, 17:02

A_d_0 je napisao/la:ma bjez kad ovom narodu nevalja trener koji je doveo reprezentaciju na svjetski nivo nema se tu sta pricat. ostavrio historijski uspjeh i dobi nogu zato sto je reklamiro mikado.
Mislis dao je nogu,zbog ''rize''u vrijednosti od milion eura. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 maj 2010, 17:07

i da nije dobio ponudu iz kine on bi otisao tj. bio bi otjeran. cuj sta je uradio ciro. pa sta je murinjo uradio za inter sve su to igraci uradili. nemojte suplje molim vas. treba se zahvalit covjeku i zdravo. a jedva cekam da vidim maga susica.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2010, 17:11

A_d_0 je napisao/la:i da nije dobio ponudu iz kine on bi otisao tj. bio bi otjeran. cuj sta je uradio ciro. pa sta je murinjo uradio za inter sve su to igraci uradili. nemojte suplje molim vas. treba se zahvalit covjeku i zdravo. a jedva cekam da vidim maga susica.
Gana je druga,vicesampion Africkog kontinenta ispred Drogbini i ostalih velikih zvijezda.Ucesnik svjetskog prvenstva, to recimo jedan Egipat nije uspio.
Dobila je lagano po gujci od nas.Pjanic i Miske skoro cjelu tekmu igrali zajedno kod Cire nemoguca solucija.Ko je tada vodio repku, da nije Ciro mag. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 maj 2010, 18:00

ti racunas ganu bez essijena i jos dosta igraca uz to prijateljska utakmica. sve cemo mi vidjeti aBd u kvalifikacijama.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 24 maj 2010, 18:48

Meni samo nije jasno kako to da ,kad neko iz neko ko nije iz Sa ,kritizira izjave Safeta Susica ,metodu kojom je izabran ,i sve ostalo ,javi se neko i pocne preglupu pricu o tome kako nam je krivo sto to nije Barbarez ,ne razumijem je li stvarno stojite iza ovog trenera samo zato sto je igrao za FK Sarajevo???To je vise nego jadno!!
Nemam ja nista od toga ko ce biti selektor ,meni su bitni rezultati ,i uvijek cu odati pocast onom treneru koji napravi nesto sa mojom reprezentacijom ,ali moram konstatirati neke stvari ,a to je da je covjek u dobra doba neobrazovan ,da ne zna 2 recenice sastavit (uz to ne znam kako misli prenijeti takticke zamisli) ,konstatirati i da je dosao tu gdje jeste raznim igrama naseg kriminaliziranog saveza ,da je tu jer im nije odgovarao niko ko je PRIVRZEN ovoj drzavi ,nego neko koga boli racku za nju ,i tu je samo zbog sebe.
Ako neko ne razumije ,to vam je isto kao kad te neku udari u saobracaju ,a ti popio vise od dozvoljenog ,odgovaras za to sto si pio i placas kaznu za to ,dok tebi osiguranje placa stetu jer nisi kriv za udes ,bez obzira sto si pod alkoholom!
Hvalimo dobre stvari ,kritikujmo lose ,i to je nesto sto bi trebalo biti opceprihvatljivo..ne mozemo zanemariti lose stvari zbog onih dobrih.
Jos jedan primjer ,Dzeko je idol nacije ,nas najbolji igrac ,legenda ,momak prva liga ,sve ,sve..predstavlja nas u svijetu ,i svi ga volimo i postujemo ,ali je ispao posljedni imbecil na onom snimku ,i pokazao da je labilna licnost koja je u tom trenutku ispoljavala veliku dozu neprofesionalizma ,i krkanluka..i to je to!
Neka me ispravi neko ,ako nisam u pravu!!!
Neko upita je li ugrijalo u Mo ,drama fino brate ,taman za kratkih rukava ,moze i tregeraca ,pa do Neretve... ,uglavnom klima prava mediteranska.POZZ

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.