Postao/la velez_mostar » 24 maj 2010, 18:48
Meni samo nije jasno kako to da ,kad neko iz neko ko nije iz Sa ,kritizira izjave Safeta Susica ,metodu kojom je izabran ,i sve ostalo ,javi se neko i pocne preglupu pricu o tome kako nam je krivo sto to nije Barbarez ,ne razumijem je li stvarno stojite iza ovog trenera samo zato sto je igrao za FK Sarajevo???To je vise nego jadno!!
Nemam ja nista od toga ko ce biti selektor ,meni su bitni rezultati ,i uvijek cu odati pocast onom treneru koji napravi nesto sa mojom reprezentacijom ,ali moram konstatirati neke stvari ,a to je da je covjek u dobra doba neobrazovan ,da ne zna 2 recenice sastavit (uz to ne znam kako misli prenijeti takticke zamisli) ,konstatirati i da je dosao tu gdje jeste raznim igrama naseg kriminaliziranog saveza ,da je tu jer im nije odgovarao niko ko je PRIVRZEN ovoj drzavi ,nego neko koga boli racku za nju ,i tu je samo zbog sebe.
Ako neko ne razumije ,to vam je isto kao kad te neku udari u saobracaju ,a ti popio vise od dozvoljenog ,odgovaras za to sto si pio i placas kaznu za to ,dok tebi osiguranje placa stetu jer nisi kriv za udes ,bez obzira sto si pod alkoholom!
Hvalimo dobre stvari ,kritikujmo lose ,i to je nesto sto bi trebalo biti opceprihvatljivo..ne mozemo zanemariti lose stvari zbog onih dobrih.
Jos jedan primjer ,Dzeko je idol nacije ,nas najbolji igrac ,legenda ,momak prva liga ,sve ,sve..predstavlja nas u svijetu ,i svi ga volimo i postujemo ,ali je ispao posljedni imbecil na onom snimku ,i pokazao da je labilna licnost koja je u tom trenutku ispoljavala veliku dozu neprofesionalizma ,i krkanluka..i to je to!
Neka me ispravi neko ,ako nisam u pravu!!!
Neko upita je li ugrijalo u Mo ,drama fino brate ,taman za kratkih rukava ,moze i tregeraca ,pa do Neretve... ,uglavnom klima prava mediteranska.POZZ